Vil du gerne lære at give dig selv healing og blive bedre til at “stå under lysets stråle”?

Kom og lær mere om spirituel healing. Du er især velkommen som helt nybegynder, det vigtigste er nemlig bare at du skal have lysten til at ville give dig selv og andre healing – også selv om du ikke aner hvad healing er… Det skal jeg nok fortælle dig meget mere om på selve workshoppen.

Du er selvfølgelig også velkommen på workshoppen, hvis du tidligere har taget et healingskursus, men føler dig lidt rusten, for dagen vil sikkert kunne hjælpe dig med at få din indre vibration sat lidt op i svingning.

Dette er ikke et healingskursus, da det tager lidt længere tid end en enkel dag at komme omkring alle de spændende teknikker og detaljerne, der er i den spirituelle healing. Men det er alligevel en dag, hvor jeg vil vise dig, hvordan du kan starte med healing både til dig selv, men også til dine nærmeste.

Workshoppen kan evt. tages som en smagsprøve inden du melder dig til næste års healingskursus.

Næste healingskursus forventer jeg starter i slutningen af marts.

Workshoppen her byder naturligvis også på et par skønne meditationen som jeg guider dig igennem.

Til frokost får du en dejlig vegetarsuppe med speltboller, og til eftermiddagskaffen er der husets hjemmebag. Der er en kopkaffe eller te når vi mødes.

Det eneste du selv skal medbringe er hjemmesko eller tykke sokker og noget at skrive på og med, det får du sikkert brug for.

Det hele foregår i Pandekagehuset i Nordby på Fanø.

Vi starter kl. 09.30 og slutter kl. 17.00 og din pris er 1.500,- vi er max. 12 på holdet.

BOOK DIN PLADS NU

PS.

De meditationer jeg giver dig på dagen optager jeg, og så får du dem efterfølgende gratis tilsendt på en lydfil.

Efterlad en kommentar