Velkommen til dortea.dk

Tilmeld dig, helt uforpligtende, mit nyhedsbrev, jeg kvitterer med et af Livsprincipperne i din mail. Fremover udkommer nyhedsbrevet hver tirsdag.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

Spirituel healing

920x270_hamedicinNy

Spirituel healing:

En spirituel healing kan være en fantastisk start på din personlige udvikling, men kan også kombineres med en 1:1 session i en dobbelttid, på den måde vil du få meget større klarhed og forståelse om, hvad ubalancen handler om.

Frekvensen på spirituel healing er en meget høj vibration. Det fantastiske ved spirituel healing er, at det har ingen begrænsning af tid og sted i energien, og netop derfor fungerer fjernhealing også rigtig godt.

Spirituel healing kan ikke gøres forkert – intelligensen i healing ved hvad den skal, healeren er bare “kanal”. Det “værste” der kan ske i en healing er at der intet sker – altså at du ikke fornemmer noget… Men tro mig, healingen sker alligevel.

Skulle du fornemme “førstegangsforværring”, må vi jo bare konstaterer at healing kan noget, og hvis det er healingen der har sat noget i gang, så klinger det af efter første søvn. Klinger det ikke af, bør du konsultere din læge, da min erfaringer siger mig, at da skyldes forværringen næppe healingen.

En spirituel healing booker du som en 1:1 session og den koster Dkk. 1.000.

Alle ledige tider finder du her i:

Online booking knap

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Her kan du læse mere om:

Vil du også heale?

Fjernhealing og energiboost

Konsultation til homøopatisk medicin

Førstegangs forværring

Hvad er antroposofisk medicin

Privat husrensning

Vil du også lærer at åbne for din healende kraft?

Healing er i – og til os alle, og har du et ønske om at du selv vil lærer at give healing, kan du tage uddannelsen til spirituel healer hos mig.Jeg tilbyder gerne uddannelsen med start i september måned. Datoerne for 2018 er ikke planlagte endnu, tilmeld dig mit nyhedsbrev, jeg skriver om det der, når jeg ved mere. Tak.

Healing er en ganske naturlig kilde og der er nok til alle. Nogle gange er vi måske bare lidt på afveje, og er langt væk fra selve healings-strålen fra Universet, og har brug for hjælp til at komme tilbage på rette vej – det kan jeg hjælpe dig med.

Fjernhealing/energiboost

Fjernhealing og energi-boost kan bedst beskrives som at du får den indre ro og kraft, der skal til, så du kan være bedst mulig tilstede og nyde øjeblikket i det der er vigtigt for dig.

“Hej Dortea
Mange tak Dortea.
Noget skete der i hvertfald – jeg fornemmede varme – ro og begyndte at græde… kun kort – men noget trykkede du på. Havde det dejligt bagefter.
Jeg er sikker på det har gjort noget, og glæder mig til mere energi.
Rigtig dejlig aften til dig, og igen mange tak.

Med venlig hilsen Jette ?”

Jeg vil anbefale at du ikke vælger for mange emner ad gangen, det er bedre at vælge et eller to emner. Hav tillid til at din krop nok selv vil lede energien det rette sted hen.

Et emne kunne være:

 • Stress
 • Et vigtigt møde
 • Eksamen
 • Lønforhandling
 • Ansættelsessamtale
 • Foredrag, oplæg, tale
 • Bryllup
 • Begravelse
 • Konfirmation
 • Fest
 • Familiesammenkomst
 • Fødsel
 • Operation – før, under eller efter
 • Flyskræk

En fjernhealing/energiboost booker du som en 1:1 session og den koster Dkk. 1.000.

Hvordan foregår det?

 • Det foregår på den måde at du sender mig en mail, hvor du beskriver, hvad du ønsker healing til, efter du har booket en tid i min online bookings kalender.

Alle ledige tider finder du her i:

Online booking knap

 • Når vi har tiden og mailen på plads betaler du mig via Mobilpay.
 • Jeg tuner ind på dig og din frekvens på det aftalte tidspunkt. Fjernhealingen/energiboostet kan gives på selve dagen for en begivenhed, eller f.eks. dagen før du såkaldt skal bruge det.
 • Du får mest ud af det, hvis du på det aftalte tidspunkt sidder eller ligger i ro, lyt eventuelt til et stykke stille musik.
 • Skulle du blive forhindret på aftalte tidspunktet, er der ingen refusion, jeg sender jo alligevel på det aftalte tidspunkt, og din sjæl vil helt sikkert opfange det.

