Velkommen til dortea.dk

Tilmeld dig, helt uforpligtende, mit nyhedsbrev, jeg kvitterer med et af Livsprincipperne i din mail. Fremover udkommer nyhedsbrevet hver tirsdag.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

Book tid på Fanø

Skal vi ses på Fanø:

På Skolevej 8 i Nordby kan jeg på hverdage tilbyde dig 1:1 sessioner kl. 14.00, 15.00, 16.00 og 17.00

Ønsker du, at vi i din session skal komme i dybden med flere emner, vil jeg anbefale du booker en dobbelttid. Jeg kan kun nå så meget på 50 minutter, i en dobbelttid ja – der når vi dobbelt så meget.

1:1 Session

En session er aldrig en spådom, men handler om råd, forslag, og vejledning til det du står med.

Hvad skal du vælge:

1: Clairvoyance. Jeg stiller ind på dig og beskriver, hvad jeg opfanger til og om dig, herefter du får råd og vejledning. Ønsker du afdøde-kontakt skal du også vælge clairvoyance.

2: Spirituel rådgivning. Du har et specifikt emne du ønsker råd og vejledning til. Fx. karrierevalg, relationsudfordringer, manglende selvtillid etc. Jeg stiller clairvoyant og meget intuitivt ind på dig i hele samtalen, så du går ud ad døren med helt konkrete forslag til, hvordan du kommer nærmere din mål og ønsker.

3: Sjælshealing er en kombination af samtale og healing, som kan hjælpe dig med at slippe den blokering du ikke længere ønsker. Du kan selvfølgelig også vælge en spirituel healing, som modsat sjælshealingen er ganske uden ord.

I en 1:1 session kan vi nå enten 1, 2 eller 3, ønsker du at komme i dybden og ikke føle begrænsningen af 50 minutter skal du vælge en dobbelt tid på 110 minutter.

Jeg stiller mange opklarende spørgsmål fordi jeg er uddannet Master coach hos Manning Inspire, stiller skarpt og intuitivt fordi jeg er Clairvoyant konsulent fra Gertrud Berlon, og kommer med mange gode råd fordi jeg har en stor livserfaring og er Spirituel mentor fra Christine Ejlvig. Så en session hos mig er ikke nødvendigvis i en bestemt form, hvor du selv skal finde alle svarene. Hos mig ser vi på, hvad der skal til for, at du kan tage dit næste skridt.

Læs mere om 1:1 session her

Bestil din tid: 

Når du ønsker at bestille en tid på Fanø, kan du gøre det direkte her på online-bookings systemet.

Ved et klik på knappen kan du se alle ledige tider. Nogle gange er der der få, eller ingen tider at se i kalenderen og det er fordi der på det værende tidspunkt ikke er ledige tider, håber du finder en tid der passer dig så vi kan ses og finde frem til det der er bedst for dig.

Der kan ikke bestilles tider pr. sms eller via Facebook.

Online booking knap

Jeg skriver ikke op til afbud, da det heldigvis er så sjældent jeg får afbud.

Pris

Dkk. 1.000,- for 1:1 session i 50 minutter på Fanø eller Skype

Dkk. 1.250,- for 1:1 session i 50 minutter i Dragør

 

Dkk. 1.800,- for 1:1 session i 110 minutter på Fanø eller Skype

Dkk. 2.300,- for 1:1 session i 110 minutter i Dragør

Akuttider:

Der udover er det kun akuttider jeg kan fremtrylle, de er til dobbeltpris fordi de ligger i min fritid…

Ventetid:

Ofte er der ventetid, det håber jeg du tager som et godt tegn, og tak for din tålmodighed.

Bekræftelse:

Dagen før vores aftale modtager du en bekræftelse pr. mail eller SMS via bookings-systemet. Modtager du ikke denne bekræftelse, må du endelig kontakte mig så du ikke møder forgæves op, tak. Du er selv ansvarlig for at møde op på det aftalte tidspunkt.

Optagelse af din session:

Når vi mødes fysisk kan jeg tilbyde dig sessionen optaget og efterfølgende sendt til dig pr. mail via Dropbox. Dette er et tilbud, for der gives ingen garanti på hverken optagelsen, kvalitet og lyd. Optagelsen slettes ugen efter din session. Du er naturligvis meget velkommen til selv at optage sessionen på din Smartphone.

