5 mest stillede spørgsmål

Så, nu futter jeg på ferie, men har lidt svært ved at slippe arbejdet. Ikke fordi det driller, men fordi jeg faktisk rigtig godt kan lide mit job.

  • Er du i det rigtige job?
  • Går du efter det du gerne vil have der skal være i dit liv?
  • Har du svært ved at slippe det kendte, for at møde noget nyt?

Dette er NYHEDSBREVET for februar fra DORTEA.DK, det er kursustid, og mange vil gerne noget med deres liv, og det ses tydeligt i min indbakke, derfor har jeg lige samlet de 5 mest stillede spørgsmål. Måske kan du bruge noget af det – Måske var et af spørgsmålene dine?

 

Næste Intensiv træningsdag bliver lørdag den 30. marts. De øvrige intensivdage har været “solgt” med det samme, så vent ikke, hvis du vil være med i den fantasiske energi det giver. Du kan læse mere om Intensivdagene på www.dortea.dk og tilmelde og betale lige her

 

Kurset “Bedre kontakt” den 23. og 24. marts har stadig plads til dig. Kald det bare et “kommunikationskursus”. Din selvtillid vil vokse når du bliver bedre til at udtrykke dig, og til at fornemme andre energier – både de fysiske og de åndeliges. Du kan booke, betale og læse mere om kurset direkte her

 

1. mest stillede spørgsmål:

Jeg overvejer at tage uddannelsen til Clairvoyant Rådgiver hos dig, men hvordan kan jeg vide om jeg kan finde ud af at få kontakt til ånderne?

Svaret sådan lige ud af posen er: Det ved jeg heller ikke om du kan! Men jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at give dig forskellige redskaber til, hvordan du får kontakten til åndeverdenen, og hvordan du så også kan holde energien igennem en hel sitting.

Er du bare lidt sensitiv, så tror jeg helt sikkert vi med træning kan løfte din spirituelle sensitivitet til et meget højere niveau. Fornemmer du f.eks. hvordan andre har det, uden at de har sagt noget, så er det ofte fordi du har en god klarfølelse. Og lige præcis en god klarfølelse er dét, vi kan bruge i det spirituelle arbejde.

Alle, der ønsker at give og hjælpe andre, tror jeg på, kan få glæde af deres lyst til at hjælpe andre gennem enten clairvoyance eller healing, så mon ikke vi får “hul” igennem.

 

2. mest stillede spørgsmål:

Er det bedst at starte med de spirituelle kurser eller med healings kurserne?

Hvilke af kurserne du starter med et helt op til dig, men erfaringen siger mig, at de kursusdeltagere, der starter med healings kurserne kommer hurtigere i gang med at føre dét ud i livet, som vi arbejder med på kurserne. Fordi du kan tage penge for din healing allerede efter første Therapeutic Touch healingskursus. Og så tjener du allerede til din fortsatte udfoldelse.

Healing er en ting, og clairvoyance er en anden ting, men begge er et spirituel arbejde, og en vigtig del i din personlige udfoldelse. Netop derfor kan T.T. healingskurserne være en del af din uddannelse til Clairvoyant Rådgiver. På healings kurserne har vi mange spirituelle indfølingsøvelser, så det er faktisk to uddannelser i én du får.

 

3. mest stillede spørgsmål:

Hvis jeg nu ikke er helt sikker på at det lige er mig nu, hvornår er det så bedst at begynde uddannelsen?

Ja, jeg har jo aldrig selv været den der ventede… Jeg har altid forsøgt at lytte til min gode klarfølelse og så gå efter det. Og det har altid lykkedes for mig på den ene eller den anden måde.

Jeg har prøvet rigtig meget, men stor set altid elsket at være i nuet. Det har til tider været skræmmende, men glæden ved at gøre det man allerhelst vil, overvinder ALT. Jeg elsker mit liv, og mit job, og det har jeg altid gjort.

Lad være med at vente, hvis det er nu impulsen er der. Slip din drøm løs. Gå efter det liv du gerne vil have.

 

4. mest stillede spørgsmål:

På nuværende tidspunkt ved jeg ikke om jeg har råd til at tage alle kurserne, og ved heller ikke om jeg kommer til at bruge kurserne, er det så ikke dumt at gå i gang?

Alt, hvad du investerer i dig selv er klogt! Du kan med sikkerhed bruge det du tager med dig her fra kurserne videre til dit nuværende liv, og bruge det med det samme både i din hverdag, og i samvær med andre mennesker.

Det vil give dig mere selvtillid at arbejde med dig selv, og her på kurserne gør vi det i trygge rammer. Det kan godt være det koster penge, det er et flow, og så gælder det dit liv, og din fremtid.

Vi kunne også kalde kurserne for “kommunikationskurser”. Du bliver nemlig bedre til at tale med andre – både fysisk og åndelige.

 

5. mest stillede spørgsmål:

Jeg har for nogle år siden tage nogle kurser ved dig, men aldrig kommet i gang. Hvad gør jeg nu?

Du har måske som så rigtig mange andre også gør, ventet på at noget skulle ske af sig selv. Det er bare sjældent at det sker, altså af sig selv. Du skal sætte tingene i gang.

Du er velkommen til at fortsætte din uddannelse uanset hvornår du sidst har været på kursus her. Det bliver aldrig forældet, måske lidt støvet, men det puster vi liv i igen. Du er også meget velkommen til at tage alle kurserne flere gange, de er alligevel aldrig ens. Og jeg flytter mig også personligt, så min vejledning er også i konstant udvikling.

Har du taget enten clairvoyance uddannelsen eller healings uddannelsen, men ikke rigtig kommet i gang med klienter, så kom, så vil jeg med glæde give dig nye forslag til hvordan du kommer videre. Ofte er der 8 deltager på et kursus, så der er masser af tid til spørgsmål. Og det er ikke spor fjollet at du ikke er kommet i gang. Jeg tror, vi alle har været på et kursus, hvor vi ikke lige fik det vi lærte implanteret med det samme. Men sig til, hvis det skal ændre sig fra nu af.

 

Ha`det

Kærligst Dortea

Im back den 16. feb.

Efterlad en kommentar