Book din tid i Dragør

Skal jeg stille ind på dig?

I en 1:1 session, clairvoyance eller spirituel business coaching, stiller jeg clairvoyant ind på dig.

“Kære Dortea. Jeg skulle lige tage mod til at melde tilbage. Det var ret overvældende at få en session hos dig. Jeg følte virkelig du så mig. Da jeg var hos dig føltes det bare ret hyggeligt, men jeg må sige at efterfølgende giver det mere og mere mening. Og det er bestemt ikke sidste gang. Jeg har meget i bagagen du skal hjælpe mig med at få ryddet op i. 

De bedste hilsner Susan H. M.”

Vi taler om dét, der er vigtigt for dig, og hvordan du kan komme videre på en let og nærende måde – uanset hvad du kommer med.

Skal vi ses i Dragør?

Online booking knap

På Gerdsvej 7 i Dragør kan jeg på hverdage tilbyde dig 1:1 sessioner kl. 13.00 til 17.00.

Pt. har jeg ikke faste sessionstider i Dragør, da jeg arbejder mest online, det virker nemlig lige så godt, og giver os alle langt mere frihed. Vil du helst vi skal ses i Dragør er du velkommen til at sende mig en mail.

  • Er du i en relation, du ikke trives?
  • Undre du dig over, hvor kærligheden bliver af?
  • Er gnisten, og passionen, på selve livet på laveste blus?
  • Skal vi se på, hvad der står i vejen for at realisere dine karrieredrømme?
  • Har du brug for jeg stiller ind på dine mindreårige børn, så du kan støtte dem bedst?
  • Mangler du forslag til hvordan du optimerer din virksomhed, så det både er sjovt, og du tjener penge?
  • Har du brug for  jeg tager kontakt til åndeverdenen, og spørger til en hilsen fra en kær afdød til dig?

1:1 session

En session hos mig er aldrig en spådom, men er en clairvoyant samtale, hvor du får råd, forslag, og vejledning til det du står med. Du er i centrum gennem hele sessionen, jeg guider dig via spørgsmål og mine medfødte clairvoyante evner.

Min styrke er at jeg kan stille skarpt og intuitivt. Jeg er bl.a.:

Clairvoyant konsulent fra afdøde Gertrud Berlon, og jeg kan stille mange opklarende spørgsmål fordi jeg er uddannet:

Master coach hos Manning Inspire, og jeg kommer med mange gode råd fordi jeg har en stor livserfaring og er:

Spirituel mentor fra Christine Ejlvig.

En session hos mig er ikke nødvendigvis i en bestemt form, hvor du selv skal finde alle svarene. Hos mig ser vi på, hvad der skal til for, at du kan tage dit næste skridt.

Vil du være godt forberedt så kik ind på siden her: 1:1 session ved at klikke her

Vidnesbyrd:

“Hej Dortea. Mange tak for en fantastisk oplevelse.

Med venlig hilsen.  Malene H. Egelund. Administrations- og økonomichef”

Vidnesbyrd:

“Der er et liv før og et efter man har mødt Dortea. Kristian Bennetsen, Partner – JB Equity.”

Læs mere om 1:1 session her

Bestil din tid: 

Når du ønsker at bestille en tid i Dragør, kan du gøre det direkte her på online-bookings systemet.

Ved et klik på knappen kan du se alle ledige tider. Nogle gange er der der få, eller ingen tider i kalenderen er det fordi der på nuværende tidspunkt ikke er ledige tider, men jeg håber du finder en tid der passer dig, så vi i en session kan ses, og finde frem til det der er bedst for dig.

Clairvoyance og Spirituel Coaching tider og priser

finder du når du klikker på:

Online booking knap

Der kan ikke bestilles tider pr. sms eller via Facebook.

Jeg skriver ikke op til afbud, da det heldigvis er så sjældent jeg får afbud.

Sessions priser:

Dkk. 1.200,- for 1:1 session på 50 minutter i Dragør

Dkk. 1.900,- for dobbelttid på 110 minutter i Dragør

Rabatmuligheder:

1.ste session 1.200,- + opfølgning inden for 2 måneder = 1.000,-

Akuttider:

Udover de tider der er lagt i online kalenderen, er det kun akuttider jeg kan fremtrylle, og de er til dobbeltpris fordi de ligger i min fritid.

Ventetid:

Ofte er der ventetid, det håber jeg du tager som et godt tegn, og tak for din tålmodighed.

Bekræftelse:

Dagen før vores aftale modtager du en bekræftelse pr. mail eller SMS via bookings-systemet. Modtager du ikke denne bekræftelse, må du endelig kontakte mig så du ikke møder forgæves op, tak. Du er selv ansvarlig for at møde op på det aftalte tidspunkt.

Optagelse af din session:

Når vi mødes fysisk kan jeg tilbyde dig sessionen optaget og efterfølgende sendt til dig pr. mail via Dropbox. Dette er et tilbud, for der gives ingen garanti på hverken optagelsen, kvalitet og lyd. Optagelsen slettes ugen efter din session. Du er naturligvis meget velkommen til selv at optage sessionen på din Smartphone.

Når vi har en online-session på Skype eller mobil kan jeg ikke tilbyde at optage sessionen, men kan foreslå du selv optager online-sessionen evt. på din Smartphone.

Vente-plads:

Jeg har ikke noget venteværelse, og man går direkte fra haven ind i min lille træhytte, men vent gerne under halvtaget i haven, hvor vores cykler står. Jeg kalder på dig til vores aftalte tid.

Toilet:

Du er selvfølgelig velkommen til, at låne toilettet inden vi starter, men først når vi ses, fordi det ligger inde i huset.

Af hensyn til diskretion er det ikke muligt at tilbyde ledsagere noget sted at vente. Der findes flere cafemuligheder nede i hyggelige gamle Dragør.

Parfume og duftevand:

Min næse er ret sart, og alle mine sanser vidt åbne for at kunne hjælpe og vejlede dig bedst mulig, så undgå venligst (for meget) duftevand til vores personlige møde, tak på forhånd.

Bussen:

Jeg har endnu ikke oplysningerne, men de kommer inden 1. sep.

Parkering:

Du er velkommen til at parkere på græsset bag min bil, der står i carporten.

Tilmelding og betaling er bindende:

Venligst Mobilpay til Myshop dortea.dk 30411 (eller kontantbetaling) når vi ses.

Ved fravær, eller hvis du ønsker at aflyse eller flytte din tid, når der er mindre end 48 timer til vores aftale, af hvilken som helst grund, inkl. sygdom er der ingen refusion. Du er naturligvis velkommen til selv at give eller sælge din tid til en anden.

Har du fået et “gavekort” foræret, skal du huske at medbringe ordrenummer (det er jo selve betalingen) og oplyse mig navnet på den der har betalt for gavekortet, og gerne inden vi starter din session, tak

Force majeure:

Jeg, Dortea Uggerhøj forbeholder mig ret til at kunne aflyse ved sygdom eller force majeure, og aftale ny dato for vores session, uden at skulle betale andre for tabt fortjeneste, hvilket vi naturligvis ikke håber bliver nødvendigt.

Se venligst betalingsbetingelserne her