Når vi har en online-session på Skype eller mobil kan jeg ikke tilbyde at optage sessionen, men kan foreslå du selv optager online-sessionen evt. på din Smartphone.

Tag plads:

Tag venligst plads, alene, i entréen på Skolevej 8, tidligst 5 minutter før vores aftale, tak.

Af hensyn til diskretion kan ledsagere ikke tilbydes at vente i entréen.

Parfume og duftevand:

Min næse er ret sart, og alle mine sanser vidt åbne for at kunne hjælpe og vejlede dig bedst mulig, så undgå venligst (for meget) duftevand til vores personlige møde, tak på forhånd.

Færgen:

Den smukke sejltur fra Esbjerg til Fanø tager 12 minutter. Gåturen fra færgen til Skolevej 8 er på ca. 10 minutter. (Klik for færgeplanen)

Din bil kan med fordel parkeres i Esbjerg, men kom i god tid til at finde en parkeringsplads. På fredage, helligdage og ferier er der mange som gæster øen og dermed også godt fyldt på P-pladsen.

Er I to eller flere personer, der følges ad kan det anbefales at I tager bilen med over, så kan I f.eks. køre et smut til stranden.

Når det er blæsevejr eller højvande vil jeg anbefale at se på Ø-pendlernes Facebookside her. Ø-pendlernes Facebookside er ofte bedre opdateret end Færgens egen!

Skolevej 8:

Mit lille Fanøhus er fredet, meget charmerende og et af Nordbys mindste og derfor er der desværre ikke plads til en kørestol.

Klinikken ligger på 1. sal. af Skolevej 8, lige overfor Rådhuset, hvor også Fanø turistkontor ligger.

Offentlig toilet:

Fanø turistkontor har åben fra 12.00 til 16.00 på hverdage med adgang til et offentlig toilet. På turistkontoret kan du eventuelt gå i ly for vejret samt få oplyst hvilke caféer, der har åben i vinterhalvåret.

Der udover er der offentlige toiletter i venteværelset ved færgen, og på færgen + på P-plasen bag Fanøfisk, og i Super Brugsen.

Sommer og vinter:

Går du gennem Hovedgaden i Nordby, kan du se, hvad der måtte have åbent. I vinterhalvåret er Fanø meget stille, og en del forretninger holder velfortjent ferielukket, men cafeerne har gerne åben på skift.  Fra 1. maj til medio september har de fleste butikker åben på alle hverdage.

Der er indrettet cafe både hos bageren og slagteren, der ligger i starten af Hovedgaden. Pandekagehuset har åben fra 11- 16.00 næsten alle dage, undtagen søndag og mandag.

Tilmelding og betaling er bindende:

Kontantbetaling er lettest for mig, du går forbi Sparekassens hæveautomat på vejen. Når du ikke hæveautomaten kan jeg tage mobilpay.

Ved fravær, eller hvis du ønsker at aflyse eller flytte din tid, når der er mindre end 48 timer til vores aftale, af hvilken som helst grund, inkl. sygdom er der ingen refusion. Du er naturligvis velkommen til selv at give eller sælge din tid til en anden.

Online-sessioner skal være betalt senest 48 timer før vores aftale, tak.

Har du fået et “gavekort” foræret, skal du huske at medbringe ordrenummer (det er jo selve betalingen) og oplyse mig navnet på den der har betalt for gavekortet, og gerne inden vi starter din session, tak

Efter endt session gives der ikke penge retur.

Force majeure:

Jeg, Dortea Uggerhøj forbeholder mig ret til at kunne aflyse ved sygdom eller force majeure, og aftale ny dato for vores session, uden at skulle betale andre for tabt fortjeneste, hvilket vi naturligvis ikke håber bliver nødvendigt. Skulle der være kraftig storm eller højvande på Fanø på dagen (det sker 2-3 gange pr. vinter) for vores aftale finder vi selvfølgelig en ny dato til dig.

Se venligst betalingsbetingelserne her