Nyhedsbrev fra den 25. august 2016.

Spring ud af tryghedszonen…

Kender du ikke det at du har lyst til noget, men overvejer det så længe at momentum forsvinder?

Nogle gange har vi brug for at andre hjælper os med, at holde fast i drømmen eller tanken, så den rent faktisk bliver til virkelighed, eller i det mindste bliver gennemtænkt lidt mere end kun en strøtanke. Der er mange forskellige situationer hvor vi kan have brug for støtte, eller en mentor. En der støtter og vejleder så vi kommer i mål. Det kan for nogen være et familiemedlem eller en ven eller veninde der støtter – men siger de altid det der er bedst for dig eller er de farvede af jeres relation? Mærk efter.

Har du noget du går og pusler med? Noget som gerne skulle blive til mere, så bed om hjælp hvis du ikke kan komme i mål med din tanke. Måske vil du gerne blive bedre til at holde din energi høj og let, måske vil du gerne have renoveret dit hjem, måske vil du gerne finde en kæreste eller have bedre flow i din forretning? Måske har du “tabt” gnisten og vejen i dit liv. Du må ikke give op!
Er det min hjælp du ønsker så kom enten til en session eller flere, eller kom med på mentor-forløbet.

For Dkk. 1.350,- (lidt mindre en en dobbelt-session koster) i måneden i 4 måneder giver jeg dig ikke alene mentorstøtte, vejledning og forslag til dit emne, men du får også lov at være med på sidelinjen til det de andre kommer med. Du får dermed mange gange flere vinkler på forskellige emner end havde du siddet i en 1:1 session. Ikke så ringe endda, vel.

Du kan være med på mentor-førløbet uanset om du er med fysisk på online. De fire fysiske dage bliver optaget på du kan genlytte når det passer dig.

Ud fra de forskellige emner deltagerne kommer med den første gang vi mødes sætter jeg energien, vibrationen og supervisionen. (Hvis du ikke kan deltage fysisk den første gang sender du mig dit emne på mail.) Dit emne er det du ønsker forbedring på i løbet af de 4 måneder. For mange af deltagernes vedkommende kan jeg forestille mig at I kommer til at få meget mere udvikling end forventet, fordi mine kursister spejler mig, og i mit liv får jeg meget mere end jeg lige havde forventet, og det er ganske enkelt fordi jeg nu har så meget tillid til at alt er som det skal være.

Hver gang vi mødes, starter jeg dagen med mine input og der udover byder dagen på sparring, healing, øvelser og hvad jeg ellers fornemmer du og gruppen har brug for. Husk du kan sagtens deltage selv om du ikke fysisk er med på dagen. Alt optages og sendes dagen efter.

Skriv gerne hvis du har spørgsmål inden du tilmelder dig. Alle har brug for støtte og mentoring til noget i deres liv – hvis man da ellers er til personlig udvikling.

I onsdags havde jeg den skønneste morgen på Dragør Badeanstalt sammen med fotograf Mathilda Yokelin , Mini var med som min støtte og fik sig selvfølgelig også sneget med på nogle af billederne.


Jeg havde bestil Mathilda til at tage en ny billedeserie til min hjemmeside. Jeg holder så meget af de smukke billeder jeg har på hjemmesiden med Envidioso, men vil også gerne tilføje lidt nyt og har set noget af Mathildas arbejde og følte vi kunne noget sammen. Og det kunne vi. Det blev en herlig morgen med masser af god healing. Lige nu aner jeg faktisk intet om hvordan billederne er blevet, glæder mig vildt til at se dem – det føles bare godt, og vi havde det så sjovt og hyggeligt, og det blev meget intenst.

Vi startede, og planen var en god times fotografering i to forskellige sæt tøj, men det endte et helt andet sted…

Når energien er god og du lader dig inspirere, får du ofte meget mere end du havde bedt om, og præcis det skete den morgen. Vi legede og havde tillid til at det hele blev som det skulle være. Og tro mig når jeg skriver at mere end halvdelen af de andre skønne kvinder, (der var en 15-25) der var på Badeanstalten den morgen havde også gerne haft en Mathilda til at lege og grine med. De kunne jo se vores nydelse og healing – både for Mathilda og jeg. Det var præcis som når man optræder eller holder foredrag: Som præformer er du meget afhængig af hvad publikum giver. Når der er samspil kan man sammen løfte vibrationerne og så sker der magi og healing på højt plan. Du kender det godt; når du giver, får du selv meget mere igen.

Jeg gav, Mathilda gav, alle der så med fra sidelinjen gav, bademesteren gav, og pludselig blev det til:

Vær autentisk, vær dig-billeder – helt uden filter…

Nu er det altså bare ikke sådan at mine uden-en-trævl-billeder kommer til at ligge til offentlig skue på min hjemmeside, de er kun til min kæreste og jeg, thi hi. Men, dette photoshoot mindede mig at jeg tidligere har haft en idé om at lave en foto-lege-dag, og den tanke må jeg da lige fange igen for måske var det noget du kunne tænke dig? Ja, du behøver altså ikke smide tøjet… men noget med at komme ud af tryghedszonen,
kunne nok være fin, og hvem ved hvad dagen ellers bringer…

Det var lidt af det jeg havde lyst til at dele med dig i dette nyhedsbrev, har du lyst til at dele/sende det videre som inspiration til en du kender er du meget velkommen til det.

Har du planer om en session her i efteråret hos mig på Fanø, i Dragør eller på Skype er det nok en god idé at booke snart. Du kan BOOKE din tid direkte her.  Jeg har lagt alle ledige tider for resten af året i kalenderen.

Her kan du se hvad jeg har at tilbyde dig her i efteråret og foråret 2017:

Heldags healings workshop
19. oktober 2016. Dkk. 1.500,- Lær at giv dig selv healing og bliv bedre til at stå under lysets stråle.
Sidste tilmelding 19. sep.
Spirituel healer
Uddannelsen er fuldbooket og næste hold bliver marts eller sep. 2017. Datoerne kommer snarest.
Mentor-forløb
13. nov. 2016. Dkk. 1.350,- pr. måned. Vil du blive bedre at være i flow frem for modstand?
Sidste tilmelding 13. sep.
Spirituel uddannelse og udviklings rejse (SPU)

Hold 4 starter 20. februar 2017 og klar til dig.
Tilmelde dig senest 1. nov. 2016 spare du Dkk. 2.000,-

Se videoen her og mærk om det er noget for dig:

HUSK: Det er så vigtigt for din sjæl at du griner hver dag…

PS.
Kan du ikke se noget i dit liv der gør dig glad, så er det måske tid til at ændre noget? Det er dit liv og du kan selv gøre hele forskellen.

PSS.
Tilmeld dig mentor-forløbet senest 1. sep. og få en gratis Skype session med i prisen.

På glædelig gensyn her eller der
Kærligst
Dortea

Efterlad en kommentar