dortea.dk

Spirituel Business Coach. Clairvoyant. Forfatter. Healer

Hold dig opdateret

Velkommen til! Nyhedsbrevet handler om din spirituelle vækst og essentielle olier. Jeg skriver især til kreative spirituelt interesserede kvinder. Ved tilmelding lander der selvfølgelig en lille surprise i din indbakke
Vælg interesse

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

Når du er klar til forandring - personlig eller i din business har jeg 20 års erfaring vi kan trække på.

1:1 session

Har du brug for spirituel intuitivt coaching eller clairvoyance i din business eller privat, så stiller jeg ind på dig. Energien er lige stærk uanset om vi ses fysisk eller online. Vi kan ses på på Fanø, i Dragør eller online.

Essentielle olier

Der er olier til enhver følelse. Har du fx brug for mere ro, nydelse og glæde, men svært ved at lukke følelserne ind, kan det skyldes du først skal trøste en sorg, genfinde balancen eller tilgive og slippe noget.

"Åbne hjerter"

Elsker dine meditationer og gode tips. De første 3 dage har givet meget mere end du aner. Ro og kærlighed til at blive på rette kurs. Ikke fordi jeg er ude af kurs, men blot en god reminder om, hvor jeg vil være.”

Clairvoyant rådgiver

Uddannelsen er til dig, der vil mere i livet - og ved du kan mere, men mangler det lige sidste. Hele forløbet er online, så du kan deltage uden rejsetid. Uddannelser er til dig, der vil lære at lytte og stole på din intuition. Du får personlig supervision og de skønneste redskaber, som du kan bruge både til dig selv og dine klienter.

Oliebogen

Den danske "oliebibel", som mange så sødt kalder den, er den bog jeg selv manglede da jeg valgte, at essentielle olier skulle være en naturlig og vigtig del af min hverdag. Vi skal lytte til vores følelser. Kroppen sladre nemlig altid. Jeg har skrevet bogen til dig som et opslagsværk.

Foredrag

Skal det være et foredrag om clairvoyance, spiritualitet eller essentielle olier? Book din billet eller et foredrag. "Hun rokker, hende Dortea. Besynderlig og meget spændende aften, der stadig bliver talt om." Jan-Erik Gaba tidl. direktør Bayern AutoGrop Odense A/S, nu Flexlease skrev: