DOWNLOAD gratis e-bogen “Før din første olie

(version 1:4 opdateres løbende)

 

Når du tilmelder dig, er bedste deal at du køber et enrollement/start kit.

3. Retail

er det fordi du kun vil købe et par olier om året, og ikke ønsker medlemskabsfordelene.

 

Wholesale Costumer/kunde:

Wholesale Customer, hvis du vil handle som medlemskunde og spare min. 25%.

 • Vælg enten indmeldelses-gebyr på 25€, det gælder 1 år + de olier du ønsker,
 • eller et enrollment kit hvor de 25€ er inkluderet.
 • Derudover er der ingen binding.

Enrollment kits er startkits sammensat af ud fra doTERRAs erfaring af, hvad der er bedst at starte med.

Der er forskellige startkits. Sammenlignet med produkterne købt enkeltvis er besparelsen stor.

 • Du forpligter dig som Wholesale kunde ikke til at købe noget hver måned, men vil du optjene bonuspoints, som du kan handle gratis for, skal du oprette en månedlig abonnementsordning. Det hedder en LRP (Loyalty Rewards Program), fordel for loyale kunder.
 • Se hvad en LRP her.
 • Det er dit valg om du vil have en LRP, der er som sagt ingen binding som Wholesale.
 • LPRen er et abonnement, hvor du selv vælger hvilke vare du ønsker den pågældende måned. Vælg mellem olier, diffusere, kosttilskud, hud- og hårpleje, rengøringsmidler etc. Når du handler via en LRP, uanset beløb, får du fragten retur i points den efterfølgende måned.

 

 • Din LRP sammentælles i PV. 1Pv er ca. 1 dollar. 1 dollar er pt. små 7 Dkk.
 • Er din LRP på under 5PV pr. måned så optjener du ingen bonuspoints, men stiger gradvis 5% i rabat pr. 3 måned, så du om 13 måneder har optjent ekstra 30% i bonuspoint som du kan handle for. Dvs det altid er en fordel at bruge en LRP når du handler.
 • Med en LRP på minimum 50PV pr. måned får du ekstra 5% i ekstra bonuspoint, som stiger i løbet af 13 måneder op til 30%. Dvs du efter 13 måneder køber dine produkter til halv pris.
 • Med en LRP på minimum 125PV pr. måned får du udover ovenstående og månedens gratis produkt.

LRP-programmet gør, at du over tid kan samle de olier, du har brug for på bedst mulige måde.

Opgradering:

Vælger du at blive Wholesale kunde når du tilmelder dig, kan du altid senere opgradere dig til forretnings Wellness Advocate, når og hvis du ønsker det. Dog først efter 90 dage. Skriv gerne til mig inden du opgraderer, fordi du som Wellness “bygger” evt., skal stå et andet sted i teamet, end du gør som Wholesale kunde.

Wellness Advocate:

Vælg Wellness Advocate, hvis du ønsker:

 • At handle til engrospris med minimum 25% rabat.
 • Mulighed for at optjene bonuspoints via den månedlig LPR (Loyalty Rewards Program), som du kan bruge til at købe gratis produkter for.
 • Mulighed for at optjene kommission bl.a. signer nye kunder op.

Se hvad en LRP her.

Wellness er det vi kalder, ”bygger” (du bygger forretning):

Der er dig, der har fokus på selv at ville nyde produkterne til engrospris + dele din begejstring med andre.

