Velkommen til dortea.dk

Tilmeld dig, helt uforpligtende, mit nyhedsbrev, jeg kvitterer med et af Livsprincipperne i din mail. Fremover udkommer nyhedsbrevet hver tirsdag.

Spirituelle endags workshops

  • Har du interesse for det spirituelle, og vil du lærer nyt på en sjov og nærende måde?
  • Mine spirituelle workshop er til dig, uanset tidligere erfaring med emnerne, som har lyst til at se nye veje, dele i hyggelig atmosfære, og være sammen med andre med interesse og nysgerrighed for personlig- og spirituel udvikling.

Fredag den 8. juni En hel dag med meditationsteknikker

Vi vil gennemgå forskellige meditationer og åndedrætsøvelser (nu får vi se om du kan lade være med at grine i åndedrætsøvelserne…). Meditation styrker bl.a. din generelle sundhed, dit immunsystem, din koncentrationsevne, din indre ro, og gør (med lidt træning) lettere at fornemme åndelig kontakt.

Medbring din Smartphone, så kan du optage alle meditationerne.

Lørdag den 9. juni – Basisdag til åndelig kontakt – lær hvordan

Dagen vil være fyldt af spirituelle indfølingsøvelser, guidede meditationer og supervision til, hvordan du kan øve videre hjemme.

Har du et ønske om at kunne fornemme en af dem der er gået i forvejen, eller blive klogere på, hvordan du kan tolke det du opfanger, så er dette dagen du skal med på. Du får en teknik til, hvordan du kan åbne og lukke for energien.

Medbring evt. et foto af en kær afdød (afdøde hunde, eller katte er også velkommen) er i en kuvert.

Du kan være med uanset om du har prøvet noget lignende eller ej.

Fredag den 6. juliSjæls healings dag

  • Hvad er sjæls healing?

Lyt til det din sjæl fortæller dig, giv stemmen i dig plads, selvheal det der har brug for det. Emnerne kan være mange. Sjælen rummer meget og husker alt, og på et tidspunkt når du der til i dit liv, hvor du ønsker at slippe noget og det er der sjæls healing kommer ind i billedet. Jeg bruger ofte sjæls healing i mine sessioner og nu vil jeg gerne vise dig hvordan.

Dagen er en introdag. Ofte kræver det flere sessioner at komme ind til sagens kerne og lytte, virkelig lytte til det sjælen hvisker om. Introdagen kan ganske sikkert forløse noget for dig, og vise dig en vej så du kan arbejde videre hjemme.

Jeg guider, coacher og superviserer personligt og til hele gruppen dagen igennem. Og når dagen er slut vil du helt sikkert være overrasket over, hvor langt du har rykket dig.

Sælger kun 10 pladser til denne dag

Lørdag den 7. juli – Fotodag

Det er rigtig dyrt, men også ofte pengene værd, at gå til en proff. fotograf, men er du ikke tryg ved situationen, bliver billederne stive og spejler ikke dig. Jeg har selv begået den fejl, i dag har jeg en fest på photoshoots. Den her dag er super god forberedelse, og når vi er færdige ved du hvad du skal bede din fotograf om at få frem.

Kan du lide at stå foran et kamera? Det er lige meget om du siger ja eller nej, denne halvdag workshop handler om at blive bedre til det, samtidig med at vi har det sjovt. Vi tager billeder af hinanden og jeg har rigtig mange gode tips, og hjælper dig med at finde ind til dit bedste udtryk, så du bliver mest autentisk.

Når du går hjem har du billeder på din mobil (husk den) som du kan sortere i og finde de bedste til din hjemmeside, Instagram, visitkort eller Facebook, og du ved hvordan du fremadrettet kan skyde dit bedste billede.

10.15 – 12.15 Tips og tricks i Helsehuset i Nordby

12.15 – 12.45 Frokostpause – husk en madpakke. Jeg har kaffen/te

12.45 – 15.00 Vi skyder udenfor på et særlig godt sted

Mere info. ugen før.

