Velkommen til dortea.dk

Tilmeld dig, helt uforpligtende, mit nyhedsbrev, jeg kvitterer med et af Livsprincipperne i din mail. Fremover udkommer nyhedsbrevet hver tirsdag.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel mentor, Clairvoyant og Business Coach

Velkommen til dortea.dk

Tilmeld dig, helt uforpligtende, mit nyhedsbrev, jeg kvitterer med et af Livsprincipperne i din mail. Fremover udkommer nyhedsbrevet hver tirsdag.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

Sjæls healer uddannelsen

Uddannelses forløbet er til dig, der vil være den bedste udgave af dig selv.

I vores sjæl lagers alle følelser, de ligger der alle positive som negative. Desværre har de negative følelser det med at tynge mere end de lette, lyse og positive følelser. Det er helt naturligt at f.eks. angst fylder mere end fred, det er bare ikke behageligt eller givende, og kommer f.eks. angst til at dominere i sjælen opstår blokeringer og stagnation.

Jeg har virkelig haft svært ved at finde ud af, hvad den nye uddannelse skulle hedde, og har været omkring flere navne, men nu er jeg landet: Sjæls healing. Det har været svært for det er alt det jeg kan, som jeg gerne vil give dig. Forløbet bliver individuelt og alligevel i samlet flok. Dette er din rejse ind i dig, så du kan lytte til din sjæls hvisken.

 • En sjæls healing er en kombination af spirituel healing og samtale.

 • En sjæls healing gør din sjæl klar til, at slippe det den ikke længere har brug for at være bundet til.

 • En sjæls healing hjælper din krop til at genfinde sin naturlige balance og frihed.

Uddannelsesforløbet er til dig:

 • Der ønsker personlig spirituel udvikling.
 • Der vil gå forrest og vise vejen for andre.
 • Der ønsker at finde ind til din indre ro og power.
 • Der vil stå stærkere selvstændigt i dig selv, eller i din egen virksomhed.

Du behøver ikke at vide noget som helst om healing når vi starter, jeg skal med glæde vise det det hele undervejs. Og du behøver ikke have en behandlerbriks, en stol og måske en måtte på gulvet er alt du behøver.

For at du kan støtte andre i deres indre arbejde, må du kunne balancere dig selv, derfor går du selv ind i forløbet med lysten til at blive en bedre udgave af dig selv.

På uddannelsen lærer jeg dig mine fantastiske Livsprincipper, kombineret med forskellige healingsteknikker, men det er ikke det det hele. Som sjæls healer bliver du unik i din sjæls healing, på uddannelsen finder ind til din helt egen på at gøre det på, og dit forløb bliver meget individuelt.

Siden 2002 har min mission været, at hjælpe andre med at få øje på deres potentiale, og jeg er bl.a. uddannet Clairvoyant konsulent fra Gertrud Berlon, Mastercoach hos Manning Inspire, og Spirituel Mentor hos Ejlvig. Uddannelsen til sjæls healer er meget anderledes end andre uddannelser jeg tilbudt, fordi dette er et meget individuelt forløb med bl.a. 3 personlige 1:1 supervisioner på Skype undervejs.

Mødedagene er til sparring, fællesskab og networking. Mellem mødedagene ses du og jeg på Skype, hvor jeg kommer med helt konkrete forslag, redskaber og input til dig, så du kommer i mål med dit.

Vi starter lørdag den 8. september 2018.

Har du tidligere taget en uddannelse hos mig, eller et andet sted som fx. coach, mentor, HR, healer, rådgiver, massør, eller drømmer om du havde, men ikke rigtig fået gang i det, så du kan leve af det? Så er det nu vi kan ændre på det!

Charlotte Weithaler. HR ledelseskonsulent:

“I dag kan jeg holde oplæg uden ondt i maven og med overskud, og ikke føle mig begrænset i mit arbejde. Fra at have undgået en sådan opgave med alverdens dårlige undskyldninger, er det blevet til: “Vil-gerne-have-flere-af-den-slags”-opgaver. Tak for det – det har være en fornøjelse, og til tider også meget rørende.”

Du får:

 • 7 meget spændende mødedage fra kl. 12.15 (færge 11.50) -17.15 (færge kl. 17.30) på Fanø. Det hele bliver optaget så du kan genlytte det, hvis du skule være forhindret i at deltage.
 • 3 x 50 minutters personlig Skype-sessioner, de ligger mellem mødedagene på hverdage.
 • Videoer og lydfiler med materiale du kan bruge igen og igen.
 • En lukket Facebook-gruppe, hvor du kan stille spørgsmål, og komme med kommentarer mellem mødedagene.
 • En personlig meditation på 15 minutter på Mp3.

Du får træning, og uddannelse i at lytte til din intuition, og til at vække din clairvoyante side til glæde, og nydelse for dig selv, og dem du vælger at dele det med.

