Velkommen til dortea.dk

Gør som godt 2.500 andre! Tilmeld dig mit populære nyhedsbrev, der handler om spiritualitet og din personlige vej i det. Ved tilmelding får du samtidig gratis min meditation ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Ingen spam. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Profil

Hej!

Jeg hedder:

Dortea Uggerhøj (tidligere Berg-Jensen)

Jeg er født i Esbjerg, men vokset op på Fanø med hest, hund, kat, to søskende og min far og mor.

Min fantasi er min skaberkraft og den har altid været en stor del af mig, og som barn fik den lov at udfolde sig, og som voksen er den blevet min levevej. Som barn var der plads til kravle højt og falde langt ned, slog vi os var det ”op på hesten” i bogstavelige forstand. Vi fik vores første pony da jeg var 7 år. Vi lærte at vil I nyde, må I yde, så vi trak turister rundt på ponyen i alle sommermånederne. Om vinteren fik vi lov at tjene lommepenge i trykkeriet, som Bedstefar og far ejede.

Helt ind til jeg var 12-13 år var læsningen meget svær for mig, men historierne fik alligevel lov at folde sig ud i fantasien. I dag skriver jeg med stor glæde og passion og har skrevet 5 bøger:

  • I selskab med ånder

  • Spøger det?

  • Spirituelle øvelser

  • Mias første pony

  • Og er bog aktuel med: To uger på Caminoen den 1. April 2018

Spirituel rådgivning og Business Coaching hos mig, er ikke i en bestemt form, hvor du selv skal finde alle svarene. Jeg bruger min intuitivt, spår ikke om din fremtid, men stiller mange opklarende spørgsmål, og jeg kan også sagtens finde på at give råd, samt inddrage mine og andres andres erfaringer i samtalen, så du får mest mulig ud af sessionen.

Clairvoyance hos mig, er ikke en spådom, men jeg kan stille skarpt på dig, og hjælpe dig med at se hvor dine muligheder ligger. Det er mig en glæde og ære at få lov, at være med din rejse, du træffer valgene og går, men jeg kommer gerne med forslagene.

Mine uddannelser er alt det jeg selv manglede da jeg startede på den spirituelle rejse og alt det jeg ved i dag.

Arbejde, lange gåture, meditation, forfatterskab, livsnydelse, klienter, undervisning, filmoptagelser, markedsføring, regnskab, sund livsstil, motion, rejser, familie, hest og hund er alt sammen mig – og jeg vil ikke bytte, men justerer hele tiden så det føles nærende og belivende for min sjæl.

På glædelig gensyn

 

 

Mission 

Jeg vil formidle viden til personlig vækst på en så enkel og brugbar måde, altid spirituel funderet.

Kundernes tilfredshed og succes er egen succes.

Vision 

At undervise og formidle på en inspirerende, personlig og tryg måde.

Værdigrundlag 

At handle i respekt, tillid og diskretion.

Ærlighed, klarhed, engagement og nydelse er nøgleordene i min virksomhed.

Om mig:

Det er ingen underdrivelse at sige, jeg brænder for mit arbejde – det er min lidenskab. Derfor deler og vejleder jeg med stor passion til både mine klienter og kursister.

Jeg er vokset op på Fanø med en far, en mor, to søskende, kat, hund, hest og i vores familie var der ikke meget der hed:

“Det kan du da ikke!” I hele vores barndom fik vi oftest lov, men skulle selv arbejde for det, og det har gjort at jeg ved tingene lykkedes, når jeg bliver i den højeste vibration og intention.

Ville vi, som børn have pony og ridestævner, måtte vi selv tjene en stor del af pengene til, at få menageriet til at fungerer. Ville vi på skiferie, måtte vi træne for at være i god form, ellers kom vi ikke afsted. Ville vi undgå at sidde længe, med far over lektierne, var det bare om at få dem læst…

Jeg var bestemt ikke tilhænger af at gå i skole, for som super sensitiv (HSP), havde jeg det svært i skolen. Heller ikke dengang, var der megen forståelse for et sensitiv personlighedstræk. Jeg havde få, men gode veninder, hestene var mine bedste venner.

Vidste du at 25-30% af befolkningen bliver fødte med personligstrækket: Særlig sensitiv.

Vi særlig sensitive har brug for en god del ro, og brug for tid til at omsætte indtryk. Heldigvis fandt jeg roen hjemme, og ponyerne var med at balancere mit indre væsen. I min barndomshjem var der plads til at kreativiteten og sjælen (spiritualiteten) fik lov at være tilstede, og folde sig ud, selv om mine forældre ikke talte om spiritualitet. Som barn og ung var jeg mere til dyr end mennesker, og ret introvert.

Jeg har ikke brug for mange mennesker omkring mig, og fandt som voksen min vej til også, at være udadvendt og handlekraftig, og kan i dag sagtens rumme at være sammen med andre, bare det er i mindre doser ad gangen. Du genkender det måske?

Den gode indføling og intuition har altid været nærværende hos mig, men som barn kunne det være ret forvirrende. Med alderen er det dog blevet en ren fornøjelse, og jeg kan bruge min intuition i alt, hvad jeg beskæftiger mig med.

På mit CV står der bl.a.:

Uddannet ridelære i Birgittelyst ved Viborg, og i Kjellerup.

Destinationschef og skiguide hos Tjæreborg Rejser.

Afdelingleder for Tjæreborg rejser i Kastrup lufthavn.

Stewardesse hos MUKAIR og SAS Commuter.

Ridecenterejer i Istebjerg ved Kalundborg i 7 år.

Clairvoyant konsulent skolet hos Gjertrud Berlon 2001.

Uddannet antroposofisk heilpraktiker hos Peer Bach Boesen.

Foredragsholder og forfatter til 4 bøger, 3 spirituelle + en børnebog.

Webinarbygger fra IBC og nå, ja, Therapeutic Touch og Spirituel Healer.

Master Coach fra Manning Inspire i 2017.

Min indre entreprenør

På et selvbiografi-kursus for mange år siden, blev jeg bedt om at beskrive mig selv med to ord. Det var en svær opgave, men valgte “Passioneret entreprenør”, fordi det ganske fint samler alt det jeg gør.

Hele mit liv har jeg egentlig forsøgt at gå efter det jeg ønsker. Altid arbejdet med det jeg har haft lyst til, og det lykkedes 95% af tiden. 4 gange jeg har bygget nye virksomheder op, hver gang med succes så jeg har tjent til både eget hus, heste, bil og skønne rejser.

Det spirituelle er en stor del af min personlighed, jeg går meget op i at være helt til stede, i alt jeg gør – og lader gerne den gode energi, og høje vibration smitte på andre.

I 2012 rejste, min daværende kæreste og, jeg til Indonesien og smukke Java, hjemøen for nu afdøde healer og clairvoyant Dora Kunz, hvis healings tekniker og inspiration jeg forsøger at formidle videre på min egen måde på mine kurser.

IMG_2099

I 2013 gik turen til Peru og bl.a. til det betagende Machu Picchu. Det blev ikke bare en fysisk rejse, men også en spændende indre oplevelse med mange erkendelser for mig.

I dag

I mit daglige virke har jeg al denne viden med i rygsække, og lytter rigtig meget til den inspiration, der kommer til mig – og jeg stoler på min intuition når jeg skal hjælpe dig.

Vinterbadning

PS.

Vinterbadning er jeg blevet et totalt afhængig af, og det kan “varmt” anbefales. Det er fantastisk, jeg bliver  vågen på alle planer. Prøv det…

På rigtig glædelig gensyn

Dortea

Vær autentisk, vær dig.