Velkommen til dortea.dk

Gør som godt 2.500 andre! Tilmeld dig mit populære nyhedsbrev, der handler om spiritualitet og din personlige vej i det. Ved tilmelding får du samtidig gratis min meditation ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Ingen spam. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Spirituel coach uddannelse

Er du typen, der gerne vil hjælpe andre?

Kender du følelsen af indre bobler når du har hjulpet andre til at se deres verden mere klar?

Så, kender du sikkert også følelsen af, at det er lettere at hjælpe andre, end det er at hjælpe dig selv. Du behøver ikke en gang at stå i mudder til haserne, du ved det godt, du ville have godt af lidt selvkærlighed. Du gør det bare ikke, og sådan har mange hjertearbejdere det.

 

 

 

 

 

 

På uddannelsen får du redskaber så du både kan hjælpe dig selv, børn og voksne til bedre energi.

Du kan også være hende, der ofte føler sig total drænet for energi. Du gik rundt og følte dig egentlig godt tilpas, men så vupti, og hele din energi svandt ned gennem gulvbrædderne, eller forduftede ud i den blå luft, og der står du tilbage og føler dig fuldstændig energiforladt. Hvis du kender det, så har du virkelig brug for at lære, hvordan du beholder, og måske endnu vigtigere, hvordan du lader din energi op.

Du har muligvis prøvet forskellige jobs uden den helt store passion, eller sidder i et job, hvor du ikke rigtig føler dig på rette hylde. Du får ikke lov til at udfolde dig, og har en kæmpe bunke opgaver som bare slet ikke er dig, og når du forsøger at tale med din leder om det, så kan du nærmest fornemme, hvordan dine forslag falder larmende til jorden.

Solo-selvstændige drukner ofte i listen af markedsføringsopgaver, der skal gøres for at holde strømmen af kunder kørerende. Eller angsten for overhovet at turde komme i gang med det du virkelig brænder for, holder dig tilbage, det er ærgerligt for mange mener fremtiden er de små virksomheder og iværksættere.

 

 

 

 

 

Angsten for succes kan være en af grundene til, du ikke kommer i gang med at hjælpe andre. Frygten for at fejle holder mange tilbage. Vi skal turde fejle, du skal ikke være perfekt.

Du skal bare vide at du ikke, og jeg gentager, du skal ikke have alle svarene.

På den nye spirituelle coach uddannelsen skal jeg nok hjælpe dig med, at du bliver vanvittig god til intuitivt at fornemme, hvilke spørgsmål din klient har brug for du stiller.

 

 

 

 

 

Alt for mange mennesker føler sig stressede, pressede og kede af det. Hovedårsagen er ofte manglende overblik og vanestyrerede negative mønstre. Med de redskaber du får på uddannelsen, bliver du rigtig god til at dykke ned i det negative, vende det, for så at få det lyse og positive flow frem. Jeg tror ikke på positiv tænkning alene flytter ret meget, så på uddannelsen arbejder vi med meget end tankens kraft.

På uddannelsen kommer du bl.a. til at udforske:

Selvkærligheds-modulet #1.

Vigtigheden af at finde din egen resursekilde, og hvordan du holder din energi i topform.

Spejl-modulet #2.

Hvordan du kan bruge din egen sjæls historie i forståelsen af det din klient kommer med.

Selvtillids-modulet #3.

Find den absolut bedste måde at se din klient på, så du leder og guider uden at være autoritær.

Visions-modulet #4.

Hvordan du får den visionære brille på, tør lytte til din intuition og hjælpe din klient med at se muligheder frem for begrænsninger.

Helikopter-modulet #5.

Du får redskaber til at se udfordringer og situationer fra forskellige perspektiver. For at træffe gode beslutninger er det vigtigt at kunne se flere sider af samme sag.

Spørgeteknik-modulet #6.

En god spirituel coach drives af nysgerrighed, empati og interesse frem for fordømmende adfærd, og du vil lære hvordan du stiller spørgsmål der åbner og uddyber, så følelser går fra stilstand og modstand til flow og lethed.

Vibrations-modulet #7.

Du vil opdage, at du langt fra skal stå i klientens sted, eller have gået samme vej for at kunne hjælpe. Universet har matchet jer, det er der en højere mening med, og din opgave er at forblive observerende, men opmuntrende i din egen energi mens klienterne er i deres.

Synligheds-modulet #8.

Din indre styrke hjælpes frem i lyset. Har du lyst til at holde foredrag eller bare kunne tale fra hjertet så andre kan mærke dig, så glæd dig til at stå i den lyskegle der er din.

