Clairvoyant Rådgiver Uddannelse

“Tak for du spørg!”

Se svaret kunne både komme fra dine venner i den åndelige verden, og fra mig.

Når du vælger dig selv til som “talerør” for den åndelige verden, sker der noget ganske magisk. De har nogen at sende råd, vejledning og hilsner igennem som ved, hvordan man giver det videre.

Og jeg kunne sige: “Tak fordi I er mange, der er blevet ved med at spørge om, hvornår jeg ville sætte den næste clairvoyance uddannelse i kalenderen.”

Det er nemlig først nu, efter flere års pause, jeg har følt det helt rigtige øjeblik. Tiden er til forandringer, store forandringer, alle fornemmer det på den ene eller anden måde, der ligger så meget godt og venter. Derfor er det rigtige tidspunkt for at hjælpe dig, der vil arbejde seriøst med clairvoyance i 2022 og 2023.

Alt bliver online på Zoom og i en Facebookgruppe. Frie og uafhængige.

Lad mig fortælle, hvad clairvoyance uddannelsen handler om:

Er der nogen “derude”? Ja, der er!

Oplever du “noget” når du behandler?

Har du flere gange haft en 6. sans om noget?

Vil du være “talerør” og hjælpe andre med at forstå det de oplever og fornemmer?

Er du nysgerrig på, hvad du kan bruge dine psykiske ever til?

Der er ingen færdigstrikket køreplan, den er meget individuel. Det kan jeg sagtens rumme, med mine 20 års erfaring i at undervise i personlig udvikling, på forskellige spirituelle uddannelser og i healing. Jeg har haft egen klinik i 20 år på fuldtid, været på 10 ugekurser på Arthur Findley i England gennem tiden og har bare en meget stor værktøjskasser som jeg gerne åbner for dig.

Naturligvis er der en plan, og denne kommer til at rykke dig ud af din komfortzone mange gange, ellers sker der ingen udvikling. Jeg sætter rammerne, og holder pladsen for dig, så du kan træde ind i dit lys og skinne fra din autentiske kerne.

Hvem er du?

Du er hende, eller ham, der ved, at der er mere mellem himmel og jord, end det vi ser med det blotte øje.

 • Du er hende, der ofte har “antennerne” langt udenpå tøjet, og fornemmer andre energi.
 • Du er hende, der elsker at hjælpe andre ud af blokeringer og se dem blomstre.
 • Du er hende, der meget ofte glemme sig selv, fordi du lige…
 • Du er behandler, coach, healer, massør, samtaleterapeut, fysioterapeut, arbejder i sundhedssektoren, skolelære, pædagog eller ligende.
 • Eller du hende, der kan mærke nu er tiden inden til at, der skal ske noget andet…

Du skal være klar over denne rejse bliver intens. Når du ønsker at være en vigtig brig i andres liv, skal du kende dig selv rigtig godt. Det er ikke altid det smager lige godt…

Du skal kunne sætte dig fri at dine egne meninger og holdninger for at kunne være den reneste “talerør” mellem den åndelige verden og modtageren. Det er det nødvendigt du kan kikke indad for at kunne se ud – og opad.

Du kommer til at få redskaber til, hvordan du formidler det du modtager, så det kan lande kærligt og bedst muligt i modtageren.

Meditation er vigtigt. Du skal have lyst til at have en fast meditationspraksis. Det betyder gerne minimum 10 minutter om dagen. Meditation er en af de mest sikre, om ikke den bedste måde, at stilne sit sind på så det, der skal komme igennem fra åndeverden, kan komme igennem.

Du har måske arbejdet med dig selv i mange år, og tænker ikke der er mere at hente. Du har måske arbejdet med det spirituelle i mange år, og tænker: Det har jeg hørt før… Ja, så er denne uddannelse nok ikke for dig. Du skal mærke den kalder på dig – for jeg kommer ikke til at overbevise dig om noget som helst. Derfor er der heller ikke noget før-interview eller optagelsesprøve. Det eneste jeg har brug for er, at udfylder dette matchskema umiddelbart efter du har betalt din første betaling til Clairvoyant Rådgiver Uddannelsen. CLU.

Det er dit valg. Du har altid det frie valg.

