DOWNLOAD gratis e-bogen “FØR DIN FØRSTE OLIE

(version 1:4 opdateres løbende)

Kunne du tænke dig noget:

 • Der fremmer din følelse af ro, fred, velvære?
 • Reducerer hudproblemer og allergi?
 • Støtter til et sundt immunforsvar, dit nervesystem og fordøjelsen?
 • Et olie du kan bruge til rigtig meget i din familie og sammen med dine klienter?
 • En olie der blødgør din hud, og har en anti-age effekt? Pist.. det virker.
 • En olie der giver en bedre og dybere meditation?

Olien Frankincense kan det hele!!!

doTERRA er meget andet end de mere end hundrede forskellige skønne olier, det er også en meget lækker hud- og hårplejeserie, SPA produkter, Cleanse og Restore produkter, kosttilskud samt rengøringsprodukter.

 

Når du tilmelder dig, er bedste deal at du køber et enrollement/start kit.

I den gratis e-bog “Før din første olie” kan du se hvilke enrollment/start kit jeg vil anbefale dig, samt beskrivelserne på olierne:

 

 

Det er lettest at tilmelde sig fra en Pc, end fra en mobil eller tablet. Og jeg hjælper dig gerne gratis når du føler dig klar, det tager ca. 30 minutter når vi er på Skype eller Zoom.

Vælger du Retail er det fordi du kun vil købe et par olier om året, og ikke ønsker medlemskabsfordelene.

Vælger du Wholesale eller Wellness får du min. 25% rabat + andre fordele.

Du kan gå direkte til min doTERRA tilmeldingsside ved at klikke på den grønne boks herunder og derefter klikke på: “Join & Save” og selv tilmelde dig, eller skriv til mig, så gør vi det sammen.

https://dortea.dk/doterra-bliv-forhandler/

Der er ikke “noget med småt” – eller en skjult dagsorden i doTERRA. Kan kan du se alle detaljerne, lad dig ikke forvirre, hvis du bare vil have olierne nu, så kan vi tale om nedenstående detaljer senere.

Wholesale Costumer/kunde:

Wholesale Customer, hvis du vil handle som medlemskunde og spare min. 25%.

 • Vælg enten indmeldelses-gebyr på 25€, det gælder 1 år + de olier du ønsker, hvis du ikke vil købe enrollment, eller vælg et enrollment kit, og spar de 25€.
 • Derudover er der ingen binding.

Enrollment kits er startkits sammensat af ud fra doTERRAs erfaring af, hvad der er bedst at starte med. Der er forskellige startkits. Sammenlignet med produkterne købt enkeltvis er besparelsen stor.

 • Du forpligter dig som Wholesale kunde ikke til at købe noget hver måned, men vil du optjene bonuspoints, som du kan handle gratis for, skal du oprette en månedlig abonnementsordning. Det hedder en LRP (Loyalty Rewards Program), fordel for loyale kunder.
 • Se hvad en LRP her.
 • Det er dit valg om du vil have en LRP, der er som sagt ingen binding som Wholesale.
 • LPRen er et abonnement, hvor du selv vælger hvilke vare du ønsker den pågældende måned. Vælg mellem olier, diffusere, kosttilskud, hud- og hårpleje, rengøringsmidler etc. Når du handler via en LRP, uanset beløb, får du fragten retur i points den efterfølgende måned.

 

 • Din LRP sammentælles i PV. 1Pv er ca. 1 dollar. 1 dollar er pt. små 7 Dkk.
 • Er din LRP på under 5PV pr. måned så optjener du ingen bonuspoints, men stiger gradvis 5% i rabat pr. 3 måned, så du om 13 måneder har optjent ekstra 30% i bonuspoint som du kan handle for. Dvs det altid er en fordel at bruge en LRP når du handler.
 • Med en LRP på minimum 50PV pr. måned får du ekstra 5% i ekstra bonuspoint, som stiger i løbet af 13 måneder op til 30%. Dvs du efter 13 måneder køber dine produkter til halv pris.
 • Med en LRP på minimum 125PV pr. måned får du udover ovenstående og månedens gratis produkt.

LRP-programmet gør, at du over tid kan samle de olier, du har brug for på bedst mulige måde.

Opgradering:

Vælger du at blive Wholesale kunde når du tilmelder dig, kan du altid senere opgradere dig til forretnings Wellness Advocate, når og hvis du ønsker det. Dog først efter 90 dage. Skriv gerne til mig inden du opgraderer, fordi du som Wellness “bygger” evt., skal stå et andet sted i teamet, end du gør som Wholesale kunde.

Wellness Advocate:

Vælg Wellness Advocate, hvis du ønsker:

 • At handle til engrospris med minimum 25% rabat.
 • Mulighed for at optjene bonuspoints via den månedlig LPR (Loyalty Rewards Program), som du kan bruge til at købe gratis produkter for.
 • Mulighed for at optjene kommission bl.a. signer nye kunder op.

Se hvad en LRP her.

Wellness er det vi kalder, ”bygger”:

Der er dig, der har fokus på selv at ville nyde produkterne til engrospris samt dele din begejstring med andre.

