Velkommen til dortea.dk

Gør som godt 2.500 andre! Tilmeld dig mit populære nyhedsbrev, der handler om spiritualitet og din personlige vej i det. Ved tilmelding får du samtidig gratis min meditation ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Ingen spam. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

7 skridt til succes i din egen virksomhed

Vil du have mere frihed og være selvstændig?

 • Er du klar til at bruge dine arbejdstimer i din egen forretning?

 • Vil du lytte til det din sjæl fortæller dig der er bedst for dig?

 • Kunne du tænke dig at skippe 9-16 jobbet og leve af din passion?

Jeg er helt med på det kan virke umuligt og nærmest uoverskueligt, at finde ud af hvordan du får kunder og hvordan du får økonomien til at bærer.

Er der noget du kan hjælpe, eller løse for andre, må planlægningen ikke holde dig tilbage. Opstarten kan være svær, især hvis du aldrig har prøvet det før. Og derfor har jeg sammensat dette kursus så du også kan leve af din passion.

“7 skridt” er et online e-kursus til dig, der gerne vil være selvstændig med succes.

Jeg har sammensat et kursus, der er let at følge, og, du behøver ikke være en IT-nørd for at finde rundt i det.

Vidnesbyrd fra journalist, Dorte Skou Vinter:

“Vil du have ”skarpvinklet” din virksomhed, så den sidder lige i skabet, så prøv Dorteas ”7 skridt til succes i din virksomhed”.

Dortea har lavet et vedkommende og personligt kursus.

En god blanding af velskrevet teori og udfordrende praktiske øvelser, gør kurset både interessant og lærerigt. Du finder som kursist ind til, hvad der er kernen i din forretning, og hvem dine kunder reelt er.

Og efter syv skridt i Dorteas selskab, er du helt klar til at få succes som selvstændig.

De bedste hilsner

Journalist, tidligere TV vært på TV-syd, Dorte Skou Vinther”

 

Se mere om tilfredsheds-garanti og FAQ (spørgsmål & svar) her

Hvem kan få glæde af “7 skridt”?

 • E-kurset er til dig, der vil starte egen virksomhed, hvad enten det skal være hel eller på deltid.
 • E-kurset er også til dig, der allerede har en virksomhed, men som gerne vil tiltrække flere af de rigtige kunder.

Kurset er til dig, der vil drive en sund og ærlig virksomhed, hvor det handler om at have hjertet på det rette sted, samtidig med at du tjener penge.

Det er et online e-kursus, du sidder hjemme hos dig selv, du tager kurset i dit tempo.

Jeg har beskrevet, og optaget videoer om alt det, der skal til, for at du kan få flow i din virksomhed.

Er du rådgiver, coach, healer, mentor, hestetræner, sportsudøver, forfatter, har online salg, webshop, butikssalg eller er du kunstner, så kan “7 skridt til mere succes i din virksomhed” hjælpe dig til få et meget bedre kundeflow – og ikke mindst en gladere dig.

Kurset er ikke bare “endnu et smart online-kurset” – det virker.

Vidnesbyrd:

“De 7 skridt har virkelig givet mig indsigt i alt hvad der er vigtigt, ved at starte op som selvstændig. E-kurset har givet mig overblik, struktur og en følelse af, at jeg nu står med den lange ende af snoren…

Det er lige som om, at jeg har fået opskriften af Dortea og nu skal jeg bage kagen.

Kærlig hilsen
Jeanette Hjorth”
www.jeanettehjorth.dk

BOOK dit e-kursus nu

Hvordan foregår det?

Når du har indbetalt kursusgebyret modtager du pr. mail et login. I mailen er der en beskrivelse, som du bare skal følge, og så er du i gang. Det er ganske let, og som sagt, behøver du ikke være IT-nørd for at få alt den glæde af online-kurset som du ønsker.

Jeg anbefaler du åbner e-kursets/online-kursets materiale på en stationær- eller bærbar computer, da ikke alle Ipads, tablets og mobiler kan åbne programmet. Der er ganske meget kursusmateriale. Hver gang du lukker din computer ned anbefales det at du logger ud af kurset.

