De daglige olier

Min sandhed
Sandheden skal frem, jeg er afhængig – af naturens olier – min sjæl jubler.

Sætter mig op i sengen og sætter en dråbe Frankencense i ganen lige inden morgenmeditationen, smører resten af dråben i ansigtet, fantastisk kombi til den rigtig god dag.

Inden morgenmaden:

1 dr lemon i et glad vand for at rense og få antioxidanter.

Tager 2 softgels eller 2 dråber DDR prime + 2 softgels On Guard støtter et sundt immunsystem og mere. Og 12 Lifelong Vitality piller, der er fyldt af urter og olier som støtter en god fordøjelse, giver energi, følelsen af indre wellness og mindsker hyggespisetrang – hele dagen.

Børster tænder og skyller munden med On Guard tandpasta og mundskyl.

I stalden sprayer jeg hingsten med en blanding  af Melaleuca og lemongrass for at holde insekter på afstand.

Hjemme igen i badet vasker jeg hår med doTERRAs shampoo og conditiner (2 x om ugen), og efter badet, sprayer jeg håret og benene med Body Mist, smører 4 dr Yarrow Pom i ansigtet og 2 på tungen. Det giver glød og støtter collagen produktionen og øger stofskiftet.

I diffuseren har jeg dryppet 4 dr On Guard for immunsystem, Motivate og Console for at slippe uhensigtsmæssige gamle mønstre. Så glider skrivebordsarbejdet lettere, i anden runden skifter jeg Console ud med Ceaderwood som hjælper med bedre hukommelse og indlæring, og føler virkelig det har hjulpet (har taget det en mrd).

I vandglasset på skriveborder er der skiftevis Peppermint, der pifter op og fjerner sukkertrang (jeg elsker ellers god chokolade og lakrids), og Bergamot, der udover at dufte himmelsk også løfter energien og giver den sødeste følelse af selvkærlighed og glæde.

Hvis der er ømme skuldre smøres med lidt Deep Blue.

De dage jeg har klienter tilbyder jeg dem enten Wild Orange der siger: “Der er nok af alt.” Eller Lemon der renser og giver følelsen af at slippe blokeringer.

Til natten drypper jeg Serenrty, lavendel og Air i diffuseren, så er der god luft og sweet Dreams.

Når det er morgen, starter hele showet forfra ???

 

2 Comments

  1. Marianne den 16. oktober 2019 kl. 9:30

    Der er styr på det, mon det skal gøres efter du ser jo hammer godt ud ??

    • Dortea Uggerhøj den 5. november 2019 kl. 20:54

      Åh, søde Marianne. Tak. Din skriv havde desværre forputtet sig, undskyld det sene svar. Og ja helt klar er både min krop, ånd og sjæl glad for olierne. De gør virkelig noget godt. Lov mig du giver lyd når du har lyst til selv at mærke deres virkning. Knus D

Efterlad en kommentar