Spirituel healing, fjernhealing eller et energiboost kan ikke gøres forkert – intelligensen i healing ved hvad den skal, healeren er bare “kanal”. Er healeren uddannet eller veltrænet har healeren den viden og respekt der skal til.

Det “værste” der kan ske i en healing er at der intet sker – altså at du ikke fornemmer noget… Men tro mig, healingen sker alligevel.

PS.

Selvfølgelig findes der “brodne kar”, det gør der alle steder og er det f.eks. helt gratis er det muligvis for billigt… Husk, valget er dit – som altid.

Skulle du fornemme “førstegangsforværring”, må vi jo bare konstaterer at healing kan noget, og hvis det er healingen der har sat noget i gang, så klinger det af efter første søvn. Klinger det ikke af, bør du konsultere din læge, da min erfaringer siger mig at da skyldes forværringen næppe healingen.

Fjernhealing/energiboost kan også sendes til børn eller kæledyr.

Er dit emne noget der har blokeret din energi længe, vil du sikkert få mest ud af energi-boostet, hvis vi på forhånd har haft en konsultation eller 1:1 spirituel rådgivning, da samtalen også er meget healende for dig, men det valg er helt op til dig.

 

Konsultation til homøopatisk vejledning

En konsultation hos mig tager 50 minutter, og tager udgangspunkt i det holistiske, hele og spirituelle menneskebillede. Vejledningen tager udgangspunkt i der, hvor du er lige nu. Ud fra det du fortæller og det jeg fornemmer, finder vi frem til den rette antroposofiske medicin-sammensætning til dig.

En konsultation booker du som en 1:1 session og den koster Dkk. 1.000.

Alle ledige tider finder du her i:

Online booking knap

Dit behandlingsforløb afhænger naturligvis af hvilket problem eller sygdom du kommer med, og hvor længe du har gået med det, og hvor klar du er til at slippe det – fysisk som psykisk.

Det første skridt til at ville have det bedre er, at bestille en tid, så skal resten nok også lykkedes.

Et forløb består ofte af 3 faser:

1. Udrensning – eller ”at slippe”

 2. Genopretning

 3. Balancering


Førstegangs-forværring

kan optræde indenfor de første 1-4 dage, derefter er der ikke længere tale om førstegangs-forværring, men en naturlig proces eller reaktion på noget i et helings-forløb. Hvis, du tror du har fået en førstegangsforværring – så er her gode råd – klik her

Ikke mere astma for mit vedkommende:

Min personlige erfaring er, at jeg i næsten 23 år led voldsomt af støv-, pollen- og dyreallergi. Ofte havde jeg meget kraftige astmaanfald. Mange nætter sov jeg ikke, sad bare op, gispende efter vejret og bad til at jeg trak vejret nok til at overleve. Frygteligt.

Dengang vidste jeg ikke bedre, og tog meget kemisk medicin for at kunne holde ud at være til, og brugte bl.a. astmaspray hver dag. I dag ved jeg bedre og ville aldrig byde min krop sådan noget.

En dag læste jeg en lille bitte annonce som kom til at ændre mit liv. Jeg kunne mærke at jeg ville lærer noget af den mand annoncen handlede om. Den var om Peer Bach Boesen fra Silkeborg og efter at have været til en konsultation hos Peer i 2003  begyndte jeg at læse antroposofisk medicin.

Det tog alene 1½ år at få renset min krop for alt det kemi, jeg havde fyldt i mig. Jeg var gennem nogle meget voldsomme udrensninger, det var aldeles skrækkeligt, men også nødvendigt og resultatet er at i dag tager jeg ingen astma- og allergimedicin overhovedet.

Det eneste medicin jeg tager i dag er når jeg har brug for noget at støtte mig med, f.eks. til at sove på, eller mod spændinger, eller sådan noget forbigående noget,  astmaen og allergien har sluppet sit tag i mig for længe siden.

Jeg er uddannet antroposofisk heilpraktiker

I 2007 afsluttede jeg uddannelsen som antroposofisk heilpraktiker hos Peer Bach Boesen i Silkeborg sammen med de skønne mennesker du ser på fotoet herover. P.t. er vi det eneste hold Antroposofiske Heilpraktiker, så derfor er der endnu ikke så mange, der kender til antroposofiske heilpraktikers virke i Danmark. Men, syd for grænsen i Tyskland er heilpraktik kendt af alle og en hver.