Ud over de 8 fysiske mødedage får du også:

 • En skøn afslappende meditation, der støtter op om din proces.
 • Alle 8 fysiske mødedage optaget på lydfil, så du kan genlytte eller følge med, hvis du er forhindret i fremmøde.
 • 3 personlige Skype-supervision sessioner à 50 minutter med mig i løbet af uddannelsen, hvor vi dykker ned i det du ønsker.
 • 2 fjernhealinger undervejs på uddannelsen. Datoerne frigives 14 dage før, men kan bruges igen og igen.
 • En lukket Facebook gruppe, hvor du kan stille spørgsmål, eller komme med kommentarer mellem modulerne.
 • En ekstra øve-dag med klienter udefra. Den er ikke obligatorisk, bare et ekstra tilbud og mulighed.
 • Mindst 4 times inspirations video til hjemmestudie.

 

 

 

 

 

Alt dette modtager du og det hele tilbydes med en 100% garanti. 
Hvis du beslutter dig for at denne uddannelse alligevel ikke er noget for dig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra din registreringsdato, hvor du kan få dine penge tilbage, såfremt uddannelsen endnu ikke er startet.

Er du klar til ny vibration?

Nu er den her, uddannelsen til dig der vil leve i harmoni med dig selv, og din energi ressource samtidig med du hjælper andre.

Vil du fortsætte dit liv som hidtil, eller er du klar til massiv ændring?

Du bliver i stand til at vende helt hjem til din sjæls kerne, så du kan være den person du ønsker at være til glæde for dig selv, dine medmennesker og eventuelle klienter. Du vil modtage redskaber til at løfte, støtte og heale dig selv med, så du stoppe kampene i dig selv. Du vil få redskaber så du kan balancere i alt det du møder i livet lige fra alle dine relationer, til din arbejdsplads, og ikke mindst dit parforhold. Spirituel coach er ikke kun en titel, det er en øjenåbner og en livsstil.

Du vil i takt med du bliver bedre til at forstå dig selv og måden du reagere på, opdage at din intuition kontinuerligt bliver skærpet. Alt bliver mere meningsfyldt jo dybere du forstår dig selv og dine klienter, hvis du vælger at arbejde med spirituel coaching professionelt.

Hvem er du?

Du er allerede massør, coach, terapeut, rådgiver, HT`er, mentor, akupunktør, zoneterapeut, kostvejleder, clairvoyant, medie, yogalære, eller arbejder på en eller anden måde med mennesker, eller du vil gerne lære dine egne ressourcer bedre at kende, så er den spirituelle coach uddannelsen til dig. Uddannelser er et step op i din nye energi.

Du skal kun melde dig til uddannelsen, når du virkelig er seriøs med, at du personlig ønsker større indre ro, balance, flow og mere energi. Du forpligter dig ikke til at hjælpe andre end dig selv – du kommer alligevel til at smitte din omverden når du finder din dybere positive kerne.

Du skal ville arbejde med dig selv og tage ansvar for det.

Du modtager på modul 8 et smukt certifikat, dog er den spirituelle coach uddannelsen ikke endnu en diplomuddannelse i noget, der kommer til at ligge og samle støv i din skuffe, det er en uddannelse hvor du henter noget frem i dig som allerede er der. Jeg hjælper dig med at vække dine iboende kræfter, så du kan gå den vej du er sat på jorden for at gå.

Der er ingen eksamen, ingen test, ingen ubehageligt pres. Alle universelle love er i spil, og Karmaloven virker. Du yder det bedste du kan, og modtager det bedste du kan.

Hele uddannelsen tages i et samlet forløb over 8 moduler. Det meste forgår faktisk hjemme i stuen hos dig i dit tempo, når du har tid. Hjemmeopgaverne er meditation, refleksion, bevægelse, kreativitet og øve-opgaver. Fra modul 3 frem til modul 8 skal du gerne have 3 øve-kaniner mellem hver modul. Du kan evt. bede 3 til 5 mennesker være dine øve-kaniner gennem hele forløbet. Ved at øve får du øvelser meget bedre ind i dine celler.

De 8 fysiske mødedage er på Fanø. De fysiske mødedage optages så de kan genlyttes, eller hvis du er forhindret i fremmøde. Kombinationen af hjemmestudie og fysiske møder ved jeg fra tidligere uddannelser virker rigtig godt.

Igennem uddannelsen vil du modtage 2 fælles fjernhealinger, så du kan rense og slippe det i dig du har brug for, for derefter at fylde dig med ny energi og bedre flow. Det er helt naturligt at der kommer bumps og ubehag undervejs, men du vil opdage at når du vælger at reagere på en nye måde føles resultaterne meget lettere.

Når du, ikke er i flow vil dit liv føles som tungt, besværligt, uoverskueligt, drænende, selvsaboterende, støjende og fattigt på mange måder.

