Velkommen til dortea.dk

Gør som godt 2.500 andre! Tilmeld dig mit populære nyhedsbrev, der handler om spiritualitet og din personlige vej i det. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Ingen spam. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Bare rolig det er helt normalt

Vi kender nok alle den her overbevisning, at det klarer jeg selv. Det er ikke noget at bede andre om hjælp til. Ofte er det tanker, der myldre rundt, total forvirrede og ingen af dem lander så de giver mening.

Bare rolig det er helt normalt. Det lyder som reklamen fra “Normal”, men det er også overskriften på helt almindelige menneskers liv. Det er helt normalt.

Vi er ikke alle fødte heldige med en sølvske i hånden.

Vi er ikke alle fødte enhjørninger, der ved alt, kan alt.

Vi er ikke alle fødte til at vide, hvad vores livsopgave er.

Men vi er alle født helt unikke, og vi alle mulighed for at finde lykken og glæden i livet.

Den historie vi fortæller om os selv enten begrænser os, eller giver os succes.

Hver eneste dag skriver vi historien om os selv.

Jeg har ændret på min historie mange gange, og vil fortsat gøre det for at være i mest mulig flow hele tiden. Det kan du også komme til, du kan også ændre din historie.

Manglende resurser er ikke grunden til manglende succes og glæde. Grunden til manglende succes er ofte manglende er manglende arrangement, og at man ikke kan se mulighederne, eller kan lide at bede om hjælp.

Når der er noget du virkelig gerne vil, så finder du ofte også vejen til målet, vejen til svaret, vejen til hjælpen.

Det der er min passion, at hjælpe andre til at se deres muligheder og styrker.

Din historie er alt. Din beslutning er alt. Og bare rolig det er helt normalt at være helt forvirret, lad det bare ikke stå på for længe.

God weekend

Kærligst Dortea

Efterlad en kommentar