Peer Bach Boesen har speciale i homøopatisk antroposofisk medicin, og er grundlægger af Allergica, og har i mere end seksogtyve år drevet Urtica Klinikken i Silkeborg.

Hvad kan behandles?

Alt, tror jeg! Men vi bør altid stille os selv spørgsmålet:

Hvad er sygdom, og hvad er helbredelse? – Og hvad kan vi lærer af det?

Her er noget af det som klienter kommer med:

 • Allergier og astma
 • Stress
 • Træthed
 • Søvnproblemer
 • Hovedpine eller migræne
 • Betændelse i kroppen (f.eks. tilbagevendende underlivsbetændelse)
 • Depression
 • Hælsporer
 • Bumser
 • Angst
 • Tristhed
 • Udtrapning af piller eller misbrug
 • Maveproblemer af forskellig art
 • Barnløshed
 • Menstruation problemer
 • Skoletræthed
 • Eksamensangst
 • Meget, meget mere….

Hvad er antroposofisk medicin?

Homøopatien som mange kender, fremstilles på en erfaringsvidenskab, mens Rudolf Steiners anvisninger om antroposofiske lægemidlernes anvendelse og fremstilling er en forstandsmæssig indsigt. En skolet intuition af sammenhængene mellem mennesket (mikrokosmos) og naturprocesserne (makrokosmos).

Naturmedicin (fremstillet af f.eks. planter, mineraler og urter) har “altid” været her, og er heldigvis ved at vinde større og støre indpas i mange menneskers hjerter i den moderne verden. Man kan måske forklare den antroposofiske medicin ved at den ikke alene fremstillet som homøopatisk, men at den også har den åndelige vinkel med i fremstillingsprocessen.

Ordet ”homøopati” stammer fra græsk og er sammensat af ordet ”homoios”, der betyder lignende, og af ordet ”patos” som betyder lidelse eller sygdom. Vi behandler altså sygdomme og ubalancen med lignende så kroppen og sjælen får hjælp og impuls til at komme i balance igen. Netop fordi antroposofien har denne åndelige dimension med i sin betragtning af klienten, væsenet og sjælen, har jeg valgt at arbejde lige netop den vej.

Det hjælper at tage antroposofisk medicin – Jeg har følt på egen krop – og vil også gerne hjælpe dig til, at du kan komme i en bedre balance i din krop og sjæl.

Vores kæledyr

Den antroposofiske medicin kan sagtens også være vejen til at hjælpe dit kæledyr. Når det handler om behandling af dyr foregår konsultationen altid via telefon eller Skype på et vellignende foto og ud fra det du fortæller.

Prisidé på medicinen:

For at give dig en prisidé, kan jeg oplyse, at vi allerede i første konsultation finder frem til, hvilken medicin, der kan hjælpe og styrke dig i den første udrensende første fase. Ud over selve konsultationen vil der ofte blive tale om 2 eller 3 forskellige mediciner. En flaske med homøopatisk antroposofisk medicin rækker til 4 til 6 uger og koster fra 165,-. Mere præcis er meget svært at sige præcis, før vi har talt om hvad du ønsker hjælp til i din konsultation.

Hvad sker der?

Hensigten med en behandling er meget kort sagt, at give kroppen hjælp til at udrense og slippe, for derefter at bygge op igen, så kroppen selv kan holde sig i en god og bedre balance.

Enhver antroposofisk behandling og medicinsk sammensætning er meget individuel, fordi den antroposofiske del består i at finde lige præcis de midler og den vej som kan hjælpe dig.

Genbestilling af medicin 

Kan foregå over mail (eller pr. telefon). Er din genbestilling uændret i et behandlingsforløb opkræves ikke gebyr, men skal der foretages ændringer er der et gebyr på 100,-.

Det kan jeg bare ikke…

Hver uge modtager jeg mails vedrørende mere eller mindre komplicerede behandlingsspørgsmål. Jeg beder om forståelse for, at jeg ikke har mulighed for (eller økonomi til) at bruge lang tid på at besvare spørgsmål med mindre vi har aftalt en tid.  Men har du spørgsmål i forhold til noget vi har talt om i din konsultation, er du naturligvis meget velkommen til at sende en mail, så skal jeg forsøge at besvare dig snarest muligt.

Når du er i behandling er det naturligvis vigtig at du drikker den anbefalede daglige mængde vand som er 1,5 til 2 liter, og tænker over, hvad du spiser. Har du f.eks. glutenallergi bør du selvfølgelig undgå gluten etc. og jeg kan så godt lide dette citat:

“Doctors should first understand the cause of diease, then treat it with diet.

