Velkommen til dortea.dk

Dejligt at se dig her. Tilmeld dig, helt uforpligtende, mit nyhedsbrev det udkommer hver tirsdag og er fyldt med gode sager.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Sjælshealer uddannelse

Sjælshealing

I din sjæl ligger alle følelser gemt, de positive som negative. Du kender måske godt det, at de negative følelser har det med at tynge mere end de lette, lyse og positive følelser. Måske er du bare særlig sensitiv og har brug for at lære sjælshealing.

Jeg er særlig sensitiv og har gjort det til min levevej. Jeg bruger både sjælshealing til mig og til at hjælpe andre. Er du også særlig sensitiv eller bare en der af natur gerne vil hjælpe andre så er sjælshealing og vejen for dig.

25-30% af befolkningen bliver født som særlig sensitive. Som særlig sensitiv oplever og fornemmer vi alting meget meget kraftig, både det gode og det svære. Vi bekymre os let, også om det der slet ikke er vores. Vi kan hurtigt føle os overvældet af indtryk og miste den indre balance f.eks. når der er mange mennesker. Vi har ofte en god indlevelsesevne og et rigt indre liv og en god fantasi. Særlig sensitive reflekterer dybt og har en stærk retfærdighedssans og brug for ro til at processe det vi oplever.

Når vi ikke er i god balance lander vi ofte i tankemylder, og negative tanker vejre bare 3 gange meget i den indre vægtskål end positive tanker, derfor føles det tungt og svært når vi lander ovre den pessimistiske side. Det gode er heldigvis at dit tankemønster kan ændres til at være mere positivt ved konsekvent at tænke positivt 5-10 minutter om dagen.

 

Sjælshealing er en kombination af samtale og healing, hvor du sidder på en stol, og på en enkelt 1:1 session når vi ofte meget langt. Ligger det du kommer med dybt, eller er du i gang med personlig udvikling er det muligt du har brug for flere sessioner. Jeg arbejder med sjælshealing til børn helt ned til 6 års alderen. Sjælshealing kan sagtens foregå over Skype, men de fleste foretrækker vi sidder overfor hinanden.

Sjælshealing kan hjælpe med at opløse spændinger i både din fysiske og psykiske krop.

F.eks.:

 • Svigt.
 • Overblik.
 • Indre uro.
 • Lavt selvværd.
 • Manglende mod.
 • Uoverskuelighed.
 • Fysiske spændinger.
 • Vægttab og rygestop.
 • Lav eller ingen energi.
 • Manglende tro på at kunne lykkedes.
 • Skyld, skam eller dårlig samvittigheds følelse.

 

Vidnesbyrd:

Lars har brugt mig til sjælshealing og coaching siden april 2017. Hans virksomhed vækster med stor succes og i dag får også hans ansatte sjælshealings sessioner. (Hos mig hedder en session en session uanset, hvad vi bruger tiden på.)

“Jeg har med stor glæde og virkning haft flere sessioner ved Dortea. Jeg har haft en lang og sej tid, hvor alt handlede om arbejde og samtidig gav mit arbejde mig ingen energi, det tærede på mig, min familie og resultaterne på jobbet. Men det at lave taget en 180 graders ændring af mit arbejdsliv var aldrig lykkedes uden hjælp, coaching og ikke mindst at holde fast.

Dortea er utrolig energifyldt, fastholdende i sin indgang til mine udfordringer, hvilket gør at jeg i dag, har taget nogle meget vigtige valg, som faktisk handler endnu mere om mig. Det gør at jeg er et meget lykkeligere menneske og ser muligheder frem for at stå stille. Jeg føler faktisk jeg har fået min helt egen bestyrelsesformand/Coach i Dortea.

Min historie er jeg de seneste mange år, har virket som direktør for rigtig mange mennesker, nu er gået til at have mit helt eget firma, hvor mine kompetencer er 100% i spil.

Med venlig hilsen
Lars Friis Christensen

www.lfc3.dk
Lars Friis Consulting ApS

Siden 2002 har min mission i dortea.dk været, at hjælpe andre med at få øje på deres potentiale. Jeg er bl.a. uddannet Clairvoyant konsulent fra Gertrud Berlon, certificeret Mastercoach hos Manning Inspire, certificeret Spirituel Mentor hos Ejlvig, dertil kommer destinationchef og afdelingsleder hos Tjæreborg rejser og selvstændig siden 1996 .