Dit kursus login virker lige sålænge min hjemmeside og internettet kører. Men intet er jo 100%, derfor vil jeg foreslå du downloader e-kurset til din computer.

Hvis noget driller, f.eks. med at downloader er vi, min webman og jeg sjældent længere væk end en mail, og bestræber os på at svare indenfor 48 timer.

Se videoen “7 skridt til mere succes i din egen virksomhed”: her

Hjemmeside:
Jeg er ikke hende, der selv sætter en hjemmeside op, men jeg elsker selv kunne rette og ændre på min side. Det har min webmand lært mig. Jeg har derfor spurgt ham om han kunne sætte en 100% lækker, men samtidig ikke dyr hjemmeside op til, primært til mine kursister på iværksætter kurset “7 skridt til mere succes i din virksomhed”, men jeg ved jo flere af jer også tænker i hjemmesider. Og en hjemmeside er den allerbedste måde, at komme ud med dit budskab uanset, hvad du tilbyder eller sælger. Så du får lige tilbuddet her, så kan du selv se om det tiltaler dig. Og lad mig straks sige, at jeg ikke er sponsoreret, eller får ikke noget ud af at henvise til René Sejling. Jeg gør det bare fordi jeg syntes, han leverer et super godt produkt og god service. Se forslag til 3 fine og smukke hjemmesider her

 

Vidnesbyrd fra vores lukkede Facebook-gruppe:

Vidnesbyrd:
“Hej Dortea, der er noget utroligt livsbekræftende i at gå efter sine drømme. Med dit e-kursus er jeg kommet så meget tættere på at finde ind til kernen i min faglighed, og til det der nærer livslysten- og min kreativitet.
Siden jeg startede på de 7 skridt, har jeg fået defineret og afgrænset mit koncept, fået mærket efter hvad der er vigtigt og hvad der “støjer” og så har jeg fået lavet min hjemmeside www.boseruppr.dk færdig.
Tak for at du tog mig i hånden og guidede mig mod målet- det er første gang jeg er kommet så langt.
Kh Catherina Boserup 
Boserup PR – Brænd igennem med video”
www.boseruppr.dk

En kort oversigt af e-kurset:

1. skridt:

Kan dine kunder få øje på dig? 

Du skal have en solidt fundament at stå på som du kan sprede dit budskab ud fra.

 • Hvad er din mission?
 • Hvad er din vision?
 • Hvad er dit værdigrundlag?

2. skridt:

Kender du din målgruppe, og taler du til dem eller dig selv? 

Hvem er din målgruppe? 

Hvem er din idealkunde?

3. skridt:

Sælger du proces eller resultat?

Hvornår køber vi? 

Find ind til dit unikke koncept. 

Konceptudvikling og kerneord

 

4. skridt:

Hvad er din pris?

Det handler om dig: 

Din vej til mere selvtillid.

Prissætning

Undgå at knække halsen.

Stå på et solidt fundament. 

5. skridt:

Bliv klar til at vise verden hvem du er og hvad du kan?

Dine kunder vil vide hvem du er og hvad du kan

 • 7 forslag til forbedring.

Glæden ved at leve din drøm

 • Skal du skrive eller holde en tale som du slet ikke kan overskue?
 • Gør din manglende selvtillid at du har svært ved få begyndt?

Meditation:

 • Modtag lysets kærlighed

6. skridt:

Har du en plan og kan du holde fokus?

Du skal have en handlingsplan.

 • Aktiviteter
 • Tiltag
 • Tidsramme

Uden handlingsplan:

 • Har du næppe nok kunder.
 • Føler du dig drænet for energi.
 • Ved du ikke hvordan du skal markedsføre dig.

7 skridt:

Hele verden skal se dig stråle

Forhold dig til feedback fra din idealkunde.

 • Har du svært ved at sige ”tak”?
 • Går du i forsvarsposition ved kritik?

 

Samlet pris for hele e-kurset:

Dkk. 2.550,-

Resten af 2018 kan du hoppe med på kurset til kun Dkk. 1.999,-

Prisen er inkl. 25% moms og invitation til facebook-gruppen, hvor du kan stille spørgsmål og få gratis svar.

BOOK dit e-kursus nu

 

Se sjove fraklip-videoer: her.