Skip to content

Velkommen til dortea.dk

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Det handler om spiritualitet og det jeg ikke skriver om andre steder. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Menu

De gør det, de er på vej.

Snart er der endnu mere Bohemeliv, som min mand kalder min livsstil. Om jeg kan holde til det? Det kan du lige tro jeg kan. Nyder det.

Jeg venter på de andre, de er SÅ meget på vej, og de ved det. Det er så spændende at det nogle gange bliver helt overvældende – men så tager man lige en olie, og så er tingene igen på plads i det indre.

Lige nu føler jeg mig lidt alene, ikke ensom, der er jo alligevel kun “en som mig”. De andre springer snar ud i fuld flor.

Jeg servicerer og hjælper, hvor jeg kan, så de, der er klar også får deres succes. Det kræver indsats, men det betaler sig, tallene lyder ikke. Jeg kan se tallene allerede nu og det er meget bedre end spille Lotto (det gør jeg jo forresten ikke…)

Uhhh, det er så dejligt at være på vej…

 

Rigtig god weekend

underskrift

Efterlad en kommentar