 • Wellness er dig, der vil have en ekstra indtægt. Må jeg tilføje: Der er ikke noget loft.
 • Wellness er dig, der bruger produkterne selv, og på kunder i dine behandlinger og på workshops. Fakturaen fra doTERRA har et dansk momsnummer og kan derfor bruges i dit regnskab.
 • Du kan som “bygger” signe andre op, via den personlige doTERRA hjemmeside du får, og dermed optjene kommission.
 • Du starter med at få ekstra 5% i ekstra bonuspoint, og stiger hver 3 måned så du i løbet af 13 måneder lander 30% i ekstra rabat. Dvs du køber dine produkter til halv pris senest efter 13 måneder.
 • Du forpligter dig, som “bygger” og medlem i vores danske team “Lavt Gærde” til at holde din LRP på 150PV hver måned.
 • Når jeg skriver “forpligter dig” til en LRP på 150PV, er det fordi det er den kultur og gode teamånd, der gør at alle “byggere” kommer til at tjene kommission, bonusser etc. uden at skulle løbe  hurtigt. Det er et valg, der bestemt ikke er for alle, men for dig der vil vækste.
 • Du kan sagtens vælge en mindre LRP pr. måned, da er du blot ikke ”bygger” i Team Lavt Gærde. Det er vigtigt du kommitter dig til at vedligeholde din LRP ellers bliver det rigtig øv for team træet opbygning.

Når du er, “bygger” i teamet, bygger både du selv, og jeg i dit team. Du får masser af gratis mentoring og gruppemøder af mig til din vækst. Du spørg bare.

Du bestemmer ganske enkelt selv, hvor meget du vil tjene som Welllness Advocate. Men en ting er logisk, jo mere tid du bruger på at opbygge dit netværk og formidle den viden du hele tiden opbygger, jo større er fortjenesten via kompensationsprogram LRPen.

Har du lyst til eller planer om, at bygge en selvstændig forretning op på fritid-, deltid-, eller på fuldtid, ved at fortælle om produkterne, og hjælpe andre med at komme i gang, skal du vælge at blive  Wellness “bygger” fra starten.

Som Wellness “bygger” inviteres du til at deltage i særlige bygge-møder, hvor du får tips og sparring. Jeg planlægger byggemøder hver anden måned. Og du er velkommen til alle de foredrag og workshops du har lyst til, om ikke andet så bare for netværket og hyggens skyld.

Du kan også vælge at være Wellness ”deler”:

Forskellen på “bygger” og “deler” er at jeg ikke hjælper med at bygge dit netværk op, når du vælger “deler”, står du selv for at bygge.

Du får selvfølgelig den samme mentoring i Facebookgruppen, du inviteres bare ikke til bygge-møder og gratis supervision. Til gengæld behøver din LRP så kun at være på 100PV og ikke på 150PV.

Som “deler” deler din viden om doTERRA med dine venner og familie, og har en månedlig LRP på 100PV pr. måned og dermed mulighed for at optjene bonuspoints, som du kan handle for.

 • Din LRP (månedlige abonnement) skal være på minimum 100PV som svare ca. til 100€ eller ca. Dkk 800, for at du optjener bonuspoint. LPRen er et abonnement, hvor du selv vælger hvilke vare du ønsker den pågældende måned. Vælg mellem olier, diffusere, kosttilskud, vildt lækre hud- og hårpleje produkter, rengøringsmidler etc.
 • Men en LRP får du ekstra 5% i ekstra bonuspoint og stiger i løbet af 13 måneder til 30%. Dvs du efter 13 måneder køber dine produkter til halv pris.
 • Du kan som “deler” også signe andre op vis den doTERRA hjemmeside du gratis får, og dermed optjene kommission.

Har du allerede egen virksomhed, eller behandler du i din fritid,

så ved du godt, at en investering på 1300,- i måneden, som LRPen ca ligger på OG som du får reelle produkter for, ikke er ret meget. Du kan fx erstatte rengøringsmidler, hudplejeserier og kosttilskud med rene produkter som du selv laver med olierne.

Og kik bare på hvad annoncer, en hjemmeside, konsulenthjælp, pakke omkostninger, lager omkostninger, og dansk kundeservice, der både hjælper dig, OG dine kunder ville koste dig pr. måned, som Wellness får du alt dette med.

Når du ser på, hvad du får for 1300,- i måneden, er det pludselig en ret så lille investering set over et år eller to.

Når du selv begynder at signe andre op og hjælpe dem ligesom jeg hjælper dig, vil du ret hurtig se at du opnår indtjening som Wellness “bygger”.

Det koster noget at bygge forretning op – tid og investering. Vælger du at bygge en forretning op i doTERRA får du mit og doTERRA teamets støtte så din drøm kan lykkedes.

