Velkommen til dortea.dk

Tilmeld dig, helt uforpligtende, mit nyhedsbrev, jeg kvitterer med et af Livsprincipperne i din mail. Fremover udkommer nyhedsbrevet hver tirsdag.

Sjæls healer uddannelse

Det her er til dig, der vil være den bedste udgave af dig selv.

I din sjæl ligger alle følelser gemt, de ligger der alle positive som negative. Desværre har de negative følelser det med at tynge mere end de lette, lyse og positive følelser. Det er dog helt naturligt at f.eks. angst fylder mere end fred, det er bare ikke behageligt eller særlig givende, og kommer f.eks. angsten til at dominerer i sjælen opstår der blokeringer og stagnation.

Vil du blive bedre til at lytte til din intuition? Jeg kan godt forstå, hvis du vil, men hvorfor er den egentligt så svær at tro på? Fordi vi kommer til at tvivle, fordi intuition sjældent er særlig logisk, og til tider også lidt underlig og uforklarlig. Men, sådan er intuition, den er ofte så ukompliceret at det næsten er for lige til.

Forløbet på uddannelsen bliver individuelt med 1:1 sessioner undervejs, og alligevel i samlet flok når vi ses på de fysiske mødedage. Tidligere har jeg tilbudt uddannelser til: Clairvoyant rådgiver, Spirituel rådgiver, Spirituel healer og Spirituel mentor. Nu er tiden kommet til, at uddannelsen skal være meget mere individuel rettet på en helt ny måde. Du rejser i den grad selv vejen, og giver det videre i den målestok du har lyst til.

Jeg har virkelig haft svært ved at finde ud af, hvad min nye uddannelse skulle hedde, og har været omkring forskellige navne, men nu er jeg landet: Sjæls healer. Det lyder både smukt, og giver så fin genklang på alle plan, og kan kombineres med meget andet.

Det har også været svært, at finde navnet på uddannelsen, fordi det er alt det jeg kan og gør i mange af mine sessioner som jeg gerne vil give videre til dig på holdet.

Sjæls healing handler om at kunne lytte intuitivt, og finde ind til det sjælen visker om. Du kan bruge sjæls healing på dig selv, så du bliver bedre til at navigere i dit liv, eller tilbyd sjæls healing til dine klienter, medarbejdere, venner eller familie, hjælp dem med at bryde mønstre og finde nye veje.

Uddannelsen til sjæls healing er din rejse ind i dig, så du kan blive bedre til at lytte til din sjæls hvisken og heale det der skal heales. Du behøver ikke forudgående kurser i healing, rådgivning, coaching eller lignende, jeg skal nok give dig en “sessionsformel”, og i løbet af uddannelsens 8 måneder finder vi din personlige måde at give en session på.

Har du andre uddannelser bag dig i at hjælpe andre, kan du sagtens flette den erfaringen med ind i din sjæls healing, det gør kun din session mere unik.

 • En sjæls healing er en kombination af spirituel healing og samtale.

 • En sjæls healing gør din sjæl klar til, at slippe det den ikke længere har brug for at være bundet til.

 • En sjæls healing hjælper din krop til at genfinde sin naturlige balance og frihed.

Uddannelsesforløbet er til dig:

 • Der ønsker personlig spirituel udvikling.
 • Der vil gå forrest og vise vejen for andre.
 • Der ønsker at finde ind til din indre ro og power.
 • Der vil stå stærkere selvstændigt i dig selv, eller i din egen virksomhed.

Du behøver ikke at vide noget som helst om healing når vi starter, jeg skal med glæde vise dig det hele undervejs. Og du behøver ikke have en behandlerbriks, en stol og måske en måtte på gulvet er alt du behøver.

For at du kan støtte andre i deres indre arbejde, må du kunne balancere dig selv, derfor går du selv ind i forløbet med lysten til at blive en bedre udgave af dig selv.

