Velkommen til dortea.dk

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Det handler om spiritualitet og det jeg ikke skriver om andre steder. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Bliv kunde eller forhandler

Kunne du tænke dig noget, der fremmer din følelse af ro, fred, velvære, reducerer hudproblemer, støtter et sundt immunforsvar, nervesystemet, og fordøjelsen og noget du kan præsenterer for dine klienter. Noget der blødgør huden, og har en anti-age effekt, og giver en dejlig meditation? Frankincense kan det!

Geo dot doTERRA bro

Mit ønske med doTERRA:

Jeg bruger allerede flere af produkterne selv, og vil løbende fortælle om dem i små Youtube videoer, plus arrangerer doTERRA foredrag/workshop, hvor du kan prøve olierne. Der udover tænker jeg også at flette olierne ind, når det giver mening på mine uddannelser, og gør det allerede nu i 1:1 sessionerne. Det gør jeg fordi olierne har fantastiske egenskaber til at støtte os. Fx. når vi ønsker at åbne os mere for det intuitive og opnå bedre flow og få mere energi. Olierne hjælper også ganske særligt, når du ønsker at slippe angst, gamle mønstre, sorg og modstand.

Mit fokus kommer over de næste par år med doTERRA, til at ligge i at hjælpe dig, som ønsker at købe som kunde/ Wholesale Customer. Og især på dig som vil bygge forretning, stor eller lille som “bygger”/Wellness Advokat

Jeg gør det fordi jeg selv elsker fornemmelsen af, at være iværksætter, mærke væksen, spændingen og begejstringen og samtidig hjælpe andre.

Som clairvoyant og spirituel Business coach, hjælper jeg allerede i dag mange med virksomhedsopstart og sparring i deres virksomhed, og vil meget gerne hjælpe endnu flere med, at få succes med det de brænder for.

Det føles som en ret god ide, at behandlere, coaches, rådgivere, massører, mødre eller hvem som helst, der har lyst, kan have doTERRA som en del af deres indtægt.

Jeg kommer ikke til direkte, at sælge olier, men hjælper dig gerne i gang som “kunde” eller “bygger”. 

Hvad er dit ønske med doTERRA?

Kunne du tænke dig at blive “kunde” eller “bygger”, og være en del af et fantastisk team, hvor vi vokser og vækster sammen, så vil jeg meget gerne tage en gratis snak med dig på Skype eller Messenger.

Skriv til mig på: kontakt@dortea.dk eller messenger, og så vil jeg glæde mig til, at se dig på Skype (helst Skype) eller Messenger.

Er du klar til at oprette dig som kunde, kan du se hvordan her:

https://dortea.dk/doterra-bliv-forhandler/

To valg:

Du er her på siden fordi du overvejer:

  1. Du kan mærke, at du vil prøve olierne på egen krop, og vil oprettes som kunde.
  2. Du har lyst til både at bruge olierne selv, oprettes som kunde, og have muligheden for at bygge en selvstændig forretning op som en del af din indtægt.

1. Wholesale Customer – kunde:

Ønsker du at blive kunde og købe til din private husstand og evt. invitere andre til at prøve (og sælge en olie i ny og næ) og spare 25% skal du vælge at blive Wholesale kunde.

Der er ikke noget minimum du skal købe for som Wholesale kunde.

Du kan gå direkte til JOIN & SAVE, tilmelde dig og shoppe.

Vælger du at blive Wholesale kunde fra starten, kan du altid vælge senere at opgradere dig til “bygger” Wellness Advocate, når og hvis du ønsker det, dog skal der gå 90 dage før du kan opgradere. Skriv gerne til mig når du vil opgraderes.

Der er som sagt ikke noget minimums beløb du skal købe for som Wholesale kunde, du kan nøjes med at signe op, og købe et medlems-årsabonnement + de vare du ønsker. Det første år er medlems-årsabonnement på 25€. Efterfølgende er det 15€ pr. år inkl. en Peppermint olie, hvis du ikke vælger at købe et “Enrolement Kit” på dit første køb, de er dit årsabonnement inklusiv.

2. Wellness Advocate

Som Wellness Advokate kan du være ”deler” eller ”bygger”, du kan købe med 25% rabat, + signe andre op, + optjene kommission via en LPR (Loyalty Rewards Program). Se hvad en LRP her.

Som Wellness Advokate kan du enten være ”deler” med en LRP på 100PV pr. måned (PV er et pointsystem) og optjene kommision.

