Vi du også i gang?

Alle kan lære at meditere.

Meditation er ikke et hurtigt fix til din hverdag. Det er en livsstilsændring, og faktisk tager det dig kun 10 minutter om dagen. Lad det ikke kun blive ved tanken, men gør det til en fast rutine. Der er så mange fordele ved at meditere at det er videnskabenlig bevist. Det at være mindfullness og i nærvær med sig selv er livsnødvendig i en travl hverdag, som kræver meget af os. Der er så meget i hverdagen, der kan stå i vejen for, at du vælger sig selv til. Og er du hende, der hellere hjælper andre før dig selv, kan du hurtigt føle dig presset, men netop derfor er det så vigtigt at du ikke venter på det perfekte tidspunkt, men skaber pladsen til dig selv og begynder at fylde dig selv op.

Nyd 10 minutter om dagen på at lytte til din indre power og din sjæls hvisken.

Jeg mediterer hver morgen, det er en herlig start på dagen, og en fantastisk måde at komme fra nattens opladende energi ind i dagens opgaver. Ofte sidder jeg 20-30 minutter. Jeg mediterer igen inden den første klient, når jeg har klienter om eftermiddagen, fordi det giver mig en god følelse af centrering, koncentration og genopladning.

 

På kun 7 dage kan du få en rigtig god fornemmelse for, hvor godt det er for dig.

Kom lad os sætte i gang. Jeg er med dig hele vejen.

Meditationerne giver dig styrke, indre ro, koncentration, glæde, selvtillid og bedre overblik og energi i din hverdag. Rækkefølgen er ganske særlig og i direkte inspiration fra mine åndelige vejledere.

Meditations onlinekurset starter onsdag den 8.8.2018

Kl. 08.00 hver dag i 7 dage modtager du en ny meditation, som du kan se i løbet af dagen, eller næste morgen, som det passer dig bedst.

Hver dag i 7 dage modtager du en ny spændende meditation. Meditationerne kommer i en bestemt rækkefølge, der gør at du kommer til at mærke, hvor godt det gør dig, og at du kan holde fast i den gode intention, selvom det måtte blive udfordrende.

Det eneste du behøver er en computer, mobil eller tablet, evt. et par høretelefoner og et roligt sted at sidde.

Meditationerne bliver lagt (skjult) på Youtube så du kan lytte til dem igen og igen bare med et klik. Du behøver ikke downloade etc.

Der er tilkoblet en Facebookgruppe, hvor du er meget velkommen til at fortælle om de oplevelser du får i meditationerne, og i gruppen kan du selvfølge også stille spørgsmål. Det er ikke et must at være med i Facebookgruppen, bare et ekstra, og hyggeligt tilbud.

Book din plads på online kurset, og mærk den gode effekt af meditation.

Glæd dig til at komme igang, jeg glæder mig til at høre fra dig.

Rigtig god fornøjelse

Dortea Uggerhøj

Efterlad en kommentar