På uddannelsen lærer jeg dig mine fantastiske Livsprincipper, kombineret med forskellige healingsteknikker, men det er ikke det hele. Som sjæls healer bliver du unik i din sjæls healing, på uddannelsen finder du ind til din helt egen måde at give sessionen på, og dit forløb bliver meget individuelt.

Siden 2002 har min mission været, at hjælpe andre med at få øje på deres potentiale, og jeg er bl.a. uddannet Clairvoyant konsulent fra Gertrud Berlon, certificeret Mastercoach hos Manning Inspire, og Spirituel Mentor hos Ejlvig.

Uddannelsen til sjæls healer er meget anderledes end andre uddannelser jeg har tilbudt, fordi dette er et meget individuelt forløb med bl.a. 3 personlige 1:1 supervisioner på Skype undervejs. De fysiske mødedagene er til sparring, fællesskab, networking etc. Mellem mødedagene ses du og jeg på Skype, hvor jeg kommer med helt konkrete forslag, redskaber og input til dig, så du kommer i mål med dit.

Vi starter lørdag den 8. september 2018.

Har du tidligere taget en uddannelse hos mig, eller et andet sted som fx. coach, mentor, HR, healer, rådgiver, massør, eller drømmer om du havde, men ikke rigtig fået gang i noget af det, så du kan leve, og leve godt af det? Så er det nu vi kan ændre på det!

Charlotte Weithaler. HR ledelseskonsulent:

“I dag kan jeg holde oplæg uden ondt i maven og med overskud, og ikke føle mig begrænset i mit arbejde. Fra at have undgået en sådan opgave med alverdens dårlige undskyldninger, er det blevet til: “Vil-gerne-have-flere-af-den-slags”-opgaver. Tak for det – det har være en fornøjelse, og til tider også meget rørende.”

Du får:

 • 7 meget spændende mødedage fra kl. 12.15 (færge 11.50) -17.15 (færge kl. 17.30) på Fanø. Det hele bliver optaget så du kan genlytte det, hvis du skule være forhindret i at deltage.
 • 3 x 50 minutters personlig Skype-sessioner, de ligger mellem mødedagene på hverdage.
 • Videoer og lydfiler med materiale du kan bruge igen og igen.
 • En lukket Facebook-gruppe, hvor du kan stille spørgsmål, og komme med kommentarer mellem mødedagene.
 • En personlig meditation på 15 minutter på Mp3.

Du får træning, og uddannelse i at lytte til din intuition, og til at vække din clairvoyante side til glæde, og nydelse især for dig selv, men også for dem du vælger at dele det med.

PS. Clairvoyance er så meget mere end “afdøde-kontakt”, og ønsker du den gren af clairvoyancen vil jeg foreslå du kommer på nogle af de spirituelle endags workshops, hvor vi bl.a. træner afdøde-kontakt. Sjæls healing har ikke nødvendigvis noget med det at gøre, nu handler det om at skærpe din intuition, kunne lytte og se klart.

Her er et vidnesbyrd fra Lars som har brugt mig til sjæls healing siden april 2017, og i dag får hans ansatte også sjæls healings sessioner. Hos mig hedder en session en session uanset, hvad vi bruger tiden på.

“Jeg har med stor glæde og virkning haft flere sessioner ved Dortea. Jeg har haft en lang og sej tid, hvor alt handlede om arbejde og samtidig gav mit arbejde mig ingen energi, det tærede på mig, min familie og resultaterne på jobbet. Men det at lave taget en 180 graders ændring af mit arbejdsliv var aldrig lykkedes uden hjælp, coaching og ikke mindst at holde fast.

Dortea er utrolig energifyldt, fastholdende i sin indgang til mine udfordringer, hvilket gør at jeg i dag, har taget nogle meget vigtige valg, som faktisk handler endnu mere om mig. Det gør at jeg er et meget lykkeligere menneske og ser muligheder frem for at stå stille. Jeg føler faktisk jeg har fået min helt egen bestyrelsesformand/Coach i Dortea.