Medicine should only be used if diet fails. Sun Simiau”
Husk: Det er aldrig er for sent at gøre noget. Hverken for børn eller voksne, eller dem vi venter på…

haender

Privat husrensning

 • Har du lyst til at finde ud eller forstå hvad, der rumsterer og hvem der eventuelt er på besøg i dit hjem?
 • Kan du fornemme at der er “nogen” uden at du rigtigt kan se dem?
 • Eller har du bare lyst til at gøre din boligs energi bedre og mere opløftende?

Du finde mange svar i min bog:  “Spøger det?.

Bogen indeholder mange gode brugsanvisninger, og forslag til hvad du selv kan gøre.

spoegerdet

Min kalenderen er meget booket, og det er jeg selvfølgelig meget taknemmelig for, men det betyder, at jeg ikke har meget tid til, at kører ud til husrenselser, derfor vil jeg anbefale at du læser min bog “Spøger det? hvis du føler dig lidt udfordret i dit hjem.

Jeg skrev bogen “Spøger det?” fordi jeg tror at hvis du er en af dem, der fornemmer åndelig aktivitet, så er du sikkert også en af dem, der selv kan bringe ro og balance ind i billedet igen. Det kræver bare du er i rimelig god (“normal”) psykisk indre balance.

Giv det et helhjertet forsøg, og lad dig positivt overraske over, at du faktisk selv kan.

Vil du hellere have jeg besøger dig, er du selvfølgelig velkommen til at sende mig en mail så finder vi en tid. Ventetiden med Fanø som udgangspunkt er ca. 8-12 uger.

Når der er åndeligt besøg eller åndelig aktivitet i en bolig eller f.eks. i din stald, kan det give sensitive mennesker og dyr ubehag som f.eks. koncentrationsbesvær, søvnbesvær, træthed, indre uro, angst, og man kan føle sig drænet for energi og med det følger ofte sygdom. Derfor er det en god idé at forsøge at skabe en bedre energi og balance både for de to- og firbenede.

Med min bog “Spøger det? under armen, og med lidt øvelse skal det nok lykkedes for dig at bringe åndelig aktivitet i ro og måske også finde ud hvem der er på åndelig besøg – især hvis du har tillid til at du kan og lytter til de impulser der kommer til dig undervejs.

Øver dig kan du sikkert blive så god, at du også kan rense dine venners huse. Det vil de elske dig for, fordi der er brug for dygtige husrensere.

Reference fra en glad gårdejer – efter en husrensning:

“Hej Søde Dortea.
Synes det er gået rigtig godt efter du har været her… Jeg synes jeg sover bedre.. De drømme jeg ofte har, er svære at huske nu her, og jeg kan sove bedre hvis jeg tager en lur en formiddag, det har jeg haft problemer med før, fordi hovedet køre rundt selvom jeg sover… så på den måde har det ihvertfald hjulpet meget. Så det er super dejligt.. 
Er også begyndt at male lidt i huset, efter min farmor mente jeg skulle flytte mere ind… Så jeg bevæger mig langsomt frem. 
Efter du har været her, er min store hund Boss blevet meget opmærksom på ham manden tror jeg. Han går ofte amok og gøer helt vildt henne ved døren hvor du kom ind, så ved ikke om manden er begyndt at gå forbi oftere, eller hvad det lige er der er med ham. Hvordan kan det egentlig være at hunden fornemmer ham, kan han se ham, eller hvordan fornemmer den ham?? (Ja, kære Erik, her vil jeg jo foreslå du læser min bog “Spøger det?” kh Dortea)
Synes det har været super skønt med besøg af dig, og det har ligesom rettet nogle ting ind, i form af at man ved hvem der render rundt her, og den slags.. Det hjælper på det, så nu går jeg og snakker lidt med manden, så må vi se om han høre mig…

Kærlig hilsen
Erik Fredeslund”

Reference fra en glad mor- efter en husrensning:

“Hej Dortea.
Herhjemme går det faktisk rigtig fint. Vi har fået byttet om på værelserne som du forslog til husrensningen. Jeg har flere gange taget en snak med min søn omkring den uro han mærkede og jeg synes faktisk at han nu igen er et velfungerende barn. Han får ingen rysteture, ingen uro, og han kan være alene hjemme. Den afdøde farfar, han kalder selv oldefar, er stadig hos os, men nu er han også med ham overalt hos hans far, skolen, og hos kammeraterne og han har det rigtig fint med det.

