Skip to content

Velkommen til dortea.dk

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Det handler om spiritualitet og det jeg ikke skriver om andre steder. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Velkommen

dortea.dk

  • Har du brug for, at få klarhed over dit liv og til måske at se nye veje?
  • Eller få en afklaring på om det du har sat i gang, er det rigtige for dig?
  • Vil du gerne have det bedre fysisk som psykisk end du har det lige nu?

Så kan jeg sikkert hjælpe dig i en 1:1 session, der bliver skræddersyet til dig på dagen. Jeg har godt 15 års erfaring med sittings, clairvoyance, spirituel -rådgivning, -coaching -mentoring, og i at arrangerer spirituelle uddannelser.

Når du vælger at komme hos mig, er det fordi din sjæl allerede ved, at jeg kan hjælpe og rådgive dig. Måske er du landet på denne hjemmeside såkaldt “tilfældigt”, eller fordi nogen har ledt dig denne vej. Så lad os derfor finde ud af, hvad vi kan sammen, skal vi f.eks. ses til en session, eller skal du med på en af mine uddannelser?

I din proces vil jeg gøre mit allerbedste for at støtte dig, for når du har valgt  at komme hos mig, tror jeg på at jeg kan give dig de nødvendige impulser, og de løft til højere vibrationer, der skal til for du kan komme videre imod din succes, den balance, og det liv du ønsker dig.

1:1 Session

I en 1:1 session lader jeg mig guide intuitivt og bliver talerør for dine åndelige vejledere, så du får mest mulig ud af sessionen.

Læs mere om 1:1 session her

“Hej Dortea.
Kan du huske du sagde du blev ved med at få ordet big-pack ind fra min afdøde bror i min sitting? Hans firma hed koch_pack kom jeg til at tænke på bagefter…
God weekend og kærlig hilsen Gitte”

 

“Gavekort” 

Et egentlig gavekort udsteder jeg ikke fordi levetiden på et gavekort er meget lang, og det ønsker jeg ikke at være en del af. Men, ønsker du at forudbetale for en tid til en du holder af, kan du sagtens det, du sender mig bare en mail og så finder vi ud af det.

Et “gavekort” hos Dortea.dk har en “levetid” på 6 måneder fra betalingsdatoen, og er det ikke indløst inden 6 måneder, giver jeg pengene videre til velgørende formål, og siger tak på forhånd.

Tidsbestilling

Er nødvendig og gældende. Altid 100% diskretion.

Booke din tid på:

Online booking knap

Bekræftelse

Dagen før vores aftale modtager du en bekræftelse pr. mail og eller på SMS. Modtager du ikke denne bekræftelse, må du endelig kontakte mig så vi undgår misforståelser, tak.

Betaling

Når vi ses kan du betale på Mobilpay, men helst kontant, tak.

Se handelsbetingelserne her

 

I manen på E

Kærlig hilsen og på glædelig gensyn

Dortea Uggerhøj