Det siger kursisterne

Vickie skrev:

“Tusind tak for 7 fantastiske meditationer, Dortea. Det har været så skønt og en god afkobling fra hverdagen, det fungerede bare. Jeg har downloaded dem og tager lige 7 mere.”

*

“Jeg har deltaget i Dorteas 7 dages Meditations kursus, og det har hjulpet mig med at mærke ind ad og fokusere mere på vigtigheden af at bruge blot 10 min. dagligt på egen omsorg. Det har været meget kærligt og rart med FB gruppen til at sparre med andre, og høre hvad de har fået ud af det. 10 min. gør underværker.

Tak til Dortea for denne mulighed.  Jeg er meget taknemmelig. Kærligst Molie Lassen”

*

“Kære Dortea,

Mit formål, med at deltage på den spirituelle mentor uddannelse var først og fremmest med et håb om, at komme min indre utilfredshed til livs, at finde den indre ro, og komme til at sætte pris på det jeg har. Det er i den grad lykkedes. Dernæst i håbet om at få nogle værktøjer, som jeg vil kunne bringe i spil på arbejde qua min stilling som HR ledelseskonsulent – det har jeg fået med mig.

Du lovede os den første dag, at du ikke kunne vide, hvor vi hver især ville ende, når vi nåede til kursets slutning, men et ville være sikkert – vi ville være nogle andre end da vi startede. Det løfte har du holdt.

En stor ændring for mig var helt konkret, da vi arbejdede med øvre begrænsninger og det på bare 10 minutter lykkedes at fjerne “ikke-at-være-god-nok”-følelsen.

Det har betydet, at jeg i dag kan holde oplæg uden ondt i maven og med overskud og ikke føler mig begrænset i mit arbejde. Fra at have undgået en sådan opgave med alverdens dårlige undskyldninger, er det blevet til: “Vil-gerne-have-flere-af-den-slags”-opgaver.

Og så har der været alle dine livskloge ord om livsprincipper krydret med din egen historie og erfaring, som du giver med stor autencitet og udstråling. Du formår at sætte rammerne med din tillid til os deltagere, og det forplanter sig i gruppen. I det forum er det lykkedes mig at få sat ord på ting, der aldrig tidligere har været fortalt eller udtalt til nogen . Tak for det – det har være en fornøjelse,
og til tider også meget rørende.

Kærligst Charlotte Weithaler

HR ledelseskonsulent”

*

Den spirituelle rådgiver uddannelse har været en utrolig spændende og meget lærerig rejse, hvor man
rejser igennem nogle kapitler i sit eget liv, hvor man dykker ned og tager fat om alle de “skævheder” og problemstillinger som vi nok alle har i vores liv og hverdag, og ikke mindst hvad gør dig til den du er.

Jeg har lært at lytte til, hvad der er bedst for mig, min virksomhed og mine børn. Jeg har brugt de mange gode værktøjer og livsprincipper, til bl.a. at gå den vej som føles bedst og som får mig til at både at vækste og blomstre.

En dejlig udvikling og rejse jeg er på, som enhver bør få glæden af.
Dit liv, dit valg, få den bedste side frem i dig og lev det liv du drømmer om.
Kærlig hilsen Heidi Mensel

Guldsmed Mensel”

*

“Hvad har den spirituelle rådgiver uddannelse har givet mig? Det skulle være let at svare på, men det er det ikke. For SPU-rejsen har været en rejse til et nyt niveau, et niveau hvor jeg langt hurtigere bliver opmærksom på indre støj og uro, og dermed også kan gøre noget ved det og genskabe den indre ro.  Jeg har også lært at blive meget mere bevidst om hvilken støj der kommer indefra, og hvilken der i virkeligheden hører andre til. Det har været en dejlig en rejse, for den indre ro bidrager også til langt mere klarhed på mine relationer. Det gælder såvel til mig selv som til familie, venner, bekendte og de ting der optager mig i mit liv. Og dermed er det blevet betydelig lettere at gøre noget ved det der ikke virker.
Endelig har SPU skabt bevidsthed om hvordan jeg fodrer den indre ro, ved at gøre ting der nærer mig…
Det sjove er til gengæld, at jeg ikke helt kan forklare hvad det præcist er på SPU, der har givet mig denne gave. Det er som om det bare er sket, uden jeg helt har opdaget det – og netop derfor er det faktisk slet ikke så let at svare på hvad SPU har givet mig, andet end det har givet mig en fantastisk rejse til et nyt niveau.