 • Wellness er dig, der vil have en ekstra indtægt. Må jeg tilføje: Der er ikke noget loft.
 • Wellness er dig, der bruger produkterne selv, og på kunder i dine behandlinger og på workshops. Fakturaen fra doTERRA har et dansk momsnummer og kan derfor bruges i dit regnskab.
 • Du kan som “bygger” signe andre op, via den personlige doTERRA hjemmeside du får, og dermed optjene kommission.
 • Du starter med at få ekstra 5% i ekstra bonuspoint, og stiger hver 3 måned så du i løbet af 13 måneder lander 30% i ekstra rabat. Dvs du køber dine produkter til halv pris senest efter 13 måneder.
 • Du forpligter dig, som “bygger” og medlem i vores danske team “Lavt Gærde” til at holde din LRP på 150PV hver måned.
 • Når jeg skriver “forpligter dig” til en LRP på 150PV, er det fordi det er den kultur og gode teamånd, der gør at alle “byggere” kommer til at tjene kommission, bonusser etc. uden at skulle løbe  hurtigt. Det er et valg, der bestemt ikke er for alle, men for dig der vil vækste.
 • Du kan sagtens vælge en mindre LRP pr. måned, da er du blot ikke ”bygger” i Team Lavt Gærde. Det er vigtigt du kommitter dig til at vedligeholde din LRP ellers bliver det rigtig øv for team træet opbygning.

Når du er, “bygger” i teamet, bygger både du selv, og jeg i dit team. Du får masser af gratis mentoring af mig til din vækst. Du spørg bare.

Du bestemmer ganske enkelt selv, hvor meget du vil tjene. Men en ting er logisk, jo mere tid du bruger på at opbygge dit netværk, jo større er fortjenesten via kompensationsprogram LRPen.

Har du lyst til eller planer om, at bygge en selvstændig forretning op på fritid-, deltid-, eller på fuldtid, ved at fortælle om produkterne, og hjælpe andre med at komme i gang, skal du vælge at blive “bygger” fra starten.

Som “bygger” inviteres du til at deltage i særlige bygge-møder, hvor du får tips og sparring. Jeg planlægger byggemøder hver anden måned. Og du er velkommen til alle de foredrag og workshops du har lyst til, om ikke andet så bare for netværket og hyggens skyld.

Du kan også vælge at være ”deler”:

Forskellen på “bygger” og “deler” er at jeg ikke hjælper med at bygge dit netværk op, når du vælger “deler”, står du selv for at bygge. Men til gengæld behøver din LRP så kun at være på 100PV og ikke på 150PV.

Som “deler” deler din viden om doTERRA med dine venner og familie, og har en månedlig LRP på 100PV pr. måned og dermed mulighed for at optjene bonuspoints, som du kan handle for.

 • Din LRP (månedlige abonnement) skal være på minimum 100PV som svare ca. til 100€ eller ca. Dkk 800, for at du optjener bonuspoint. LPRen er et abonnement, hvor du selv vælger hvilke vare du ønsker den pågældende måned. Vælg mellem olier, diffusere, kosttilskud, vildt lækre hud- og hårpleje produkter, rengøringsmidler etc.
 • Men en LRP får du ekstra 5% i ekstra bonuspoint og stiger i løbet af 13 måneder til 30%. Dvs du efter 13 måneder køber dine produkter til halv pris.
 • Du kan som “deler” også signe andre op vis den doTERRA hjemmeside du gratis får, og dermed optjene kommission.

Pengebekymring:

Din indtjening i doTERRA vokser i takt med den tid du lægger i den. Med få timer pr. uge tager det længere tid at opbygge et netværk, end hvis du deler din viden og begejstring flere gange om ugen fx på de sociale medier Facebook, Instagram, Youtube, eller i børnenes skole, eller på dit arbejde eller familie eller…

Går du med drømmen om at blive selvstændig? Men tænker du, at det mange penge 150PV (ca. Dkk 1300) i måneden, vil jeg foreslå vi evt. tager en snak omkring det. Skriv til mig.

Hvis du allerede har en virksomhed, måske behandler du i din fritid, så ved du godt, at en investering på 1300,- i måneden, som du får reelle produkter for, ikke er ret meget. Det koster noget at bygge forretning op. I doTERRA får du mit og Teamets støtte.

Kik bare på hvad annoncer, en hjemmeside, konsulenthjælp, pakke omkostninger, lager omkostninger, og dansk kundeservice, der både hjælper dig, OG dine kunder ville koste dig pr. måned.

Når du ser på, hvad du får for 1300,- i måneden, er det pludselig en ret så lille investering set over et år eller to. Når du selv begynder at signe andre op, vil du ret hurtig se at du opnår indtjening som “bygger”.

