Velkommen til dortea.dk

Tilmeld dig, helt uforpligtende, mit nyhedsbrev, jeg kvitterer med et af Livsprincipperne i din mail. Fremover udkommer nyhedsbrevet hver tirsdag.

Book din tid i Dragør

  • Er du er klar til der skal ske noget nyt i dit liv?
  • Trænger du til få mere overblik, ro og klarhed?

1:1 session

En session er aldrig en spådom, men handler om råd, forslag, og vejledning til det du står med.

Jeg stiller mange opklarende spørgsmål fordi jeg er uddannet Master coach hos Manning Inspire, stiller skarpt og intuitivt fordi jeg er Clairvoyant konsulent fra Gertrud Berlon, og kommer med mange gode råd fordi jeg har en stor livserfaring og er Spirituel mentor fra Christine Ejlvig. Så en session hos mig er ikke nødvendigvis i en bestemt form, hvor du selv skal finde alle svarene. Hos mig ser vi på, hvad der skal til for, at du kan tage dit næste skridt.

Læs mere om 1:1 session her

Eller gå direkte til:

Online booking knap

Der kan ikke bestilles tid pr. sms, mail eller Facebook.

“Hej Dortea.
Tusind mange gange tak for i går. Det var ikke mindre end fantastisk. Sikke en ro jeg kom hjem med. Du er meget dygtig.
Vi ses igen en dag.
Kæmpe knus Anne Green”

Skal vi ses i Dragør:

Til din 1:1 session Dragør ses vi enten på:

Dragør Badehotel. Drogensvej 43, 2791 Dragør.

Parkering i gården eller foran hotellet. Eller se buskøreplanen her.

Eller hjemme hos os privat i Dragør.

Du får besked med adressen senest dagen før på en SMS.

I Dragør kan jeg på hverdage tilbyde dig tider kl. 10.00, 11.00, 12.00 og 13.00.

Pris

Dkk. 1.000,- for 1:1 session i 50 minutter på Fanø eller Skype

Dkk. 1.250,- for 1:1 session i 50 minutter i Dragør

 

Dkk. 1.800,- for 1:1 session i 110 minutter på Fanø eller Skype

Dkk. 2.300,- for 1:1 session i 110 minutter i Dragør

Akuttider:

Der udover er det kun akuttider jeg kan fremtrylle, de er til dobbeltpris fordi de ligger i min fritid…

 

 

 

Bekræftelse:

Dagen før vores aftale modtager du en bekræftelse pr. mail eller SMS via bookings-systemet. Modtager du ikke denne bekræftelse, må du endelig kontakte mig så vi undgår misforståelser, tak.

Optagelse af din session:

Når vi mødes fysisk kan jeg tilbyde dig sessionen optaget og efterfølgende sendt til dig pr. mail via Dropbox. Dette er et tilbud, der gives ingen garanti på optagelsen, kvalitet og lyd. Du er naturligvis meget velkommen til selv at optage sessionen på din Smartphone.

Tag plads:

Når vi ses på Badehotellet, tager du bare plads ved receptionen når det passer dig, jeg henter dig der.

Når vi ses hos os privat må du gerne tage plads, alene, i entréen, tidligst 5 minutter før vores aftale, tak.

Af hensyn til diskretion kan ledsagere desværre ikke tilbydes at vente i entréen.

Parfume og duftevand:

Min næse er ret sart, og alle mine sanser vidt åbne for at kunne hjælpe og vejlede dig bedst mulig, så undgå venligst (for meget) duftevand til vores personlige møde, tak på forhånd.

Tilmelding og betaling er bindende:

Ved fravær, eller hvis du ønsker at aflyse eller flytte din tid, når der er mindre end 48 timer til vores aftale, af hvilken som helst grund, inkl. sydom er der ingen refusion. Du er naturligvis velkommen til selv at give eller sælge din tid til en anden.

Du må gerne betale kontant, eller på Mobilpay.

Efter endt session gives der ikke penge retur.

Force majeure:

Jeg, Dortea Uggerhøj forbeholder mig ret til at kunne aflyse ved sygdom eller force majeure, og aftale ny dato for vores session, uden at skulle betale andre for tabt fortjeneste, hvilket vi naturligvis ikke håber bliver nødvendigt.

Se venligst betalingsbetingelserne her