Med venlig hilsen
Anja Aalund Holst
Udviklingskonsulent”

*

Den spirituelle rådgiver uddannelse har fået sat navn og struktur på en masse ting for mig.
For hvert modul, har jeg siddet med en fed fornemmelse af bekræftelse og “nåhhhhhhhhhhh”, det er “DET”, det hedder.
Jeg fandt ud af, at når jeg et par gange om dagen satte mig , for at tømme hovedet, finde ro og ved at bruge farver og være i nuet, så var det en form for meditation.
Det jeg kaldte “min indre stemme “eller “min egen indre psykolog” fandt jeg ud af, var min Intuition eller skytsånd, “kært barn har mange navne”.
Jeg har altid, når ting var svære eller når min krop gav mig udfordringer i kraft af kroniske lunge-, Tarm-, muskelproblemer, søgt løsninger ved at identificere, hvad der var svært, finde en måde, hvorpå jeg selv kunne gøre noget og i handlingen fundet løsninger.
Så da jeg blev præsenteret for Livsprincipperne, kunne jeg kun bekræfte, at de virker, selv om det tidligere er i nogle lidt andre versioner og sammen sætninger, jeg har benyttet dem.
Jeg kan derfor kun give mine varmeste anbefalinger til disse værktøjer, når man vil i gang med, en livs forandrende selv erkendelses rejse, så man ender i en mere afbalanceret udgave af sig selv.
De kærligste hilsner og tanker fra Helle”

*

“Kære Dortea.
I have a dream er på vej til at gå i opfyldelse jeg er blevet  mere udadvendt og åben tør meget mere kan fornemme der et nyt under udvikling jeg føler mig på rette vej og meget mere glad jeg har ikke fortrudt at jeg er med. du må gerne sætte mit navn på. Jeg glæder mig til næste gang.
Kærlig hilsen fra Ivan Øhrberg”

*

“Hej Dortea.
Jeg vil gerne sætte lidt ord på min “mellemtid”.
Jeg har altid arbejdet meget med mig selv, fordi jeg har haft så mange mærkelige oplevelser
i mit liv, som jeg har sat spørgsmål ved. Jeg er nu blevet klogere på mig selv og mine oplevelser via SPU. Det sidste modul 4,  gav mig en kraftig rystetur,  det var som at have en centrifuge kørende inde i min krop. Jeg har også hver gang jeg er kommet hjem,  været helt oppe i en skøn energi, jeg kørte i rutsjebane denne gang. Det tager som regel ca. 3 dage at lande hahaha, tak for det.
Jeg håber at du kan bruge det.
Kærlig hilsen Vibeke i RY.
Jeg glæder mig til hver gang vi ses.”

*

Vidnesbyrd fra mentor-forløbet:

“Hej Dortea.
Du får lige et par strofer fra mig ?
– Mentor forløbet har for mig været som at få trukket sløret væk fra øjnene. Ser nu på tilværelsen fra en helt anden vinkel. Fantastisk, Inspirerende og positiv udvikling. Jeg er blevet BIG TIME klar på at se de fantastiske ting fremtiden bringer med sig…
Du må gerne offentlig gøre mit navn ?
Tak fordi du er dig

Kærligst Monika Petersen”

*

Vidnesbyrd fra mentor-forløbet:

Alle mine mange kludrede tanker giver pludselig mening …
Følelsen af at være på vej med næsen i det rette spor er fantastisk !! Og dejligt at have skønne mennesker at spejle sig i!
Tak

Kærligst Trine Hjort Kristensen”

*

Vidnesbyrd spirituel healer uddannelsen:

“Hej Dortea,
Jeg vil gerne dele min oplevelse af spirituel healing: Jeg kom med åben og nysgerrigt sind, men havde på ingen måde forestillet mig at jeg efter 4 måneder står hvor jeg er i dag. Det har været den allerstørste rejse, når jeg tænker selvudvikling. Fra at jeg havde troen på mig selv ind imellem, nogen gange kunne der gå lang tid imellem. Til nu hvor jeg hviler i mig selv, tør sige jeg er, jeg vil og jeg kan. Jeg har fundet indre ro og ved jeg er god til noget, jeg har fundet/mærket strålen.
Udviklingen er startet fra hvert modul, hvor der er bygget mere og mere på. Så føler jeg har været med i processen hele vejen, jeg har kunnet fortsætte udviklingen imellem modulerne, da jeg også gennem meditationerne har flyttet mig. Helt vildt. Så jeg svæver?. Tak for det. ?
En lille ting mere, har prøvet en healing på min søsters hest her til morgen, da den virkede øm i bestemte bevægelser under ridningen… hun har lige ringet og sagt hun har haft den bedste ridetur i længe??, det er fedt???
Rigtig god weekend.
Kærligste hilsener
Tina Fuglsang Gram”

*

Vidnesbyrd:

Hej Dortea.

