Spirituel Business Coaching

Vil du være den bedste leder?

  • Vil du være den bedste udgave af dig?
  • Vil du blive bedre til at træffe de rigtige beslutninger fordi du lytter til din intuition?
  • Har du egen virksomhed kan jeg hjælpe dig med at stille skarpt på, hvor du skal sætte ind – og hvad du kan ændre for at få en bedre energi og kundeflow.

Jeg kan hjælpe dig i selve opstartsfasen til, hvordan du finder ind til dit unikke koncept, hvordan du kommunikerer til din målgruppe, og hvad din hjemmeside skal signalerer så den når ud til dine kunder.

Du kan få hjælp til en bedre kundeflow i en allerede veletableret virksomhed. Du kan få hjælp til, at komme i hus med et nyt produkt. Eller til at finde ud af, hvorfor du ikke kan præstere og føler dig drænet for energi. Lad os se på hvad det er der sker hos dig og din virksomhed.

I en business-session stiller jeg intuitivt ind på dig og din virksomhed, stor eller lille.

I en 1:1 session på 50 minutter kan vi når vi det vi kan. Ønsker du at komme i dybden og ikke føle begrænsningen af tiden skal du vælge en dobbelt tid på 110 minutter.

Den store forandring sker ofte mellem sessionerne, og jeg anbefaler derfor 2-4 sessioner med 2-4 ugers mellemrum, så du kan få det optimale ud af et forløb. Du er selvfølgelig velkommen til at booke en enkelt eller en dobbelt session, så du kan fornemme om denne type spirituel coaching er noget for dig.

“Vær autentisk, vær dig”. Det gælder naturligvis såvel privat, som erhvervsfolk.

Vidnesbyrd:

“Jeg har med stor glæde og virkning haft flere sessioner ved Dortea. Jeg har haft en lang og sej tid, hvor alt handlede om arbejde og samtidig gav mit arbejde mig ingen energi, det tærede på mig, min familie og resultaterne på jobbet. Men det at lave taget en 180 graders ændring af mit arbejdsliv var aldrig lykkedes uden hjælp, coaching og ikke mindst at holde fast.

Dortea er utrolig energifyldt, fastholdende i sin indgang til mine udfordringer, hvilket gør at jeg i dag, har taget nogle meget vigtige valg, som faktisk handler endnu mere om mig. Det gør at jeg er et meget lykkeligere menneske og ser muligheder frem for at stå stille. Jeg deler mine sessioner op således at hver anden gang er på Skype, og hver anden gang hos Dortea. Jeg føler faktisk jeg har fået min helt egen bestyrelsesformand/Coach i Dortea.

Min historie er jeg de seneste mange år, har virket som direktør for rigtig mange mennesker, til nu at have mit helt eget firma, hvor mine kompetencer er 100% i spil.

Med venlig hilsen
Lars Friis Christensen”

www.lfc3.dk
Lars Friis Consulting ApS
Ejlskovsgade 13, 5000 Odense C

……………………………………………………………………………….

“Der er et Liv før og et efter man har mødt Dortea”.

Kristian Bennetsen, Partner – JB Equity.

………………………………………………………………………………….

Tina har Helsam i Varde og ejer samt underviser på TKZ-Skolen samt har egen klinik, her kan du læse hvad hun fik ud af en erhvervs-clairvoyance i en 1:1 session:

Tina Tungelund. Vidnesbyrd

Online booking knap

Du er velkommen både på Fanø eller i Dragør og medbring gerne din bærbare, eller sid klar ved tasterne når vi ses på Skype.

Ved et klik på knappen kan du se alle ledige tider.

Online booking knap

Står du i en situation, hvor ventetiden i min kalender bliver dig for lang, sender du mig en mail på kontakt@dortea.dk og så finder vi en akut tid, mit honorar er da dobbelt, fordi jeg da skal sætte noget andet til side.

Businesssupervision er momsberettiget, prisen er inkl. 25% moms, og fakturaen kan naturligvis bruges til dit regnskab.