Min historie er jeg de seneste mange år, har virket som direktør for rigtig mange mennesker, nu er gået til at have mit helt eget firma, hvor mine kompetencer er 100% i spil.

Med venlig hilsen
Lars Friis Christensen

www.lfc3.dk
Lars Friis Consulting ApS

Hvad skal du komme med?

 • Nysgerrig
 • Åben positivt sind
 • Lyst til at dele dine erfaringer i gruppen
 • 2-3 timers fordybelse mellem hver mødedag
 • Lyst til mere ro og balance i dine tanker og i din krop
 • Lysten til at bruge dine spirituelle evner mere bevidst og målrettet

Uddannelsen og forløbet indeholder:

Udover dit personlige Skype-forløb

Noget om energi og meditation, så du kan blive bedre til at holde fokus og få mere overskud.

Skyggearbejde. Hvordan du bruger din skaberkraft og slipper dine blokeringer.

Redskaber til hvordan du gennem helterejser kan gå fra modsand til flow, og udgår faldgruber.

Måder til hvordan du finder ind til din autentiske power, både privat og professionelt.

Veje til hvordan du gennem spejling kan blive bedre til at indgå nærende relationer, jobmæssigt som privat.

 Din personlige vej gennem din sjæls healing. Og resten finder vi ud af i dine 1:1 sessioner.

Mødedagene

 • Lørdag den 8. september 2018
 • Lørdag den 6. oktober 2018
 • Lørdag den 3. november 2018
 • Lørdag den 1. december 2018
 • Lørdag den 5. januar 2018
 • Lørdag den 2. februar 2018
 • Lørdag den 2. marts

Det praktiske

Undervisningen på de fysiske dage er fra 12.15 (færge 11.50) til 17.15 (færge 17.15).

Du er velkommen fra kl. 11.45 sammen med din madpakke, så tager jeg også også en madpakke med.

Når vi mødes er det på 1.salen i Helsehuset, 6720 Nordby Fanø.

Du kan med fordel parkere din bil i Esbjerg, det tager kun 3 minutter at gå til Helsehuset fra færgen.

Jeg byder på eftermiddagskaffe med noge lidt sødt til, og økologisk frugt.

Der er max. 10 deltagere på holdet.

 • Certificeringsbevis på du har gennemgået Sjæls healer uddannelsen, som giver dig redskaber til at virke ud fra din indre essens.

Er vi to et match?

Inden du betaler må du gerne sende mig dit match-skema, også selvom vi kender hinanden. Jeg vil gerne være sikker på, at jeg kan støtte dig i uddannelsesforløbet.

Du finder match-skemaet klik: her

Har du brug for vi tager en afklarende snak om forløbet er noget for dig? Så send mig dit matchskema, og så har du mig i 15 minutter på telefonen eller Skype, hvor du kan stille opklarende spørgsmål.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at skrive hvis du har spørgsmål.

Pris

Hele uddannelsen/forløbet: Dkk. 20.000

Early Bird tilbud, hvis du betaler senest 1. juli 2018: Dkk. 18.000.

Alle priser er + 25% moms

Book din plads her

Pladsen på holdet er din når din betaling er modtaget.

 

Du kan også vælge ratebetaling:

Ved ratebetaling er den samlede pris Dkk. 21.000,- (5.000,- + 4 x 4.000,-)

Dkk. 5.000 i depositum ved tilmelding og ratebetalinger opkræves på faktura.

Book din plads med dit depositum her

Dkk. 4.000 til betaling den 1. juli 2018

Dkk. 4.000 til betaling den 1. august 2018

Dkk. 4.000 til betaling den 1. september 2018

Dkk. 4.000 til betaling den 1. oktober 2018

Alle priser er + 25% moms

 

Se venligst mine handelsbetingelser her