Velkommen til dortea.dk

Tilmeld dig, helt uforpligtende, mit nyhedsbrev, jeg kvitterer med et af Livsprincipperne i din mail. Fremover udkommer nyhedsbrevet hver tirsdag.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

Business Coaching

Har du egen virksomhed kan jeg hjælpe dig med at stille skarpt ind på, hvor du skal sætte ind – og hvad du kan ændre for at få en bedre energi.

Jeg kan f.eks. hjælpe dig i selve opstartsfasen med, hvordan du finder ind til dit unikke koncept, hvordan du kommunikerer til din målgruppe, og hvordan din hjemmeside skal se ud, så den når ud til dine kunder.

Du kan få hjælp til en bedre kundeflow, hvis du allerede har veletableret din egen virksomhed. Du kan også få hjælp til, at komme i hus med et nyt produkt, eller til at finde ud af, hvorfor du hele tiden føler dig drænet for energi.

I en business-session stiller jeg intuitivt ind på dig og din virksomhed, stor eller lille.

Vidnesbyrd:

“Jeg har med stor glæde og virkning haft flere sessioner ved Dortea. Jeg har haft en lang og sej tid, hvor alt handlede om arbejde og samtidig gav mit arbejde mig ingen energi, det tærede på mig, min familie og resultaterne på jobbet. Men det at lave taget en 180 graders ændring af mit arbejdsliv var aldrig lykkedes uden hjælp, coaching og ikke mindst at holde fast.

Dortea er utrolig energifyldt, fastholdende i sin indgang til mine udfordringer, hvilket gør at jeg i dag, har taget nogle meget vigtige valg, som faktisk handler endnu mere om mig. Det gør at jeg er et meget lykkeligere menneske og ser muligheder frem for at stå stille. Jeg deler mine sessioner op således at hver anden gang er på Skype, og hver anden gang hos Dortea. Jeg føler faktisk jeg har fået min helt egen bestyrelsesformand/Coach i Dortea.

Min historie er jeg de seneste mange år, har virket som direktør for rigtig mange mennesker, til nu at have mit helt eget firma, hvor mine kompetencer er 100% i spil.

Med venlig hilsen
Lars Friis Christensen”

www.lfc3.dk
Lars Friis Consulting ApS
Ejlskovsgade 13, 5000 Odense C

……………………………………………………………………………….

“Der er et Liv før og et efter man har mødt Dortea”.

Kristian Bennetsen, Partner – JB Equity.

………………………………………………………………………………….

Tina har Helsam i Varde og ejer samt underviser på TKZ-Skolen samt har egen klinik, her kan du læse hvad hun fik ud af en erhvervs-clairvoyance i en 1:1 session:

Tina Tungelund. Vidnesbyrd

Forløb

Ønsker du at arbejde dybere med dig selv, eller skal jeg hjælpe dig med din virksomhed, vil jeg anbefale du booker 3 sessioner med max. 4 uger i mellem hver session, og alle 3 sessioner indenfor en periode på max. 5 måneder.

Du sparer 250,- pr. session, omvendt skal du betale samlet for 3 sessioner.

Forløbet er personligt, og løber max. over 5 måneder. Du kan frit vælge dine sessioner til at være på Fanø, Dragør, Skype eller mobil, der ingen refusion ved udeblivelse, jeg har reserveret tiden til dig. Du kan også vælge alle 3 tider på samme dag, eller en dobbelt-tid + en enkelt, gør det der føles bedst for dig i forhold til de ledige tider i kalenderen.

Book dine 3 sessioner på Online booking knap,  send mig en mail med dine datoer, så sender jeg dig en samlet faktura.

I online-kalenderen ses alle ledige tider for de kommende 3 måneder, og omkring den 1. hver måned lægges de næste nye tider ind. Kan du kun finde to ledige tider, skriver du bare til mig, og så finder du den 3. tid til den første.

Jeg ved, der muligvis ikke er så mange ledige tider i kalenderen, det er “Først til mølle”, jeg har ikke flere tider end dem, der vises i kalenderen, jeg kan ikke trylle med tiden, selvom det ellers ville være sjovt at kunne. Det eneste jeg kan fremtrylle er akuttider i et mindre antal…

Når du har brug for min support, går du ind på:

Online booking knap

Skal vi have god tid til, at komme omkring dine spørgsmål, vil jeg anbefale du booker minimum 110 minutter til din første business-session. De efterfølgende sessioner kan være enkelte, eller dobbelte, præcis som du ønsker det.

Du er velkommen både på Fanø, i Dragør eller på Skype.

Ved et klik på knappen kan du se alle ledige tider.

Online booking knap

Står du i en situation, hvor ventetiden i min kalender bliver dig for lang, sender du mig en mail på kontakt@dortea.dk og så finder vi en akut tid, mit honorar er da dobbelt, fordi jeg da skal sætte noget andet til side.

Business-supervision er momsberettiget, og fakturaen kan naturligvis bruges til dit regnskab.