Velkommen til dortea.dk

Gør som godt 2.500 andre! Tilmeld dig mit populære nyhedsbrev, der handler om spiritualitet og din personlige vej i det. Ved tilmelding får du samtidig gratis min meditation ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Ingen spam. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Håber vi ses i 2018

Udklik fra mit nyhedsbrev den 2. januar 2018

I dag er 1.ste arbejdsdag i 2018 for mig. Jeg er glad, jeg er taknemmelig for den erfaring jeg fik i 2017, og klar til 2018. Er du glad?

Du er din egen lykkes smed, siger et gammelt mundheld. Og der er også et mundheld, der siger, at du skal smede mens jernet er varmt. Hvis du kender lidt til, at smede med jern, så ved du, det er ikke bare lige til, let bøje, og føjeligt.
Mit liv har ikke være let bøje, og føjeligt, det har været med de største vabler, blod, sved og tåre ind imellem. Men det er blevet til et liv, både privat og karrieremæssig, som jeg rigtig godt lide, jeg føler mig virkelig som min egen lykkes smed.

Blev dit 2017 som du gerne ville have det? Fik du udlevet den plan du havde lagt? Eller havde du glemt at lægge en plan, eller var der en plan som du bare ikke fulgte? Eller er du en af dem, der siger: Jeg tager det som det kommer? Hvis, så skal du bare vide, at det er rimelig svært for Universet (og dig selv) at opfylde dine ønsker, når de ikke er helt konkrete.

Uanset om du læner dig op ad din Skytsengel, dine åndelige vejledere, Karma, tilfældigheder eller it is what it is, så sker verden hele tiden. Du manifesterer, du sår hele tiden. Sådan er det bare. Derfor kan du lige så godt accepterer, at det er livet, og at du selv har en kæmpe andel i, hvordan din verden ser ud.

Nu tænker du måske, det er lige lovlig langt uden for din rækkevidde, at skulle ændre verden. Men det er det ikke. Måden, hvorpå du reagerer på det du oplever har en indflydelse, både på dig selv, men også på din omverden. Derfor ER du med til at planlægge din verden. Hvordan smiler du til verden? Hvordan arbejder du med din forretning? Hvad gør du med din markedsføring? Hvordan er din relation til…? Hvordan du agerer har betydning.

Mit råd til dig er, lad være med at låse dig fast i et Nytårsforsæt, men gør det bedste du kan hver dag. Bliv den bedste udgave af dig selv i 2018.

Det var årets først tips til din person udvikling, lad den aldrig stoppe. Du er en meget vigtig brik i hele denne fantastiske vidunderlige, til tider lidt skøre verden.

Og du får endnu et frisk tips. Jeg har planlagt 5 helt nye spirituelle endags workshop. Rabatten og resten er forbeholdt læserne af mit nyhedsbrev….

Efterlad en kommentar