 • Du skal være i god psykisk balance.
 • Du skal være fyldt 24 år.
 • Du skal være indstillet på at bruge nogle træningstimer hver eneste uge til hjemmeopgaver (i starten egentræning, senere på øve-personer) og makkerøvelser.
 • Samlet have 30 forskellige øve-personer (jeg hjælper evt. med at finde dem. Minimum 15 online.)

Dine øve-personer:

skal umiddelbart efter sessionen (30 min. online eller fysisk) med dig, besvare et lille evalueringsskema om sessionen som mailes til mig, dette er er i forhold til, hvordan jeg bedst kan støtte dig og din rejse.

Efter hver øve-session skriver du også selv en lille kort evaluering af sessionen til dig selv, så du hele tiden er opmærksom på hvad du gjorde godt og hvad du vil være opmærksom på til din næste session.

Eksamen:

Egentlig bryder jeg mig ikke om at vi tester til en eksamen, men se det blot som en del af din personlige udvikling med at stå frem i dit eget lys og vise, hvad du kan og hvem du er.

Du giver en sitting (clairvoyance) 50 min. online på Zoom til en sitter (modtageren), mens en dygtig censor og jeg sidder med som “fluer på væggen”. På forhånd har vi aftalt det nærmere, da ikke alle clairvoyante ønsker, at udvikle deres evner i kategorien: Afdøde kontakt.

Du får besked om “bestået” eller “ikke bestået” og en vurdering fra censor og jeg ca. ½ time efter din eksamen på et Zoom kald.

Går du helt i “sort”, hvilket jeg næppe tror sker, kan du gå op til eksamen mod at betale 2.000,- ekstra i administration og censortillæg måneden efter.

Efter eksamensweekende, det bliver en weekend for, at vi har bedst mulighed for at samle eksamens personer og censor, får du tilsendt dit certifikat med posten.

Hvad indeholder Clairvoyant Rådgiver Uddannelsen?

Vi skal tale om alt det teoritiske, der er den åndelige verdens opbygning, som er et vigtigt fundament for dig som clairvoyant. Vi skal arbejde med chakra og chakrabalancering. Etik, rummelighed, afdødekontakt, platformsclairvoyance, telefonclairvoyance, ting- og billedudstråling (fotometri), selvudviklingsclairvoyance, den åndelige verdens måde at kommunikere på, husrenselser, renselsescermonier, kanalisering, clairvoyance kombineret med healing, kommunikation med dyr, metasundhed, reinkarnation, karma, loven om tiltrækning, dharma, selvudvikling, livsprincipperne, de universelle principper, supervision til dine egne processer, klient modtagelse, tavshedpligt, hvordan starter du virksomhed (7 skridt til succes i din egen virksomhed), økonomi og markedsføringstips samt selvtillidsøvelser.

Uddannelsen er på 10 moduler et hver måned. Ingen moduler i december 2022 og juli 2023.

Undervisningsdagene ligger enten på mandage og torsdage online på Zoom kl. 17.00- 21.30 (inkl. 1 kort pause og ½ time til aftensmaden) følgende dage:

Datoer bliver fastlagte inden 1/1 2022.

Hvornår starter vi?

Føste undervisningsdag bliver torsdag den 1. sep. 2022 kl. 17.00 -21.30.

Undervisningsdagende bliver optaget og kan genses, såfremt du er forhindret i at deltage.

Mellem undervisningsdagene kan du stille spørgsmål, kommentere, heppe og dele oplevelser i en lukket Facebookgruppe. Private uddybende spørgsmål og supervision kan du ikke forvente besvaret i gruppen, men i dine private supervisioner.

BONUS:

3 personlige online supervisioner á 50 min. med mig. To undervejs i uddannelsen og en 1-3 efter uddannelsen. Værdi 3.000,-

Online kurset: “7 skridt til succes i din egen virksomhed”. Værdi 3.499,- Kontakt mig, hvis du allerede har den nyeste version (Thinkific) så finder vi løsning til dig.

 

Jeg tror sådan cirka det var det. Vi går med flowet og ser om, der kommer mere undervejs.

Vi bliver mellem 6 og 12 deltagere på uddannelsen. Til sommer håber jeg at kunne invitere jer, der har lyst til en hyggedag i min have på Fanø.

Prisen for Clairvoyant Rådgiver Uddannelsen er:

Samlet betaling: Dkk. 17.000,- Early Bird pris.