Eller ”bygger” – med fokus på at opbygge en forretning med en månedlig LRP på 150PV.

Har du planer om, nu eller i fremtiden, at bygge en selvstændig forretning op på fritid, deltid, fuldtid, fortælle om produkterne og hjælpe andre med at komme i gang, skal du vælge at blive en “bygger”. Du får ud over medlemsfordelene; de 25% + kommision, desuden gratis en doTERRA hjemmeside som min. Du kan bruge den som den er, eller linke den til din eksisterende hjemmeside.

https://www.mydoterra.com/dorteauggerhoej/#/

Vælger du at blive “bygger” fra starten, hjælper jeg dig med at opbygge din forretning, det fortæller jeg mere om når vi Skyper første gang.

LRP (Loyalty Rewards Program) handler om, hvordan du kan optjene kompensation. En “bygger” køber for ca. Dkk. 1.300-1.500 pr. måned (= 150PV.) til enten eget forbrug eller til videresalg. Og du lægger ud med at købe et Enrolment-Kit som indeholder et udvalg af forskellige olier.

I begge tilfælde; “deler” og “bygger” hjælper jeg dig selvfølgelig med, at udfylde formularerne til tilmeldingen og din LRP. Vi kan ses på Skype eller Messenger, og du stille bare alle de spørgsmål du har brug for. Overvej lige inden vi tales ved om du vil være “deler” eller “bygger”.

Uanset om du vælger at blive: “deler”eller “bygger” bliver du inviteret ind i en skøn dansk Facebook gruppe, hvor du kan stille spørgsmål om teknik og alle produkterne, fx hvad der er godt for det eller eller det andet, og vi deler de oplevelser vi får med doTERRA. En god idé er også at bruge Google: skriv doTERRA og så det du vil vide noget om, der ligger så meget lækker info.

Kom god i gang – og shop nu:

Du kan sagtens gå direkte til min doTERRA hjemmeside og oprette dig nu + shoppe. Overvej bare lige om du du vil være Wholesale kunde, eller Wellness Advokat. Vælger du Wellness Advokat kan vi sagtens oprette din LPR sammen efterfølgende.

Du er mere end velkommen til at sætte i gang – gør sådan her:

https://www.mydoterra.com/dorteauggerhoej/#/1. Gå ind på min doTERRA side, klik øverst på Join & Save.

 

 

 

 

2. Nederst på siden på

 

 

 

3. Klik English-Europe, og Europe, og Danmark, og Continue

 

 

 

 

4. Vælg:

Wholesale Customer – kunde eller

Wellness Advocate “deler” eller “bygger”

Klik på den grønne knap JOIN doTERRA i nederste højre hjørne

5. Udfyld med dine informationer:

  • Co-App = hvis I er to, der signer op sammen
  • Time Zone = vælg Central Time (GMT-6:00)
  • Birth Date = rækkefølgen er måned-dag-år
  • Sponsor ID = er udfyldt pa? forhånd (det er mig) , fordi du har hørt om doTERRA fra mig.

Det næste du kommer nu til er det sjove, selve shoppedelen.

Varerne sendes fra Holland, så der er kort leveringstid 3-8 dage.

Porto på ca. 60,- omregnes til optjente points. Fx hvis portoen er på 8,8€ får man 8,8 point til sin LPR.

 

 

Driller det?

Skriv til mig på Messenger, hvis noget driller.  Jeg bestræber mig på at kunne hjælpe dig hurtigst mulig.

 

 

 

PS.

Jeg vil anbefale dig at starte med et Enrolment-kit, uanset om du vælger Wholesale kunde eller Wellness, der får du mest for pengene. Fx. Aromatouch inkl. en diffuser og en kokosolie. Det koster 186€ som svare til 110PV. Vælger du yderlig noget, der svare til 40PV og er du i gang med din forretning. Dit nye olie eventyr.

 

 

 

 

 

 

 

 

doTERRA

Hvad er dit ønske med doTERRA?

Kunne du tænke dig enten at blive “bygger” og være en del af vores team, hvor vi vokser og vækster sammen, så vil jeg meget gerne tage en gratis snak med dig på Skype eller Messenger.

Skriv til mig på: kontakt@dortea.dk eller messenger, og så vil jeg glæde mig til, at se dig på Skype eller Messenger.

dortea.dk tager forbehold for stavefejl, priser eller andet, der måtte lyde støjende eller være ukorrekte oplysninger.