Når du er flow, vil du føle dig roligere og alligevel energifyldt. Du vil mærke tilliden til det, der sker i livet vokse så du kan samle din nødvendige erfaring. Du vil leve ud fra din sjæls kerne og stemme, og opleve rigdom på nye måder du ikke tidligere havde turde tro på.

 • Klarhed. Med klarhed over der, hvor du står lige nu ser alt lysere ud.
 • Strategi. Med strategi kan du udtænke og planlægge den rigtige strategi så tingene sker.
 • Inspiration. Du vil i den grad føle dig motiveret til at leve dit liv på højeste vibration og i flow, til glæde for dig om dine omgivelser.

Hvem er jeg så?

 

 

 

 

 

Egentlig er jeg bare mig, og har skabt mig et job og et liv, hvor jeg gør det jeg virkelig holder af. Jeg har gjort min passion som er at se muligheder og potentialer i andre til min levevej. Klinikken på Fanø startede jeg i 2001, og i Dragør fra 2014, men været selvstændig siden 1996, dengang så jeg muligheder i heste som ofte var opgivet af andre.

Jeg går altid efter det, der driver mig og vækker noget i mig, og er blevet rigtig god til at slippe det der ikke beriger min sjæl. Jeg har uddannet spirituelle rådgivere, mentore, healere og clairvoyante siden 2006, og er selv bl.a. uddannet Master Business Coach fra Manning Inspire, plus har meget andet erhvervserfaring jeg kan trække med ind i dette uddannelsesforløb. På min hjemmeside kan du læse mere om, hvad jeg ellers tidligere har arbejdet med.

Healing, intuition og flow er altid med i mine sessioner og nu vil jeg gerne give det videre til dig.

Datoerne på de fysiske mødedage på Fanø i Helsehuset:

Modul 1. Lørdag 10. august 2019

 

Modul 2. Lørdag 7. sep. 2019

 

Modul 3. Lørdag 5. oktober 2019

 

 Modul 4. Lørdag 2. november 2019

 

  Modul 5. Lørdag 7. dec. 2019 (+ øve-dag 8. dec. kl. 12.00 til 16.00.)

 

  Modul 6. Lørdag 1. feb. 2020

 

  Modul 7. Lørdag 7. marts 2020

 

  Modul 8. Lørdag 18. april 2020.

 

Det praktiske:

 • Undervisningen på de fysiske dage er fra 11.00 til 16.30.
 • Vi mødes i Helsehuset på 1.sal, 6720 Nordby Fanø.
 • Du kan med fordel parkere din bil på Esbjerg-siden, det tager kun 3 minutter at gå til Helsehuset fra færgen.
 • Medbring en madpakke (kan lægges i køleskabet). Jeg byder på eftermiddagskaffe med lidt sødt til og økologisk frugt.
 • Medbring indesko og noget at skrive med.
 • Kommer du langvejs fra og ønsker overnatning på Fanø, er det let at finde en billig overnatning.
 • Der er 6-12 deltagere på holdet.

Er vi to et match?

 

 

 

 

 

Inden du, betaler må du gerne sende mig dit match-skema, også selvom vi kender hinanden. Jeg vil gerne være sikker på, at jeg kan støtte dig i uddannelsesforløbet.

Du finder match-skemaet: her

Har du brug for vi tager en afklarende snak om forløbet er noget for dig? Så send mig dit matchskema, og så har du mig i 15 minutter på telefonen eller på Skype, hvor du kan stille opklarende spørgsmål.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at skrive hvis du har spørgsmål.

Pris:

25.000,- Samlet betaling for hele uddannelsen til spirituel coach

Eller:

22.000,- Early Bird pris, når du betaler senest 1. juni 2019 +

en bonus på online kurset ”7 skridt til succes i din egen virksomhed”, som du kan indløse fra 10. august 2019. Værdi 2.500,- (Er du allerede tilmeldt ”De 7 skridt”, kan du fratrække 2.000,- i den samlede uddannelsespris når du betaler senest 1. juni).

 

 

 

Alle priser er inklusiv 25% moms.

Pladsen på holdet er din når din betaling er modtaget.

Du kan også vælge ratebetaling:

Ved ratebetaling er den samlede pris Dkk. 25.000,- (Depositum + 4 x 5.000,-)

Dkk. 5.000 i depositum ved tilmelding + 5 rater der opkræves på faktura.

Klik her for at sikre dig en plads ved at betale dit depositum nu:

 

 

 

Dine fakturaer til ratebetalingen modtager du efterfølgende på mail:

 • 5.000 til betaling den 1. september 2019
 • 5.000 til betaling den 1. oktober 2019
 • 5.000 til betaling den 1. november 2019
 • 5.000 til betaling den 1. december 2019

Alle priser er inklusiv 25% moms og i danske kroner.

Se venligst dortea.dk`s handelsbetingelser her