Så tusinde tak for alt din hjælp det har været lærerig og en stor hjælp for os som familie.

Kærlig hilsen
Annisette”

Hvad koster en husrensning?

Fra Dkk 3.000 inkl. 25% moms.

Når jeg bestilles til en husrensning påregner jeg arbejdstiden fra jeg tager hjemmefra til jeg er hjemme igen. Herunder kan du se pris-specifikation med h.h.v. Dragør og Fanø som udgangspunkt inkl. udgifter til benzin, slidtage på bilen samt færgebillet når Fanø er udgangspunktet.

Pris-specifikation for 60 minutter hos dig fra Fanø:

15 minutters ankomsttid før færgeafgang
15 minutters færgetid
30 minutters kørsel til location/dig.

60 minutter hjemme hos dig.

30 minutters kørsel hjem
15 minutters ankomstid før færgeafgang
15 minutters færgetid

180 minutter /3 timer i alt.

Er transporttiden til og fra dig kortere, og med 3 timer som udgangspunkt, har jeg bare længere tid hos dig inklusiv i prisen.

Prisen dækker benzin og slidtage på bilen samt færgebillet (Dkk ca. 200).
Ovenstående pris dækker befordring til f.eks.: Esbjerg, Tjæreborg, Varde og Ribe. Max. 45 km fra Fanøfærgen. Ved mere end 1 times kørsel fra Fanøfærgen kommer der tillæg på Dkk 500 pr. påbegyndte ½ time.

Pris eksempel til Haderslev:

Fra Fanøfærgen 103 km og en rejsetid 1,5 time og et hjemmebesøg på max. 1,5 time pris 3.000,- + 1.000,- i tillæg = 4.000,-

Pris-specifikation for 60-110 minutter hos dig fra Dragør:

30 – 60 minutters kørsel til location/dig.

60 minutter hjemme hos dig.

30 – 60 minutters kørsel hjem.

180 min./3 timer i alt.

Er transporttiden til og fra dig kortere, og med i alt 3 timer som udgangspunkt, har jeg bare længere tid hos dig inklusiv i prisen.

Fra Dkk. 3.000 inkl. 25% moms. Prisen dækker benzin og slidtage på bilen.

Ved mere end 1 times kørsel fra Dragør kommer der tillæg på Dkk 500 pr. påbegyndte ½ time.

Sagt mere enkelt: Min timepris er den samme som på klinikken = 1.000,- pr. påbegyndte time.

Betaling:

Dkk. 3.000,- Betales når datoen for hjemmebesøget fastsættes. Evt. tillæg for kørsel eller hvis du ønsker hjemmebesøget forlænget, betales på selve dagen.

Hjemmebesøg tilbydes primært med start kl. 11.00 – og ikke senere end kl. 15.00.

Når vi har aftalt datoen, betaler du pr. bank eller Mobilpay. En husrensning ligestilles med et kursus, se handelsbetingelserne her

OBS!

Prisen inkludere ikke private sittings. Og jeg ønsker ikke at blive filmet, eller på anden måde optaget undervejs, med mindre vi har en klar aftale inden vi mødes, tak.

Du skal booke mig fordi du har tillid til mit arbejde, og ikke fordi jeg skal overbevise nogen om noget.

Hvis du har hunde i boligen, er det en stor fordel at de ikke går med rundt mens jeg arbejder, for de har det med at “tale” og det kan godt tage noget af tiden fra selve husrensningen. Efter runden i huset kan vi sagtens inddrage hunde eller fx. heste hvis du ønsker det.

Min sensitive næse kan ikke lide røg, så ingen cigaretrøg mens jeg er i boligen, tak.

Send mig venligst en mail på kontakt@Dortea.dk og forklar ganske kort, hvad du ønsker husrensningen skal dreje sig om, tak.

Vores aftale:

For at lette planlægningen og for at vi har klare aftaler mellem os, vil jeg gerne at al kommunikation foregår pr. mail, tak. Send en mail hvis du spørgsmål og når du ønsker vi skal aftale en tid.

PS. Jeg har ikke lyst til at hjælpe ved husrenselser, hvor andre medier har været inde over. Hvad, andre medier, danske eller udenlandske, siger og gør, hverken kan eller ønsker jeg ikke at forklarer eller redegøre for. – Det må du selv spørge dem om, tak for din forståelse.