Vil du også være sjælshealer?

Uddannelsen til sjælshealer er meget individuel og derfor anderledes end de uddannelser jeg tidligere har tilbudt. Forløbet indeholder 7 fysiske mødedage og 3 personlige 1:1 supervisioner på Skype undervejs, hvor jeg kommer med helt konkrete forslag og input til dig så du kommer godt i mål.

Sjælshealing handler meget om at kunne lytte intuitivt, og finde ind til det sjælen visker om. Du kan bruge sjælshealing i dine personlige valg, og efter uddannelsen kan du også tilbyde sjælshealing til dine klienter, medarbejdere og nærmeste.

Du behøver ikke forudgående kurser i healing, rådgivning, coaching eller lignende, jeg skal nok give dig en “sessionsformel”, og i løbet af uddannelsens 8 måneder finder vi din helt personlige måde at give en session på.

Hvorfor hedder det Sjælshealer?

Det lyder både smukt, og giver så fin genklang på alle plan, og kan kombineres med meget andet. Tidligere har jeg tilbudt uddannelser til: Clairvoyant rådgiver, Spirituel rådgiver, Spirituel healer og Spirituel mentor. Nu er tiden kommet til, at uddannelsen skal være meget mere individuel rettet på en helt ny måde.

 • En sjælshealing er en kombination af healing og samtale.

 • En sjælshealing gør din sjæl klar til, at slippe det du ikke længere har brug for at være bundet til.

 • En sjælshealing hjælper din krop til at genfinde sin naturlige balance og frihed.

For at du kan støtte andre i deres indre arbejde, må du kunne balancere dig selv, derfor går du selv ind i forløbet med lysten til, at blive en bedre udgave af dig selv.

På uddannelsen lærer du selv at lave guidede meditationer, og du lærer mine fantastiske og meget enkelte Livsprincipper at kende, jeg bruger dem dagligt i mine sessioner. Alt det kombinerer vi med forskellige healingsteknikker som gør dig indre stærkere, men det er ikke det hele:

Som sjælshealer bliver du unik i din sjælshealing, fordi på uddannelsen finder du, vi, i fællesskab ind til din helt egen måde at lytte til din sjæl på – det bliver stort.

Er du et menneske der ønsker personlig vækst, vil der altid opstå noget i livet som trænger til sjælshealing – sådan er livet nemlig, men kender du til hvordan du stilner dig og lytter på det din sjæl hvisker om så bliver det fra nu af til mere nydelse end knoklen.

Vi starter lørdag den 8. september 2018.

Har du tidligere taget en uddannelse hos mig, eller et andet sted som fx. coach, mentor, HR, healer, rådgiver, massør, eller drømmer om du havde, men ikke rigtig fået gang i noget af det, så du kan leve, og leve godt af det og med det? Så er det nu vi kan ændre på det!

Charlotte Weithaler. HR ledelseskonsulent:

“I dag kan jeg holde oplæg uden ondt i maven og med overskud, og ikke føle mig begrænset i mit arbejde. Fra at have undgået en sådan opgave med alverdens dårlige undskyldninger, er det blevet til: “Vil-gerne-have-flere-af-den-slags”-opgaver. Tak for det – det har være en fornøjelse, og til tider også meget rørende.”

Du får:

 • 7 meget spændende mødedage fra kl. 12.15 (færge 11.50) -17.15 (færge kl. 17.30) på Fanø. Hele mødedagen bliver optaget så du kan genlytte det, plus hvis du skule være forhindret i at deltage.
 • 3 x 50 minutters personlig Skype-sessioner, de ligger mellem mødedagene på hverdage.
 • Videoer og lydfiler med materiale du kan bruge igen og igen.
 • En lukket Facebook-gruppe, hvor du kan stille spørgsmål, og komme med kommentarer og spørgsmål mellem mødedagene.
 • En personlig meditation på 15 minutter på Mp3.

