Holiday Trio

indeholder følgende guddommelige touch olier:

HELICHRYSUM
Foryngende ansigtsolie. Til små skrammer, sår og rifter. Healing af sår efter bumser. Følelsesmæssigt står olien for healing af smerte. Den giver håb og troen på, at vi kan slippe gammel smerte.
BALANCE
En groundende blanding med mange trænoter. Træer lever i nuet, så den bevidsthed kan vi låne. Træer er stabile og har ikke travlt.

Genial til overstimulering, overgearede børn og voksne. Styrker kontakten til underkroppen, vores rødder og planeten. Balancerende modpol til typer, der er meget i hovedet og de højere luftlag. Typer der kommunikerer meget og har en tendens til at tale, mere end de handler, så de ofte lander i luftkasteller og dulmen med visioner. Balance støtter fysisk grounding. Resultaterne lander og visioner udleves fra en indre styrke.

SERENITY
En blanding der skaber ro. Indeholder: Lavendel, merian, kamille, Ylang Ylang, sandeltræ og vanilje. Serenity støtter os i at slippe stress, overansvar, nervøsitet og overvældelse.

Når vi ikke kan falde ned, fordi vi er overgearede. Blandingen går ind og lindrer de underliggende årsager til uroen. Et konstant pres, byrder og for tunge løft. Vi kommer i kontakt med os selv, og derfra kan vi mærke og connecte med andre. Vi mærker vores ubalancer og bliver i stand til at justere, så vi kan lade ordentlig op. Vi lander i ro, healing og refleksion. Bedst til aften. Smør under dine og børnenes fødder inden sengetid. Hjælper med at afkoble, afstresse og til en dyb nats søvn.

Jeg bruger selv Serenity hver eneste nat i en diffuser og under fødderne.

Holiday Trio

fås så længe lager haves. Din pris som engroskunde er €91,25. (Vejl. udsalgsprisretail €121,67 ).

Ikke kunde endnu hos doTERRA? Bliv medlem og spar 25% inkl. mange andre fordele her:

Bliv kunde eller forhandler

Efterlad en kommentar