Dkk. 3.000,- i depositum nu så pladsen er din. Refunderes ikke.

Dkk. 14.000,- betales samlet senest 1. marts 2022.

Efter 1. marts er den samlede pris: Dkk. 18.400,-

BETAL DIT DIPOSITUM NU OG DEREFTER 14.000,-

BETALT SAMLET HER OG FÅ EARLY BIRD RABAT

Rate betaling: Dkk. 21.000,-

Dkk. 3.000,- i depositum nu så pladsen er din. Refunderes ikke.

Dkk. 3.000,- 1. rate betales 1. marts. 2022.

Dkk. 3.000,- 2. rate betales 1. april 2022.

Dkk. 3.000,- 3. rate betales 1. maj 2022.

Dkk. 3.000,- 4. rate betales 1. juni 2022.

Dkk. 3.000,- 5. rate betales 1. juli 2022.

Dkk. 3.000,- 6. rate betales 1. august 2022.

BETAL DEPOSITUM OG DEREFTER I RATER

Læs venligst handelsbetingelserne.

 

Har du clairvoyante evner?

Opdag og eller undersøg dine psykiske evner og få samtidig en logisk forklaring på, hvad det åndelige er for noget på denne mini-workshop.

Skal vi se om du kan finde linket til en højere frekvens?

Vi lever i en verden og en tid, der inviterer til forandring på så mange forskellige måder. Det er tid til vi må gøre os frie og uafhængige.

Det betyder, at mange bl.a. har opdaget deres sensitive side, og fx hvor powerfuld fjernhealing er, det behøver ikke være Hands on for at kunne gøre en forskel. Det samme gælder kontakten til den åndelige verden. Vi behøver ikke sidde fysisk overfor hinanden.

Den åndelige verden er ikke begrænset og bundet af fysiske bånd, derfor er vi jordiske mennesker nødt til at steppe op, og lære at linke på den højere vibration når vi arbejder med clairvoyance.

Første workshop i denne online form afholdes: 

Torsdag den 27. jan. 2022 kl. 18.30 – 21.00 – Book din plads her

Mandag den 28. feb. 2022 kl. 18.30 – 21.00 – Book din plads her

Workshoppen vil være en blanding af øvelser og teori, der skaber muligheden for, at du vil opleve dine spirituelle sider. Der er ingen garanti for din oplevelsen, den er er din og sådan skal det være. Der er kun en ting at sige: Øvelse gør mester.

Hvem er workshoppen for?

Dig, der har lyst. Du skal ikke overbevises eller bevise noget for nogen, du skal bare have lyst.

(Denne aften er ikke, der hvor jeg stiller ind på dig, da skal du i stedet vælge en 1:1 session)

Overvejer du at uddannelsen Clairvoyant rådgiver der starter 1. sep. 2022, kan workshoppen eventuelt være et skridt på vejen.

Workshoppen foregår sådan her:

Vi mødes på Zoom.

 1. Du modtager to dage før et link til workshoppen.
 2. Du modtager linket til Zoommødet til den mail du bruger til tilmeldingen her.
 3. Det anbefales du installere Zoom senest dagen før, så du ved det virker.
 4. Find evt. der kan hjælpe dig med at få Zoom installeret, (det kan jeg ikke hjælpe dig med) så du til workshoppen kun skal klikke på linket, du får tilsendt fra mig.
 5. Det anbefales også, du deltager fra din Pc (eller tablet) – på mobil er det meget, meget småt.

Det er gratis at oprette en konto på Zoom.us (klik) – og det er ikke svært (selvom det kan føles sådan første gang). Du kan kun deltage på workshoppen via Zoom.

Hav gerne pen og papir klar, der kunne komme Guldkorn, du ikke vil glemme.

Optagelsen gemmes kun til mit brug. Der er ikke Replay.

Prisen er per person.

Sid et sted du ikke bliver forstyrret, (og vi andre) tag evt. hørebøffer på.

 • Vi kan kan blive alt mellem 6-40 deltagere.
 • Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.
 • Jeg sidder klar på Zoom til at lukke dig ind i mødelokalet 5 minutter før mødet starter.
 • Der er ingen refusion efter betalingen er gennemført.
 • Møder du ikke op, af hvilken som helst grund er der ingen refusion.

 

De kærligste hilsner

Dortea Uggerhøj