Her er en mindre roman.

Healing på heste i modul 3: “Åh nej, tænkte jeg”. Jeg har kun mødt heste 2 gange i mit liv. 1 gang kastede jeg op en hel dag efter,

2 gang kunne jeg ikke komme ned fra den. Jeg hang der som, fru Hyacint fra ”Fint skal det være”.

Men hold da lige op, sikke en oplevelse. Da jeg startede med at heale hesten, kunne jeg godt mærke at der skete noget. Men, tænkte om den mærkede noget? Eller var den bare flink?

Men, heste “siger noget” fandt jeg ud af. Der er respons med det samme. Det er den rene varer.

Deres udtryk og reaktion fortæller straks, om du er på rigtige sted, og jeg mærkede en ”mystisk” form for samhørighed.

Du er slet ikke i tvivl længere om det virker. DET GØR DET. Og det har hjulpet mig rigtig meget i al min healing.

Jeg er dybt taknemlig.
Dorthe Fjellerad-Nielsen
www.unique-esbjerg.dk

*

“I eftermiddags satte vi punktum på tredje modul og først her til aften går det op for mig, hvor langt jeg har rykket mig personligt.
Fra første modul følte jeg en frustration over ikke at have en konkret manual og noget håndgribeligt, som jeg kunne vise frem til andre, som bevis for det jeg kan. Nu tror jeg selv på det og så kan andres mening om det, ikke rokke mig ud af min egen tro.
Resultaterne taler for sig selv, healing er fremtiden og verden skriger på healing.
Jeg bruger healing i alt, hvad jeg foretager mig i dag, det er ikke kun mod fysisk smerte, det giver ro og harmoni. Fjernhealingsmodulet var helt forrygende og tog forløbet til en anden dimension.

Forløbet som Spirituel healer har været kærligt, magisk og ubeskriveligt værdifuldt.
Alle kan og burde lære healing, så ville vores verden se anderledes ud.
Tak fordi at du er som du er, Dortea, du sætter ikke fodspor i sandet, der kan viskes ud, men derimod et solidt aftryk i hjertet.

De kærligste hilsner Sara Klaarby”

*

Mange tak, Dortea!

Du har gjort en stor forskel for mig  -der er ved at komme bevægelse i det hele. Du er fantastisk til at formidle det, så man finder sin egen vej/måde.

Har lyst til at skrive en masse mere, men det kommer ikke lige. Du må nøjes med et: du er fisme en fornøjelse at være sammen med 🙂

Glæder mig til foredraget i aften

Gitte Elgaard

*

Hej Dortea
Tusind tak for en dejlig meget lærerig weekend, på dit kursus Auraens farver.

UTROLIGT at man kan lære så meget på en weekend, både mht. at se aura, få farver på, og hvilke beskeder, der kommer ned til os, når vi beder vores og andres ånder og beskyttere om hjælp.

Det er helt utrolig hvilken personlig udvikling der sker her, man er bare nødt til at springe ud i det og være med, og det er du bare helt utrolig god til at få folk til.

Så nu er der bare at klø på med at træne og øve, for som sagt øvelse gør mester.
Knuz Gitte Koch Spaanhede/Silkeborg

*

Kære Dortea!
Tusind tak for weekendkurset.
Hold da op hvilken arbejdsweekend, man får noget for pengene når man tager på dine kurser!…
Det er altid en win win situation da man går beriget fra dig, både “fagligt”, men bestemt også personligt…
Jeg synes du er god til at undervise folk der, hvor de nu er på det pågældende tidspunkt, og til at presse på når det er det der skal til. Nogle gange forstår man jo ikke helt at man kan gå “videre” og det synes jeg  du er god til at aflæse. Jeg syens også det er fedt du underviser så forskellige mennesker på forskellige niveau på samme kursus, det er jo givende i sig selv.

Jeg må indrømme det har taget mig lidt tid at forstå hvad det egentlig er, du gør, for jeg føler nogle gange at “du” også underviser selvom weekenden er ovre.;-)

Efter sidste weekend har jeg fået så mange aha oplevelser, at jeg stadig ikke er færdig med at sætte det hele på plads, og det er for mig lidt svært at sætte de rigtige ord på. Jeg kan kun sige “tak” fordi du har presset mig – også de gange hvor jeg ikke synes det er så fedt, ellers var jeg ikke der hvor jeg er i   dag! TAK………

Betina Schultz
www.b-rebalanced.dk

*

Hej Dortea,
Er netop kommet hjem efter et skønt, lærerigt og meget grænseoverskridende kursus. Du er en super god lærer, der formår at presse dine elever til grænsen. Hårdt, men også sjovt og udfordrende. Og en ting er helt sikker, det giver i den grad personlig og spirituel udvikling. Jeg har dyb tillid til dig, og netop derfor er disse ting muligt.