Du får træning og uddannelse til at lytte til din intuition, og til at vække din clairvoyante side til glæde og nydelse især for dig selv, men også for dem du vælger at dele det med. Clairvoyance er så meget mere end “afdøde-kontakt”, og ønsker du den gren af clairvoyancen vil jeg foreslå du kommer på nogle af de spirituelle endags workshops, hvor vi bl.a. træner afdøde-kontakt.

Sjælshealings uddannelsen handler om at skærpe din intuition så du kan lytte og se mere klart.

Hvad skal du komme med?

 • Nysgerrig
 • Åben positivt sind
 • Lyst til at dele dine erfaringer i gruppen
 • 2-3 timers fordybelsestid mellem hver mødedag
 • Lyst til mere ro og balance i dine tanker og i din krop
 • Lysten til at bruge dine spirituelle evner mere bevidst og målrettet

Uddannelsen og forløbet indeholder:

Udover dit personlige 3 x Skype-forløb + de 7 mødedage:

Noget om energi og meditation, så du kan blive bedre til at holde fokus og få mere overskud.

Skyggearbejde. Hvordan du bruger din skaberkraft og slipper dine blokeringer.

Redskaber til hvordan du gennem helterejser kan gå fra modsand til flow, og udgår faldgruber.

Måder til hvordan du finder ind til din autentiske power privat og professionelt.

Veje til hvordan du gennem spejling kan blive bedre til at indgå nærende relationer, jobmæssigt og privat.

 Din personlige vej gennem din sjælshealing. Og resten finder vi ud af i dine 1:1 sessioner.

Mødedagene

 • Lørdag den 8. september 2018
 • Lørdag den 6. oktober 2018
 • Lørdag den 3. november 2018
 • Lørdag den 1. december 2018
 • Lørdag den 5. januar 2018
 • Lørdag den 2. februar 2018
 • Lørdag den 2. marts

Det praktiske

Undervisningen på de fysiske dage er fra 12.15 (færge 11.50) til 17.15.

Du er velkommen fra kl. 11.45 sammen med din madpakke, så tager jeg også en madpakke med.

Når vi mødes er det på 1.salen i Helsehuset, 6720 Nordby Fanø.

Du kan med fordel parkere din bil på Esbjerg-siden, det tager kun 3 minutter at gå til Helsehuset fra færgen.

Jeg byder på eftermiddagskaffe med lidt sødt til og økologisk frugt.

Du behøver ikke anskaffe dig en behandlerbriks, en stol og måske en måtte på gulvet er alt du behøver. Mine klienter sidder primært på en stil til sjælshealingen.

Der er max. 10 deltagere på holdet.

 • Certificeringsbevis på du har gennemgået Sjælshealer uddannelsen, som giver dig redskaber til at virke ud fra din indre essens.

Er vi to et match?

Inden du betaler må du gerne sende mig dit match-skema, også selvom vi kender hinanden. Jeg vil gerne være sikker på, at jeg kan støtte dig i uddannelsesforløbet.

Du finder match-skemaet: her

Har du brug for vi tager en afklarende snak om forløbet er noget for dig? Så send mig dit matchskema, og så har du mig i 15 minutter på telefonen eller Skype, hvor du kan stille opklarende spørgsmål.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at skrive hvis du har spørgsmål.

Pris:

20.000,- Samlet betaling for hele uddannelsen til sjælshealer

Alle priser er inklusiv 25% moms.

Pladsen på holdet er din når din betaling er modtaget.

Du kan også vælge ratebetaling:

Ved ratebetaling er den samlede pris Dkk. 21.000,- (5.000,- + 4 x 4.000,-)

Dkk. 5.000 i depositum ved tilmelding og ratebetalinger opkræves på faktura.

Klik her for at betale dit depositum nu:

Dine fakturaer modtager du efterfølgende på mail:

Dkk. 4.000 til betaling få dage efter du har betalt dit depositum.

Dkk. 4.000 til betaling den 1. oktober 2018

Dkk. 4.000 til betaling den 1. november 2018

Dkk. 4.000 til betaling den 1. december 2018

Alle priser er inklusiv 25% moms

 

Se venligst mine handelsbetingelser her