Velkommen til dortea.dk

Gør som godt 2.500 andre! Tilmeld dig mit populære nyhedsbrev, der handler om spiritualitet og din personlige vej i det. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Ingen spam. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Den som vover sig ud

Se hvor du går, vejen kan være glat! Det er vel bedre at vove sig afsted, end blive inde i sin komfortzone? Jeg spørger bare! Jeg syntes ofte jeg må balancerer og holde godt fast i et usynligt gelænder, men jeg vil dø sjæleligt om jeg ikke gjorde det…

I øjeblikket sidder jeg og redigerer min dagbog om tre uger på Caminoen, som blev endnu en stor spirituel personlig rejse for mig, den skal udkomme på e-bog og lydbog. Jeg vil gerne dele oplevelserne med dig fordi jeg er ret sikker på der er en masse spejling som du kan bruge i dit liv.

Så: “Watch Your steps! This dock get slippery as Hell”

#jegvilvækste #jegmåvækste #spirituelcoaching #dorteadk #clairvoyant #gådinvej

Efterlad en kommentar