Går du i ét med tapetet?

Glemmer chefen dig i næste lønforhandling? Hvad nu, hvis dine kollegager ikke spørger om du vil med til frokost, eller med til festen på lørdag? Huskede din bedste veninde ikke din mærkedag, eller din mand jeres bryllupsdag? Hvorfor er der ikke flere, der liker dine opslag på de sociale medier? Eller hvad med tanken om, at dine kunder glemmer dig?

Mange af os er bange for at blive glemte. Og den er en kæmpe øvre begrænsning. Skammen for at blive glemt er ofte den store lyserød elefant midt i rummet. Ingen tør tale om den lyserøde elefant, for det er pinligt at tale om skam og frygt. Eller er det?

Sammenligning og konkurrence er ofte djævlen i det her spil, alle danser rundt om elefanten i stedet for at tale om den. Djævlen er den usikkerhedsfaktor, der ikke kun lammer dig på din arbejdsplads, når du f.eks. forsøger at kravle op af karrierestigen. Den kommer også snigende hos os, der er selvstændige iværksættere, når vi har en service eller et produkt der ikke sælger som forventet. Usikkerhedsdjævlen står måske og ringer på døren hos dig, der prøver at få en drøm til at blive til virkelighed. Den gør at du så aldrig kommer ud af starthullerne, men bliver i hulen – og der bliver du glemt!

Du bliver nødt til, at tage tyren ved hornene, om ikke for andres skyld, så for din egen.

Vær bevidst om hvor meget tid du bruger på at tjekke andres veje og hvad de har gang i, i stedet for at gå din egen vej. På den vej du går, ligger dine minder og dine erfaringer, dem kan du ikke undvære. Selvfølgelig kan du følges med andre. Selvfølgelig kan du søge guidens og råd hos andre, men skridtene og vejen du går, er og bliver din og din sjæls. Du skal lede dig selv, mod det mål du ønsker at nå til.

Lev din sjæls rejse, gør det der skal til, så du føler du bidrager med det du kan. Da bliver du ikke glemt.

Hold minderne i hjertet og erfaringerne i din værktøjskasse, så glemmer du aldrig dig selv og rejsen du er på. Og – andre vil huske dig som den fine sjæl du er.

 

Kærligst

underskrift

 

Efterlad en kommentar