Geo dot doTERRA bro

 

Hvad er dit ønske med doTERRA?

Kunne du tænke dig at være en del af vores danske team, hvor vi vokser og vækster sammen, så vil jeg meget gerne tage en gratis 20-30 min. snak med dig på Skype eller Messenger, hvor jeg hjælper dig med din tilmelding.

Du må meget gerne læse nedenstående inden vi tales ved.

Skriv til mig på: kontakt@dortea.dk eller messenger, så finder vi en tid.

Uanset om du vælger vælger Wholesale/kunde eller Wellness Advocate/bygger, hjælper jeg dig selvfølgelig med, at udfylde formularerne til tilmeldingen, og med at få din LRP rigtig sat op, så du tjener bonuspoints hver gang du handler.

Når du er tilmeldt du kan også kontakte den dansktalende kundeservice, der har åben 14 – 22.oo på alle hverdage.

Er du allerede lidt overvældet nu, så kan jeg godt forstå det, det var jeg også i starten. Det er helt normalt, og jeg skal nok hjælpe dig.

Sådan signer du dig op:

 1. Du kontakter mig og så hjælper jeg dig med bestillingen af dit første enrollment (start)kit.
 2. Eller du udfylder selv tilmeldings formularen.

Her under beskriver jeg trin for trin hvordan:

Gør det fra en Pc, og ikke fra en mobil, det er alt for uoverskueligt. Det kræver lidt tålmodighed, slå google translate fra, den er bare forvirrende.

Tag et billede og skriv til mig på messenger, hvis noget driller. Jeg svare så hurtigt jeg kan.

 

1. Gå ind på min doTERRA hjemmeside,

Klik øverst på Join & Save.

 

 

2. Klik nederst på siden på: 

 

 

 

3. Klik English-Europe, og Europe, og Danmark

og klik Continue

 

 

 

 

4. Vælg:

Wholesale Customer – kunde eller

Wellness Advocate 

Klik på den grønne knap JOIN doTERRA i nederste højre hjørne

 

5. Udfyld med dine informationer:

 • Co-App = hvis I er to, der signer op sammen.
 • Time Zone = vælg Central Time (GMT-6:00)
 • Birth Date = rækkefølgen er: Måned-Dag-År
 • Sponsor ID = er udfyldt på forhånd (det er mig) , fordi du har hørt om doTERRA fra mig.

 

Det næste du kommer nu til er det sjove, selve shoppedelen.

Varerne sendes fra Holland, så der er kort leveringstid 3-8 dage.

Porto på ca. 60,- omregnes på efterfølgende bestilling til optjente points hvis du vælger et månedligt abonnement/LPR.

Jeg vil anbefale dig at starte med et Enrollment-kit (så er det ink. medlemskontigent som ellers er på 25€), så får du mest for pengene og bedst mulighed for at afprøve olierne.

Du kan dog også vælge bare at melde dig ind og betale Enrollment på 25€ så er du tilmeldt og får et lille hæfte.

Se de forskellige på billederne herunder:

Når du er tilmeldt, og har udfyldt dine kreditkort oplysninger, bliver du spurgt om du vil begynde at optjene kommision og oprette din LRP?

Der skal du vælge den lilla boks “Create a new Template”. Det behøver du ikke gøre med det samme, det kan vi evt. efterfølgende gøre sammen.

Men som du allerede har læst herover er det en god idé at bruge en LRP (månedlig abonnement som du selv sammensætter), så du allerede fra starten begynder at optjene bonuspoint – andet vil være lidt skørt.

Når du har valgt “Create a new Template” sætter du musen over en dato der ligger mellem den 1 og den 14. i måneden. Det ser ud som om man ikke kan vælge dato, men det kan man godt.

Continue – og læg nu vare i din kurv og klik “save” og så bliver dine vare automatisk sendt på den givende dato. Du kan ændre og rette i din LRP måned for måned.

Skriv til mig eller i vores Facebook gruppe hvis der opstår spørgsmål.

 

 

dortea.dk tager forbehold for stavefejl, priser eller andet, der måtte lyde støjende eller være ukorrekte oplysninger.