Velkommen til dortea.dk

Tilmeld dig, helt uforpligtende, mit nyhedsbrev, jeg kvitterer med et af Livsprincipperne i din mail. Fremover udkommer nyhedsbrevet hver tirsdag.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

Book din Skype-tid

Skal vi ses online på Skype eller mobil?

Har du ikke mulighed for at komme til Fanø – eller kan du se fordelen ved, at sidde bekvemt hjemme hos dig selv mens vi taler? Så er online-sessioner helt klart det du skal vælge.

I en online-session kan vi ses på Skype eller mobil (pr. telefon), jeg er ikke til Facetime.

Skype og telefon fungerer lige så fint for mig, og energien, som sad vi ansigt til ansigt.

Er du ikke bekendt med Skype vil jeg anbefale, at du øver dig med en anden nogle gange inden vi to skal ses, så du får mest mulig ud af vores tid sammen, og du er naturligvis altid selv ansvarlig for forbindelsen.

Online Skype eller telefontid er kl. 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 17.00 og 18.00 på hverdage.

Jeg skriver ikke op til afbud, da det heldigvis er så sjældent jeg får afbud.

1:1 Session

En session er aldrig en spådom, men handler om råd, forslag, og vejledning til det du står med.

Hvad skal du vælge:

1: Clairvoyance. Jeg stiller ind på dig og beskriver, hvad jeg opfanger til og om dig, herefter du får råd og vejledning. Ønsker du afdøde-kontakt skal du også vælge clairvoyance.

2: Spirituel rådgivning. Du har et specifikt emne du ønsker råd og vejledning til. Fx. karrierevalg, relationsudfordringer, manglende selvtillid etc. Jeg stiller clairvoyant og meget intuitivt ind på dig i hele samtalen, så du går ud ad døren med helt konkrete forslag til, hvordan du kommer nærmere din mål og ønsker.

3: Sjælshealing er en kombination af samtale og healing, som kan hjælpe dig med at slippe den blokering du ikke længere ønsker. Du kan selvfølgelig også vælge en spirituel healing, som modsat sjælshealingen er ganske uden ord.

I en 1:1 session kan vi nå enten 1, 2 eller 3, ønsker du at komme i dybden og ikke føle begrænsningen af 50 minutter skal du vælge en dobbelt tid på 110 minutter.

Jeg stiller mange opklarende spørgsmål fordi jeg er uddannet Master coach hos Manning Inspire, stiller skarpt og intuitivt fordi jeg er Clairvoyant konsulent fra Gertrud Berlon, og kommer med mange gode råd fordi jeg har en stor livserfaring og er Spirituel mentor fra Christine Ejlvig. Så en session hos mig er ikke nødvendigvis i en bestemt form, hvor du selv skal finde alle svarene. Hos mig ser vi på, hvad der skal til for, at du kan tage dit næste skridt.

Læs mere om 1:1 session her

Pris

Dkk. 1.000,- for 1:1 session i 50 minutter på Fanø eller Skype

Dkk. 1.250,- for 1:1 session i 50 minutter i Dragør

Online booking knap

Dkk. 1.800,- for 1:1 session i 110 minutter på Fanø eller Skype

Dkk. 2.300,- for 1:1 session i 110 minutter i Dragør

Akuttider:

Der udover er det kun akuttider jeg kan fremtrylle, de er til dobbeltpris fordi de ligger i min fritid…

Online booking knap

 

Klik på Online-booking og se samtlige ledige tider de næste 3 måneder frem.

Thea vidnesbyrd

Din kvittering:

Denne automatiske besked modtager når du har booket din online-session:

Kære [CustomerName],

Information om din tidsbestilling:

*Kalender:* [Calendar]
*Tidspunkt:* [Date] [Time]

Du har bestilt en online-session, og glæder mig til at tale med dig.
 
Du Skyper mig på det aftalte tidspunkt, du er selv ansvarlig for at have en god internetforbindelse.

Det er dig der Skyper eller ringer mig op, så vi ikke ringer optaget hos hinanden på det aftalte tidspunkt.

Jeg er på Skypenavnet: dorteadk
Send mig venligst en Skype-anmodning senest dagen før, så jeg kan få besvaret din anmodning.

For en sikkerheds skyld så hav også din mobil klar. Mit mobilnr.: 20 26 12 14.

Jeg vil foreslå du sidder et sted, hvor du ikke bliver forstyrret, og hav gerne noget at skrive med hos dig.

Måske ved du allerede, hvad din session skal tage udgangspunkt i, og hvis ikke – så taler vi bare om det på dagen.

Betaling:
Din betaling skal være på plads senest 2 dage (48 timer) før vores aftale.

Du kan betale enten via mobilpay 30411 eller bankoverførsel til konto: 9684 – 652 041 6658 i Fanø Sparekasse

Afbud:
Ved afbud senere end 2 dage (48 timer) før vores aftale, faktureres du 100% for vores aftale, men, det håber jeg selvfølge ikke bliver nødvendig. Du er velkommen til at give din tid til en anden.

Skulle du blive forhindret, eller mod forventning ønske at ændre din tid før de 48 timer, kan aftalen aflyse via følgende link:
[Delete:Aflys aftale]

Du er velkommen til selv at optage sessionen (evt. på din mobil), det kan jeg ikke tilbyde ved online-sessioner.

 

Indre eller ydre force majeure:

Jeg, Dortea Uggerhøj forbeholder mig ret til at kunne aflyse ved sygdom eller force majeure, og aftale ny dato for vores session, uden at skulle betale andre for tabt fortjeneste. Hvilket vi naturligvis ikke håber bliver nødvendigt.

Se venligst betalingsbetingelserne her