Sælger kun 10 pladser til denne dag, og Early Birdprisen glæder til en måned før, og kun sålænge der er pladser.

 

Torsdag den 9. augustVejen ind til dine kunders hjerte. Sælg rigtigt.

Hvorfor sker der ikke nok i din klinik? Har du fat i den rigtige ydelse? Lad os lytte på, og til og spejle hinanden.

Du har det sikkert lige som jeg, og kan ikke lide at sælge, altså ordet “sælge”, men du har alligevel heller ikke lyst til at holde det du kan hemmeligt, vel. Jeg hjælper dig, så du får helt konkrete ting du kan gøre for, at forbedre din virksomhed, og få de kunder du fortjener.

Det er ikke nødvendig, at du allerede er deltager på online kurset “7 skridt til mere succes i din virksomhed”, men hvis du er, er der mange ting du vil få plads meget hurtigere.

Denne workshop har kun været afholdt en gang før, men det blev så sandelig også den rene festdag, så nu gør vi det igen. Kom med uanset, hvor du står i forhold til, at have egen virksomhed. Vi lærer så meget af hinanden den dag, at du er top inspireret når dagen slutter.

Tag din bærbare computer eller tablet med, og så ser vi fx. på din tekst eller din hjemmeside.

Hvad skal vi?

Beskrivelserne på workshopsene er rimelig korte, men glæd dig til workshops som er nærværende og givende.

Jeg glæder mig og vil gøre mit bedste for, at du får en fantastisk oplevelse hver gang.

Nogle dage før workshoppen invitere dig ind i en lukket Facebook gruppe. Er du ikke på Facebook får du naturligvis bare mine opdateringer pr. mail, men det kan være en fordel for dig, at være med i Facebook gruppen for fællesskabetsskyld, fordi der alle kan dele og komme med gode ideer og spørgsmål. Nogle uger efter workshoppen lukkes gruppen igen.

Jeg har mere end 16 år erfaring i at undervise i personlig- og spirituel udvikling, så du kan spørge og få al den support, der skal til i øvelserne på dagen så du kan hoppe ud af din komfortzone når du er klar. Det ukendte kan være skræmmende, men måske er det også der dit guld ligger…

Hver enkel workshop har et specifikt emne som jeg tager afsæt ud fra, og sammen med min erfaring, jer på holdet + inspirationen fra mine åndelige vejledere er jeg sikker på det blive en meget givende og lærerig dag.

Hav tillid til, at alt er som det skal være, og du får alt det du skal have den dag, plus noget du kan tage med hjem og øve videre på.

Du bliver næppe hverken clairvoyant, healer, spirituel mentor eller Enhjørning-succesfuld med din virksomhed på en enkel workshop, men du har lyttet til din nysgerrighed og til den impuls, som fik dig op af sofaen – og det er et vigtigt skridt på vejen.

På disse meget intensive workshops får du nye input, og redskaber der åbner døre. Du kan afprøve og føle efter om det er noget, du vil arbejde videre med. Velkommen til mit univers.

Har du spørgsmål inden tilmelding så send mig gerne en mail kontakt@dortea.dk

Minimumsalder 21 år.

Det praktiske:

10.15 (færge fra Esbjerg kl. 09.50) til kl. 16.30 på Fanø i Helsehuset i Nordby, lige overfor slagteren, 3 minutter fra færgen.

Der er max 12 deltagere pr. workshop.

 

OBS: Early Brid tilbud: Spar Dkk. 300 når du betaler senest en måned før workshoppens start.

Vent ikke med din tilmelding, hvis du ved du vil med, for mine workshops har det med at blive udsolgte.

Husk notesblok, pen, hjemme- eller indesko, eller tykke strømper, undervisningslokalet bruges også til yoga, så udesko skal blive i entreen, tak.

Når du er tilmeldt mit nyhedsbrev får du altid alle tilbud først!