Velkommen til dortea.dk

Gør som godt 2.500 andre! Tilmeld dig mit populære nyhedsbrev, der handler om spiritualitet og din personlige vej i det. Ved tilmelding får du samtidig gratis min meditation ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Ingen spam. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Hvad er en 1:1 session?

Jeg stiller skarp og kærlig ind på dig.

I en 1:1 session bruger jeg mine clairvoyante og intuitive evner og stiller ind på dig, så du får klarhed og et bedre overblik.

En session hos mig er ikke nødvendigvis i en bestemt form, hvor du selv skal finde alle svarene. Hos mig ser vi på, hvad der skal til for, at du kan tage dit næste skridt.

  • Er du i en relation, hvor du ikke trives?
  • Undre du dig over, hvor kærligheden bliver af?
  • Er gnisten og passionen på selve livet på lavt blus?
  • Mangler du overblik og overskud til at realisere dine karrieredrømme?
  • Har du brug for jeg stiller ind på dine mindreårige børn, så du bedst kan støtte dem?
  • Mangler du forslag til hvordan du optimerer din virksomhed, så du kan yde den service du brænder for, samtidig med at du tjener penge?
  • Har du brug for  jeg tager kontakt til åndeverdenen, og spørger til en hilsen fra en der er gået “i forvejen”?

1:1 session

En session hos mig er aldrig en spådom, men handler om råd og vejledning til det du står med. Du er i centrum gennem hele sessionen, jeg guider dig via spørgsmål, clairvoyance og intuition.

Der er 18 års erfaring og bl.a. følgende uddannelser på min palette:

Clairvoyant konsulent fra afdøde Gertrud Berlon, og jeg stiller mange opklarende spørgsmål fordi jeg er uddannet:

Master coach hos Manning Inspire, og kommer med mange gode råd fordi jeg har en stor livserfaring og er:

Spirituel mentor fra Christine Ejlvig.

10 uge kurser på The Arthur Findlay College i England

 

Vidnesbyrd:

“Hej Dortea. Mange tak for en fantastisk oplevelse.

Med venlig hilsen  

Malene H. Egelund. Administrations- og økonomichef”

Vidnesbyrd:

“Der er et liv før og et efter man har mødt Dortea. 

Kristian Bennetsen, Partner – JB Equity.”

 

Hvad skal du vælge?

Du behøver ikke vælge på forhånd, men gør dig nogle tanker på forhånd er sikkert en god idé.

Spirituel coaching og clairvoyance

Jeg stiller ind på dig i en læsning og beskriver, hvad jeg opfanger til og om dig, herefter du får råd og vejledning til dine næste skridt.

Afdøde kontakt og clairvoyance

Jeg inviterer den eller de afdøde du ønsker kontakt til at være med i sessionen, samtidig med at jeg stiller ind på dig i en læsning, hvor jeg beskriver, hvad jeg opfanger til og om dig. D.v.s. du får både lidt privat råd og vejledning, og en hilsen fra den, der er gået i forvejen. Der er naturligvis aldrig garanti for selve afdøde kontakten.

Spirituel rådgivning, coaching og mentoring

Du kommer med et par specifikke emner du ønsker råd og vejledning til. F.eks. karrierevalg, relationsudfordringer, manglende fokus, lavt selvværd og svingende selvtillid, manglende tro etc.

Jeg stiller clairvoyant og meget intuitivt ind på dig i hele samtalen, så du går ud ad døren med helt konkrete forslag til, hvordan du kommer nærmere din mål og ønsker.

Business Coaching

Har du egen virksomhed kan jeg hjælpe dig med, hvordan du finder ind til dit unikke og autentiske koncept og potentiale. Og hvordan du optimerer din allerede eksistrende virksomhed. Du er velkommen uanset om du er i opstart eller godt på vej i din karriere.

Se mere om business coaching

Par session

Par sessioner er til jer, der vil have et bedre forhold med mere harmoni og balance mellem jer. Jeg kan hjælpe jer med, at se hinanden på nye og mere kærlige sider. I behøver ikke stå på skilsmissekanten for at vælge en par-session, I er også velkommen bare fordi I vil hinanden og ønsker en endnu bedre relation.

Sjælshealing

I en kombination af samtale og healing får du hjælp til at slippe den blokering du ikke længere ønsker. Gennem samtalen finder vi ind til, hvad det virkelig handler om, hvorefter jeg guider dig gennem en sjælshealing, som du i en forkortet version kan bruge hjemme når du har brug for det.