PS. Clairvoyance er så meget mere end afdøde-kontakt, men ønsker du den gren af clairvoyancen vil jeg foreslå du kommer på nogle af de spirituelle endags workshops, hvor vi bl.a. træner afdøde-kontakt. Sjæls healing har ikke nødvendigvis noget med det at gøre.

“Jeg har med stor glæde og virkning haft flere sessioner ved Dortea. Jeg har haft en lang og sej tid, hvor alt handlede om arbejde og samtidig gav mit arbejde mig ingen energi, det tærede på mig, min familie og resultaterne på jobbet. Men det at lave taget en 180 graders ændring af mit arbejdsliv var aldrig lykkedes uden hjælp, coaching og ikke mindst at holde fast.

Dortea er utrolig energifyldt, fastholdende i sin indgang til mine udfordringer, hvilket gør at jeg i dag, har taget nogle meget vigtige valg, som faktisk handler endnu mere om mig. Det gør at jeg er et meget lykkeligere menneske og ser muligheder frem for at stå stille. Jeg deler mine sessioner op således at hver anden gang er på Skype, og hver anden gang hos Dortea. Jeg føler faktisk jeg har fået min helt egen bestyrelsesformand/Coach i Dortea.

Min historie er jeg de seneste mange år, har virket som direktør for rigtig mange mennesker, nu er gået til at have mit helt eget firma, hvor mine kompetencer er 100% i spil.

Med venlig hilsen
Lars Friis Christensen

www.lfc3.dk
Lars Friis Consulting ApS

 

Hvad skal du komme med?

 • Nysgerrig
 • Åben positivt sind
 • Lyst til at dele dine erfaringer i gruppen
 • 2-3 timers fordybelse mellem hver mødedag
 • Lyst til mere ro og balance i dine tanker og i din krop
 • Lysten til at bruge dine spirituelle evner mere bevidst og målrettet

Uddannelsen og forløbet indeholder:

(udover dit personlige Skype-forløb)

Noget om energi og meditation, så du kan blive bedre til at holde fokus og få mere overskud.

Skygger. Hvordan du bruger din skaberkraft og slipper dine blokeringer.

Redskaber til hvordan du gennem helterejser kan gå fra modsand til flow, og udgår faldgruber.

Måder til hvordan du finder ind til din autentiske power, både privat og professionelt.

Veje til hvordan du gennem spejling kan blive bedre til at indgå nærende relationer, jobmæssigt som privat.

 Din vej gennem din sjæls healing. Og resten finder vi ud af i dine 1:1 sessioner.

Mødedagene

 • Lørdag den 8. september 2018
 • Lørdag den 6. oktober 2018
 • Lørdag den 3. november 2018
 • Lørdag den 1. december 2018
 • Lørdag den 5. januar 2018
 • Lørdag den 2. februar 2018
 • Lørdag den 2. marts

Det praktiske

Undervisningen på de fysiske dage er fra 12.15 (færge 11.50) til 17.15 (færge 17.15).

Du er velkommen fra kl. 11.45 sammen med din madpakke, så tager jeg også også en madpakke med.

Når vi mødes er det på 1.salen i Helsehuset, 6720 Nordby Fanø.

Du kan med fordel parkere din bil i Esbjerg, det tager kun 3 minutter at gå til Helsehuset fra færgen.

Jeg byder på eftermiddagskaffe med noge lidt sødt til og økologisk frugt.

Der er 6-10 deltagere på holdet

 • Certificeringsbevis på du har gennemgået Sjæls healer uddannelsen, som giver dig redskaber til at virke ud fra din indre essens.

Er vi to et match?

Inden du betaler må du gerne sende mig dit match-skema, også selvom vi kender hinanden. Jeg vil gerne være sikker på, at jeg kan støtte dig i uddannelsesforløbet.

Du finder match-skemaet klik: her

Har du brug for vi tager en afklarende snak om forløbet er noget for dig? Så send mig dit matchskema, og så har du mig i 15 minutter på telefonen eller Skype, hvor du kan stille opklarende spørgsmål.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at skrive hvis du har spørgsmål.

Pris

Hele uddannelsen/forløbet: Dkk. 20.000

Early Bird tilbud, hvis du betaler senest 1. juli 2018: Dkk. 18.000.

Alle priser er + 25% moms

Book din plads her

Pladsen på holdet er din når din betaling er modtaget.

 

Du kan også vælge ratebetaling:

Ved ratebetaling er den samlede pris Dkk. 21.000,- (5.000,- + 4 x 4.000,-)

Dkk. 5.000 i depositum ved tilmelding og ratebetalinger opkræves på faktura.

Book din plads med dit depositum her

Dkk. 4.000 til betaling den 1. juli 2018

Dkk. 4.000 til betaling den 1. august 2018

Dkk. 4.000 til betaling den 1. september 2018

Dkk. 4.000 til betaling den 1. oktober 2018

Alle priser er + 25% moms

 

Se venligst mine handelsbetingelser her