Velkommen til dortea.dk

Dejligt at se dig her. Tilmeld dig, helt uforpligtende, mit nyhedsbrev det udkommer hver tirsdag og er fyldt med gode sager.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Foredragsbilletter

Overlad ikke billetkøbet til din skytsengel – gør det selv i god tid. 

Kolding “I selskab med ånder”

Et inspirerende og underholdende foredrag fyldt med spirituelle indsigter og humor, spejlinger fra det virkelige liv, spørg og få svar, nærkontakt og kærlige hilsner fra nogle af “dem der er gået i forvejen”.

Dortea er clairvoyant, spirituel business mastercoach, forfatter og har dametasken fyldt med livserfaring. Hun har erfaret, at når hun går den vej i livet, job og privat, som intuitionen viser hende, så giver det mest nydelse, ro og glæde. Foredraget giver dig inspiration til, hvordan du kan lytte til din indre GPS.

Tag din ven, veninde, mand, kone eller dig selv under armen og kom med til nogle hyggelige timer. Dortea har besøgt Sct. Jørgens gård mange gange og fyldt salen med god energi.

Mandag den 26. nov. kl. 19.00 -21.o0

Slotssøbadet. Sct. Jørgens Gård

Hospitalsgade 4, 6000 Kolding

Billetpris 150,-

Køb 1 billet

Køb 5 billetter og få 1 gratis. (D.v.s. du har billet til 6 personer)

Billetkøbet kan ikke ændres eller refunderes.

Der kan købes vand, kaffe og Dorteas nye bog “To uger på Caminoen” i pausen.

Min. alder 15 år. Der er unummererede pladser. Døren åbnes kl. 18.30.

—————————————–

Følg med på mit nyhedsbrev, der skrive jeg hvornår der kommer nye foredrag og om alt andet spændende. Vi ses

 

——————————————

Kære Dortea

TAK FOR DET HELE. Meget interessant og givende foredragsaften på Frederiksberg!De møbler, du talte om “der ikke er på plads” (hos mig ) er nok først og fremmest fordi, jeg IKKE skal blive her i denne lejlighed, jeg købte i august.Som jeg nu kun blev bekræftet i – via dine evner.Vildt med de hofter ..lidt af et livstema hos mig.Og så stod du der og lavede nøjagtigt den bevægelse, jeg “vidste” er nødvendig for mig at lære / udøve. 

Kærligste og bedste hilsener Anette Hauerberg

……………………………..

Kære Dortea

Ville blot takke for et godt foredrag i Aabenraa i går – jeg fik sat en del på plads omkring mine  følelser og min adfærd. Jeg har været mørkeræd så langt jeg kan huske tilbage. Er det stadig, sover med lys om natten …. Tror i dag, at det var derfor jeg blev i mit ægteskab i så mange år og straks fandt en kæreste – det holdt så heller ikke, selvom han er en vældig sød fyr, opgav jeg også der.

De ord jeg fik med på vejen, giver mig atter håb, føler mig tit alene i det hus jeg bor i nu, nogle dage er det skønt andre er jeg ved at kvæles – på jobbet er der 2 kvindelige kollegaer, der mener jeg skal arbejde i kasser som de gør, det er ikke min natur, jeg er struktureret men på min egen måde.

Kh Marie Møller

……………………………

“Kære Dortea,
Jeg vil bare lige sige, at nu har jeg mødt dig til foredrag to gange før, og sjældent har jeg mødt et menneske som har imponeret mig med sit livssyn, tanker og kreativitet. Man ved jo godt at det ikke er raketvidenskab, men bare det at der bliver sat ord på og man bliver mindet om at stoppe op, og tænke lidt mere over livet. Jeg kommer helt sikkert igen for at opleve dig. De venligste hilsener Else Rasmussen”

Tidligere foredrag:

Middelfart 7.12.15

Esbjerg 9.12.25

 

263

Udsolgt på få dage

Severin

Åbenrå foredrag 49

Tarm udsolgt

Esbjerg. Udsolgt 

Middelfart 19. UDSOLGT

Hellevad UDSOLGT 16. maj

 Kolding UDSOLGT 6. maj

Hellevad UDSOLGT 16. maj 

11.4. UDSOLGT 

Endrup Møllekro UDSOLGT