Se mere om sjælshealing

Spirituel healing 

Modsat sjælshealingen er spirituel healing ganske uden ord. Vi starter med en kort samtale, hvorefter du ligger eller sidder fuld påklædt og lader dig og hele din sjæl fylde med universets energi og kærlighed. Det er kun på Fanø jeg kan tilbyde dig at ligge på briksen, i Dragør sidder du på en alm. stolen.

Se mere om spirituel healing

Enkelt eller dobbelt tid?

I en 1:1 session på 50 minutter og du behøver ikke vælge før vi ses. Vi taler om det når vi ses.

Ønsker du at komme i dybden og ikke føle begrænsningen af tiden skal du vælge en dobbelt tid på 110 minutter.

Den store forandring i spirituel coaching og mentoring sker ofte mellem sessionerne, og jeg anbefaler derfor, at du har dine sessioner med 2-4 ugers mellemrum, så du kan få det optimale ud af et forløb. Du er selvfølgelig velkommen til at booke en enkelt eller en dobbelt session, så du kan fornemme om denne type spirituel coaching er noget for dig.

Mit motto:

“Vær autentisk, vær dig”. Det gælder naturligvis såvel privat, som erhvervsfolk.

Online booking knap

“Kæreste Dortea, jeg vil bare lige sige dig tak.

Du fik da virkelig sat mine udfordringer med familien op i et perspektiv så jeg kunne se, hvad det egentlig handlede om. Nu har jeg sluppet alt det er slet ikke kom mig ved, og det føles som jeg er blevet 50 kg lettere. Det er rigtig rart og nu går jeg bare og tænker over, hvad jeg kan finde på vi skal tale om næste gang – for jeg har booket en ny tid hos dig. Du sagde at det var okay, så det gjorde jeg straks jeg kom hjem.                        

På glædelig gensyn Helle Mattesen”

**********

“Kære Dortea. Jeg er så taknemmelig for at hilse på min smukke søn i Himmelen. Jeg kommer hos dig om et halvt år igen. Kærlig hilsen Karen Simonsen”.

Ren praktisk:

I mine sessioner er det kun dig, mig og universet der er tilstede. Pårørende er velkommen til at gå en tur mens du er hos mig.

Book din tid på:

Online booking knap

Du er velkommen både på Fanø i Nordby, i Dragør og online på Skype eller mobil.

Jeg skriver ikke op til afbud, da det heldigvis er så sjældent der er afbud, og der kan kun bookes via online kalenderen.

Akut-tid:

Weekender, helligdage og akuttider er + 100%. Akuttider er ikke nødvendigvis i kalenderen, så du er meget velkommen til at sende mig en mail: kontakt@dortea.dk når det haster for dig. Jeg skubber andet til side i min kalender og gør plads til dig, derfor er prisen på en akut-tid dobbelt op.

Dit kæledyr

Vis mig et foto med af din hund, kat eller hest, så stiller jeg også gerne ind på dit kæledyr i din session. Til Skype/mobil sessioner må du gerne maile fotoet på forhånd.

Dit barn

Jeg kan stille ind på dit barn via dig, eller I kommer til en session sammen når dit barn er under 18 år. Er dit barn over 18 år, læser jeg ikke længere deres “dagbog” uden de selv sidder i stolen.

Børn der har mistet en forældre eller bedsteforældre, kan have meget stor glæde af en session, hvor jeg tager  kontakt til åndeverdenen på en meget børnevenlig måde.

En session til et ungt menneske kan være med til at skabe ro, klarhed, forståelse og er meget healende.

Tavshedspligt

Jeg har naturligvis 100 % tavshedspligt.

En session er ikke en behandling, det er en dialog, mellem dig, mig og det spirituelle Univers.

Jeg kan tilbyde at optage din session og sende den til dig via Dropbox. Optagelsen slettes efter en uge, det er et tilbud ganske uden garanti. Du er naturligvis også velkommen til selv at optage sessionen.

Se handelsbetingelserne her

Jeg ser dig, og fornemmer din sjæls hvisken og din auras energi.

Dette er et billede af, hvordan aura kan se ud. Når vi ses, ser jeg din aura.

Glæder mig til at gå vejen sammen med dig – i dit tempo.

Kærligst

Dortea Uggerhøj