Velkommen til dortea.dk

Tilmeld dig, helt uforpligtende, mit nyhedsbrev, jeg kvitterer med et af Livsprincipperne i din mail. Fremover udkommer nyhedsbrevet hver tirsdag.

Foredragsbilletter

Overlad ikke billetkøbet til din skytsengel – gør det selv i god tid. 

Hvis du ikke nåede at være med den 7. marts i Darum, eller gerne vil med igen, der aldrig er to ens foredragsaftner så ses vi på tirsdag:

Darum Kultur & Fritidscenter

Nørrebyvej 16A, 6740 Bramming

Tirsdag den 17.april  kl. 19.00 -20.30

Dkk. 165,-

Book din billet til Darum her

*

Og i efteråret:

Sønderborg

Tirsdag den 17. sep.

Billetterne kommer til salg her en god måned før foredraget. Kom snart tilbage, tak

*

Vejle

Efteråret 2018

Billetterne kommer til salg her en god måned før foredraget. Kom snart tilbage, tak

*

Kolding

Efteråret 2018

Billetterne kommer til salg her en god måned før foredraget. Kom snart tilbage, tak

——————————————

—————————————–

Kære Dortea

TAK FOR DET HELE. Meget interessant og givende foredragsaften på Frederiksberg!De møbler, du talte om “der ikke er på plads” (hos mig ) er nok først og fremmest fordi, jeg IKKE skal blive her i denne lejlighed, jeg købte i august.Som jeg nu kun blev bekræftet i – via dine evner.Vildt med de hofter ..lidt af et livstema hos mig.Og så stod du der og lavede nøjagtigt den bevægelse, jeg “vidste” er nødvendig for mig at lære / udøve. 

Kærligste og bedste hilsener Anette Hauerberg

……………………………..

Kære Dortea

Ville blot takke for et godt foredrag i Aabenraa i går – jeg fik sat en del på plads omkring mine  følelser og min adfærd. Jeg har været mørkeræd så langt jeg kan huske tilbage. Er det stadig, sover med lys om natten …. Tror i dag, at det var derfor jeg blev i mit ægteskab i så mange år og straks fandt en kæreste – det holdt så heller ikke, selvom han er en vældig sød fyr, opgav jeg også der.

De ord jeg fik med på vejen, giver mig atter håb, føler mig tit alene i det hus jeg bor i nu, nogle dage er det skønt andre er jeg ved at kvæles – på jobbet er der 2 kvindelige kollegaer, der mener jeg skal arbejde i kasser som de gør, det er ikke min natur, jeg er struktureret men på min egen måde.

Kh Marie Møller

Foredraget: “Gå din (egen) vej”

Jeg fortæller om hvordan de vildeste følelserne i sjæl og krop gjorde oprør, da jeg gik El Camino de Santiago sidste år. Det siges ruten er den mest spirituelle? På min egen humoristiske og ærlige måde fortæller jeg om vabler, tåre, kramper og de spændende oplevelser jeg mødte på min vandring under Mælkevejens stjerner, og hvordan det gav inspiration til endnu en bog og ny udvikling i min forretning.

Kom med til en spændende aften, som naturligvis er krydret med spirituelle tips til din egen Camino uanset hvor din rute går hen, også selvom det eneste du drømmer om er at gå en gladere tid i møde – der er altid en vej.

Lad din vej gå til Severin Kursuscenter, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart

 

“Kære Dortea,
Jeg vil bare lige sige, at nu har jeg mødt dig til foredrag to gange før, og sjældent har jeg mødt et menneske som har imponeret mig med sit livssyn, tanker og kreativitet. Man ved jo godt at det ikke er raketvidenskab, men bare det at der bliver sat ord på og man bliver mindet om at stoppe op, og tænke lidt mere over livet. Jeg kommer helt sikkert igen for at opleve dig. De venligste hilsener Else Rasmussen”

Tidligere foredrag:

Middelfart 7.12.15

Esbjerg 9.12.25

 

263

Udsolgt på få dage

Severin

Åbenrå foredrag 49

Tarm udsolgt

Esbjerg. Udsolgt 

Middelfart 19. UDSOLGT

Hellevad UDSOLGT 16. maj

 Kolding UDSOLGT 6. maj

Hellevad UDSOLGT 16. maj 

11.4. UDSOLGT 

Endrup Møllekro UDSOLGT