dortea.dk

Spirituel Business Coach. Clairvoyant. Forfatter. Healer

Hold dig opdateret

Velkommen til! Nyhedsbrevet handler om din spirituelle vækst og essentielle olier. Jeg skriver især til kreative spirituelt interesserede kvinder. Ved tilmelding lander der selvfølgelig en lille surprise i din indbakke

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

Når du er klar til forandring - personlig eller i din solobusiness så har jeg 20 års erfaring, vi kan trække på til din fordel.

1:1 session

Har du brug for spirituel intuitivt coaching eller clairvoyance i din business eller privat, så stiller jeg ind på dig. Energien er lige stærk uanset om vi ses fysisk eller online. Vi kan ses på på Fanø, i Dragør eller online.

doTERRAs olier

Bag enhver smerte gemmer sig følelser. Dem skal vi tage hånd om. Essentielle olier kan støtte dig, når du har brug mere ro, nydelse og glæde, trøste en sorg, genfinde balancen eller tilgive og slippe noget for at føle dig hel.

Meditationskursus

Elsker dine meditationer og gode tips. De første 3 dage har givet meget mere end du aner. Ro og kærlighed til at blive på rette kurs. Ikke fordi jeg er ude af kurs, men blot en god reminder om, hvor jeg vil være.”

FLOW healer

Du får de skønneste redskaber, som du kan bruge både til dig selv og dine klienter. Du behøver ingen forudgående kendskab. Uddannelsen til FLOW healer og Energimassagen er til dig, der vil mere i livet, og ved du kan mere, men mangler lige det sidste. Er du klar til at starte på noget nyt?

Oliebogen

Den danske "oliebibel", som mange læsere kalder den, er den bog jeg selv manglede da jeg valgte, at essentielle olier skulle være en naturlig og vigtig del af min hverdag. Vi skal lytte til vores følelser. Kroppen sladre nemlig altid. Jeg har skrevet bogen til dig som et opslagsværk.

Foredrag

Skal det være et foredrag om clairvoyance, spiritualitet eller essentielle olier? Book din billet eller et foredrag. "Hun rokker, hende Dortea. Besynderlig og meget spændende aften, der stadig bliver talt om." Jan-Erik Gaba tidl. direktør Bayern AutoGrop Odense A/S, nu Flexlease skrev: