Velkommen til dortea.dk

Gør som godt 2.500 andre! Tilmeld dig mit populære nyhedsbrev, der handler om spiritualitet og din personlige vej i det. Ved tilmelding får du samtidig gratis min meditation ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Ingen spam. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Sjælshealing

I din sjæl ligger alle følelser gemt, de positive som negative. Du kender måske godt det, at de negative følelser har det med at tynge mere end de lette, lyse og positive følelser. Måske er du bare særlig sensitiv og har brug for en sjælshealing.

Jeg er særlig sensitiv, og det var i mange, mange år svært. Jeg har fundet vejen og glæden i det og i dag er min levevej. En skarp intuition og nogle fantastiske enkelte redskaber og jeg kan virkelig hjælpe dig langt i en enkelt session.

25-30% af befolkningen bliver født som særlig sensitive. Som særlig sensitiv oplever og fornemmer vi alting meget meget kraftig, både det gode og det svære. Vi bekymre os let, også om det der slet ikke er vores. Vi kan hurtigt føle os overvældet af indtryk og miste den indre balance f.eks. når der er mange mennesker. Vi har ofte en god indlevelsesevne og et rigt indre liv og en god fantasi. Særlig sensitive reflekterer dybt og har en stærk retfærdighedssans og brug for ro til at processe det vi oplever.

Når vi ikke er i god balance lander vi ofte i tankemylder, og negative tanker vejre bare 3 gange meget i den indre vægtskål end positive tanker, derfor føles det tungt og svært når vi lander ovre den pessimistiske side. Det gode er heldigvis at dit tankemønster kan ændres til at være mere positivt ved konsekvent at tænke positivt 5-10 minutter om dagen.

Sjælshealing er en kombination af samtale og healing, hvor du sidder på en stol, og på en enkelt 1:1 session når vi ofte meget langt. Ligger det du kommer med dybt, eller er du i gang med personlig udvikling er det muligt du har brug for flere sessioner. Jeg arbejder med sjælshealing til børn helt ned til 6 års alderen. Sjælshealing kan sagtens foregå over Skype, men de fleste foretrækker vi sidder overfor hinanden.

Sjælshealing kan hjælpe med at opløse spændinger i både din fysiske og psykiske krop.

F.eks.:

 • Svigt.
 • Overblik.
 • Indre uro.
 • Lavt selvværd.
 • Manglende mod.
 • Uoverskuelighed.
 • Fysiske spændinger.
 • Vægttab og rygestop.
 • Lav eller ingen energi.
 • Manglende tro på at kunne lykkedes.
 • Skyld, skam eller dårlig samvittigheds følelse.

 

Vidnesbyrd:

Lars har brugt mig til sjælshealing og coaching siden april 2017. Hans virksomhed vækster med stor succes og i dag får også hans ansatte sjælshealings sessioner. (Hos mig hedder en session en session uanset, hvad vi bruger tiden på.)

“Jeg har med stor glæde og virkning haft flere sessioner ved Dortea. Jeg har haft en lang og sej tid, hvor alt handlede om arbejde og samtidig gav mit arbejde mig ingen energi, det tærede på mig, min familie og resultaterne på jobbet. Men det at lave taget en 180 graders ændring af mit arbejdsliv var aldrig lykkedes uden hjælp, coaching og ikke mindst at holde fast.

Dortea er utrolig energifyldt, fastholdende i sin indgang til mine udfordringer, hvilket gør at jeg i dag, har taget nogle meget vigtige valg, som faktisk handler endnu mere om mig. Det gør at jeg er et meget lykkeligere menneske og ser muligheder frem for at stå stille. Jeg føler faktisk jeg har fået min helt egen bestyrelsesformand/Coach i Dortea.

Min historie er jeg de seneste mange år, har virket som direktør for rigtig mange mennesker, nu er gået til at have mit helt eget firma, hvor mine kompetencer er 100% i spil.

Med venlig hilsen
Lars Friis Christensen

www.lfc3.dk
Lars Friis Consulting ApS

Siden 2002 har min mission i dortea.dk været, at hjælpe andre med at få øje på deres potentiale. Jeg er bl.a. uddannet Clairvoyant konsulent fra Gertrud Berlon, certificeret Mastercoach hos Manning Inspire, certificeret Spirituel Mentor hos Ejlvig, dertil kommer destinationchef og afdelingsleder hos Tjæreborg rejser og selvstændig siden 1996 .

Vil du også være sjælshealer?

Du kan læse mere om uddannelsen til sjælshealer her