Geo dot doTERRA bro

Mit ønske med doTERRA:

Jeg bruger allerede flere af produkterne selv, og vil løbende fortælle om dem, plus arrangerer doTERRA foredrag/workshop, hvor du kan prøve olierne. Der udover tænker jeg også at flette olierne ind, når det giver mening på mine uddannelser, og gør det allerede nu i mine 1:1 sessioner. Det gør jeg fordi olierne har fantastiske egenskaber til at støtte os. Fx. når vi ønsker at åbne os mere for det intuitive og opnå bedre flow og få mere energi. Olierne hjælper også ganske særligt, når du fx ønsker at slippe angst, gamle mønstre, sorg og modstand.

Mit fokus over de næste par år med doTERRA bliver at hjælpe dig, som ønsker at være Wellness Advocate og “bygger”, uanset om du vil bygge en lille eller stor forretning.

Jeg giver gratis support, fordi jeg selv elsker fornemmelsen af, at være iværksætter og mærke væksten, spændingen og begejstringen – og forvirringen.

Som clairvoyant og spirituel Business coach, hjælper jeg allerede i dag mange med virksomhedsopstart, og sparring i deres virksomhed, og jeg vil meget gerne hjælpe endnu flere med, at få succes med det de brænder for.

Det føles som en ret god ide at behandlere, coaches, rådgivere, massører, mødre, fædre eller hvem som helst, der har lyst, kan have doTERRA som en del af deres indtægt.

Jeg kommer ikke til direkte at sælge olier, men hjælper dig meget gerne igang.

Hvad er dit ønske med doTERRA?

Kunne du tænke dig at være en del af vores danske team, hvor vi vokser og vækster sammen, så vil jeg meget gerne tage en gratis 20-30 min. snak med dig på Skype eller Messenger, hvor jeg hjælper dig med din tilmelding. Du må meget gerne læse nedenstående inden vi tales ved.

Skriv til mig på: kontakt@dortea.dk eller messenger, så finder vi en tid.

Uanset om du vælger vælger Wolesale/kunde eller Wellness Advocate/bygger, hjælper jeg dig selvfølgelig med, at udfylde formularerne til tilmeldingen, og med at få din LRP rigtig sat op.

Når du er tilmeldt bliver du inviteret ind i to skønne danske Facebook grupper, hvor vi deler viden og de oplevelser vi får med doTERRAs produkter, og du kan gøre brug af den dansktalende kundeservice, der har åben 14 – 22.oo på alle hverdage.

Er du allerede lidt overvældet nu, så kan jeg godt forstå det, det var jeg også i starten. Det er helt normalt.

Sådan her gør du når du vil signes op:

Enten aftaler vi en tid, hvor vi gør det sammen via Skype. Installer Skype på forhånd, så kan jeg nemlig let guide dig gennem formularen.

Du er selvfølgelig også velkommen til selv at udfylde tilmeldings formularen. Gør det fra en Pc, og ikke fra en tablet eller mobil. Det kræver lidt tålmodighed, (slå google translate fra, den er bare forvirrende). Tag et billede og skriv til mig på messenger, hvis noget driller. Jeg svare så hurtigt jeg kan.

1. Gå ind på min doTERRA side, klik øverst på Join & Save.

 

 

2. Klik nederst på siden på: 

 

 

 

3. Klik English-Europe, og Europe, og Danmark, og klik Continue

 

 

 

 

4. Vælg:

Wholesale Customer – kunde eller

Wellness Advocate 

Klik på den grønne knap JOIN doTERRA i nederste højre hjørne

 

5. Udfyld med dine informationer:

 • Co-App = hvis I er to, der signer op sammen.
 • Time Zone = vælg Central Time (GMT-6:00)
 • Birth Date = rækkefølgen er måned-dag-år
 • Sponsor ID = er udfyldt på forhånd (det er mig) , fordi du har hørt om doTERRA fra mig.

 

Det næste du kommer nu til er det sjove, selve shoppedelen.

Varerne sendes fra Holland, så der er kort leveringstid 3-8 dage. Porto på ca. 60,- omregnes på efterfølgende bestilling til optjente points.

Jeg vil anbefale dig at starte med et Enrolment-kit (det er ink. medlemskontigent), så får du mest for pengene og bedst mulighed for at afprøve olierne. Du kan dog også vælge bare at melde dig ind og betale Enrolment på 25€ så er du tilmeldt og får et lille hæfte.

Se de forskellige Enrolement-Kits her eller på billederne herunder.

Når du er tilmeldt, og har udfyldt dine kreditkort oplysninger, bliver du spurgt om du vil begynde at optjene kommision og oprette din LRP?

Der skal du vælge den lilla boks “Create a new Template”. Det behøver du ikke gøre med det samme, det kan vi evt. efterfølgende gøre sammen over Skype.

Som du allerede har læst herover er det en god idè at gøre brug af en LRP, så du allerede fra starten begynder at optjene bonuspoint – andet vil være lidt skørt.

Her kan du se en kort beskrivelse af olierne.

Her kan du se doTERRAs danske produkt-guide.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glæder mig til at kunne byde dig velkommen.

https://dortea.dk/doterra-bliv-forhandler/

Klik her for at se kommende olie-workshops og byggemøder.

dortea.dk tager forbehold for stavefejl, priser eller andet, der måtte lyde støjende eller være ukorrekte oplysninger.