Velkommen til dortea.dk

Tilmeld dig, helt uforpligtende, mit nyhedsbrev, jeg kvitterer med et af Livsprincipperne i din mail. Fremover udkommer nyhedsbrevet hver tirsdag.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

Hvad er en 1:1 session?

I en 1:1 session stiller jeg skarp på dig, og så taler vi om, hvordan du kan komme videre på en let og nærende måde – uanset hvad du kommer med.

  • Er du i en relation, du ikke trives?
  • Undre du dig over, hvor kærligheden bliver af?
  • Er gnisten, og passionen, på selve livet på laveste blus?
  • Skal vi se på, hvad der står i vejen for at realisere dine karrieredrømme?
  • Har du brug for jeg stiller ind på dine mindreårige børn, så du kan støtte dem bedst?
  • Mangler du forslag til hvordan du optimerer din virksomhed, så det både er sjovt, og du tjener penge?
  • Har du brug for  jeg tager kontakt til åndeverdenen, og spørger til en hilsen fra en kær afdød til dig?

1:1 session

En session er aldrig en spådom, men handler om råd, forslag, og vejledning til det du står med.

Hvad skal du vælge:

1: Clairvoyance. Jeg stiller ind på dig og beskriver, hvad jeg opfanger til og om dig, herefter du får råd og vejledning. Ønsker du afdøde-kontakt skal du også vælge clairvoyance.

2: Spirituel rådgivning. Du har et specifikt emne du ønsker råd og vejledning til. Fx. karrierevalg, relationsudfordringer, manglende selvtillid etc. Jeg stiller clairvoyant og meget intuitivt ind på dig i hele samtalen, så du går ud ad døren med helt konkrete forslag til, hvordan du kommer nærmere din mål og ønsker.

3: Sjælshealing er en kombination af samtale og healing, som kan hjælpe dig med at slippe den blokering du ikke længere ønsker. Du kan selvfølgelig også vælge en spirituel healing, som modsat sjælshealingen er ganske uden ord.

I en 1:1 session kan vi nå enten 1, 2 eller 3, ønsker du at komme i dybden og ikke føle begrænsningen af 50 minutter skal du vælge en dobbelt tid på 110 minutter.

Sjælshealing kan du se mere om her

Spirituel healing kan du se mere om her

Online booking knap

Jeg stiller mange opklarende spørgsmål fordi jeg er uddannet Master coach hos Manning Inspire, stiller skarpt og intuitivt fordi jeg er Clairvoyant konsulent fra Gertrud Berlon, og kommer med mange gode råd fordi jeg har en stor livserfaring og er Spirituel mentor fra Christine Ejlvig. Så en session hos mig er ikke nødvendigvis i en bestemt form, hvor du selv skal finde alle svarene. Hos mig ser vi på, hvad der skal til for, at du kan tage dit næste skridt.

Vidnesbyrd:

“Hej Dortea. Mange tak for en fantastisk oplevelse.

Med venlig hilsen.

Malene H. Egelund. Administrations- og økonomichef”

*********

“Kæreste Dortea, jeg vil bare lige sige dig tak.

Du fik da virkelig sat mine udfordringer med familien op i et perspektiv så jeg kunne se, hvad det egentlig handlede om. Nu har jeg sluppet alt det er slet ikke kom mig ved, og det føles som jeg er blevet 50 kg lettere. Det er rigtig rart og nu går jeg bare og tænker over, hvad jeg kan finde på vi skal tale om næste gang – for jeg har booket en ny tid hos dig. Du sagde at det var okay, så det gjorde jeg straks jeg kom hjem.                        

På glædelig gensyn Helle Mattesen”

**********

“Kære Dortea. Jeg er så taknemmelig for at hilse på min smukke søn i Himmelen. Jeg kommer hos dig om et halvt år igen. Kærlig hilsen Karen Simonsen”.

 

I mine sessioner er det kun dig, mig og Universet der er tilstede, pårørende er velkommen til at gå en tur mens du er her.

Book din tid på:

Online booking knap

Du er velkommen både på Fanø i Nordby, i Dragør og online på Skype eller mobil.

  • Ønsker du en tid på Fanø? Klik her

  • Ønsker du en tid på Skype? Klik her

  • Ønsker du en tid i Dragør? Klik her

Jeg skriver ikke op til afbud, da det heldigvis er så sjældent det sker.

Akut-tid

Weekender, helligdage og akuttider er + 100%. De tider er ikke i kalenderen, da må du lige sende mig en mail: kontakt@dortea.dk, tak.

Eneste mulighed for at springe ventetiden over og få en tid inden for en uges tid er når du booker en akut-tid. Jeg skubber andet tilside i min kalender og gør plads til dig. Vær opmærksom på at prisen på en akut-tid er dobbelt op.

Par-session

Par-sessioner er til jer, der vil have et meget bedre forhold med en mere harmoni og balance mellem jer. Jeg kan hjælpe jer med, at se hinanden på nye og mere kærlige sider.

Jeres første sessioner vil altid være hver for sig, så vi kan få afklaret hvor I hver især står.

Business-sessioner

Har du egen virksomhed kan jeg hjælpe dig med, hvordan du finder ind til dit unikke og autentiske koncept og potentiale. Du er velkommen uanset om du er i opstart eller godt på vej i din karriere.

Vidnesbyrd:

“Der er et liv før og et efter man har mødt Dortea”.

Kristian Bennetsen, Partner – JB Equity.

Se lidt mere om erhvervs-sessioner her

Find din tid her:

Online booking knap

Dit kæledyr

Vis mig et foto med af din hund, kat eller hest, så stiller jeg også gerne ind på dit kæledyr i din session. Til Skype/mobil sessioner må du gerne maile fotoet på forhånd.

Dit barn

Jeg kan stille ind på dit barn via dig, eller I kommer her sammen. Jeg kan hjælpe dig med råd og vejledning på nærmest alt, tror jeg.

Er dit barn over 18 år, læser jeg ikke længere deres “dagbog” uden de selv sidder i stolen.

Børn der har mistet en forældre eller bedsteforældre, kan have meget stor glæde af en session, hvor jeg tager  kontakt til åndeverdenen på en meget børnevenlig måde. En session til et ungt menneske kan være med til at skabe ro, klarhed, forståelse og er meget healende.

Tavshedspligt

Jeg har naturligvis 100 % tavshedspligt.

En session er ikke en behandling, men en dialog, mellem dig, mig og det spirituelle Univers.

Se handelsbetingelserne her

Jeg glæder mig til at gå vejen sammen med dig – i dit tempo.