Kærlig hilsen
Vibeke Prange Madsen

*

Hej Dortea!
“Sit with Spirit”- kurset i weekenden var – som ved dine øvrige kurser – en glæde at være med på. Det var her, vi blev budt velkommen: Ikke alene af dig og de øvrige deltagere på holdet, men ligeledes af de utallige ånder, der stod i kø for at give deres bidrag til et vellykket kursus.
At inddrage deltagerne direkte i indholdet af kurset, ved at tilbyde dem at fremkomme med deres personlige ønsker om emner, der måtte behandles, bevirkede, at kurset aldrig blev en trivialitet.
Til trods for der var flere ønsker end deltagere, formåede du alligevel at opfylde dem alle og dermed imødekomme deltagernes forventninger.

– Det var flot!
Hilsen Hanne

*

Kære Dortea,
Det er præcist et år siden jeg kom første gang på din klinik – og tju hej hvor har det rykket at lære dig at kende. Jeg er utrolig taknemmelig for det du deler og sætter i gang.

Med Venlig Hilsen
Pia Mølby Sandholdt
Sneum Vingaard
*

Kære Dortea,
Jeg glæder mig SÅ  meget til at komme på kurset igen – er helt vild med at heale! Jeg har bare fået så gode resultater med det, så glæder mig til at få endnu flere værktøjer! Vores medarbejder, er blevet “afhængig” af healing – så han er ofte på briksen. Efter 2 gange, havde han ikke ondt i sine knæ mere!
God påske og på snarligt gensyn!

Kærligst, Kathrine H. Uglebjerg
Klinik Uglebjerg

*

Jeg healer hver eneste dag, både mig selv (vha. selvhealing ), mine nærmeste, klienter og ikke mindst i forhold til mit professionelle arbejde med hunde. For mig er healing ganske enkelt enestående, unikt og har en suveræn virkning. Det er fyldt med kærlighed, varme, forståelse og støtte der hvor man måtte have brug for det. Gennem disse behandlinger oplever jeg også en umiddelbar smertelindring både på det fysiske og psykiske plan.

Jeg kombinere healing med Kranio Sakral Terapi til hunden, ja bruger det også på andre dyr, og gang på gang får jeg tilbagemelding om at dyret har det væsentlig bedre efter behandlingen. Symptomerne kan bl.a. være manglende spiselyst, forhøjet stressniveau, manglende koncentrationsbesvær, angst, aggressivitet, chok/traume eller at dyret er faldet og slået sig og hermed er blevet halt eller på anden måde hæmmet i bevægelsesapparatet.

En lille historie:
Forleden dag kom der en hund ( Samson ) i min klinik den var skredet ud med bagpartiet og kunne efterfølgende ikke rejse sig uden besvær. Ejerne kom i klinikken og behandlingen tog en lille times tid med gode pauser. Dagen efter kunne Samson gå og rejse sig uden besvær, og ejerne lagde mærke til at bl.a. ryggen havde løftet sig rigtig pænt på ham, og han var rigtig glad igen. Da skaden var rigtig slem, fik han en behandling yderligere 3 uger efter, og i dag er han helt fri for smerter.
Med venlig hilsen

Berit Højgaard Møller
Eks. Hundeadfærdsspecialist og træningsinstruktør
www.gohund.dk

*

Hej Dortea.
Tak for en lærerig weekend, jeg følte virkelig, jeg flyttede nogle grænser. Jeg havde min første ‘betalende’ TT klient i dag, og det gik fint.

Kærlig hilsen S. R.

*

Stort knus. Du gir mig virkeligt noget meget verdifullt i disse modulerne, Dortea. Altså i betydningen at du hjelper mig til at hjelpe mig selv videre. I sannhed bogstaveligt talt opløftende! =)

Vi tales ved, jeg skriver snart igen.

Kh
Lene. K.

*

Hej Dortea.

Bare lige kort – Allerførst TUSIND TAK for en super dejlig weekend det er alt for længe siden jeg har haft det så dejligt.

Igen … TAK!
Knus S. B.

*

Kære Dortea.
Det var en rigtig god weekend, når jeg er med, bliver jeg mere og mere over bevidst om at jeg skal noget mere i den retning, og arbejde meget mere med mig selv.

Tusind tak for weekenden.
Kærlig hilsen D. K.