Skip to content

Velkommen til dortea.dk

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Det handler om spiritualitet og det jeg ikke skriver om andre steder. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Menu

Bliv kunde eller forhandler

Kunne du tænke dig noget, der fremmer din følelse af ro, fred, velvære, reducerer hudproblemer og allergi, støtter et sundt immunforsvar, dit nervesystem, fordøjelsen og noget du kan bruge til familie og  dine klienter.

Eller, hvad med noget der blødgør din hud og har en anti-age effekt, når den smøres på huden, og tager du en dråbe i munden, får du en bedre og dybere meditation.

Olien Frankincense kan det hele!!!

doTERRA er meget andet end de mere end hundrede forskellige skønne olier, det er også en meget lækker hud- og hårplejeserie, SPA produkter, Cleanse og Restore produkter, kosttilskud samt rengøringsprodukter.

 

Her kan du se, hvilke 3 enrolement/startkits jeg anbefaler: DOWNLOAD

 

Tre valg:

 1. Du vil prøve olierne på egen krop, og oprettes som kunde uden medlemskab, uden rabat (retail).
 2. Du har lyst til både at bruge olierne selv, oprettes som medlem og købe til engrospris.
 3. Du vil selv bruge olierne, oprettes som medlem, købe til engrospris og have mulighed for en ekstra indtjening.

Det er lettest at tilmelde sig fra en Pc end fra en mobil eller tablet.

Klik her for at se kommende olie-workshops og byggemøder.

Vælger du Retail er det fordi du kun vil købe et par olier, og ikke ønsker medlemskabsfordelene. Du kan gå direkte til min doTERRA shop side her:

https://dortea.dk/doterra-bliv-forhandler/

Wholesale Costumer/kunde:

Vælg Wholesale Customer, hvis du vil handle som medlemskunde og spare 25%.

 • Vælg enten indmeldelses-gebyr på 25€ + de olier du ønsker.
 • Eller vælg et enrolment kit (se dem længere nede på siden), og spar de 25€.
 • Der udover er der ingen yderlig binding.

Enrolment kits er startkits sammensat af udfra doTERRAs erfaring om, hvad der er bedst at starte med. Der er forskellige muligheder. Sammenlignet med produkterne købt enkeltvis er besparelsen stor.

 • Du forpligter dig som Wholesale kunde ikke til at købe noget hver måned, men vil du optjene bonuspoints, som du kan handle for, skal du have en månedlig abonnementsordning. Det hedder en LRP. Din LRP skal når du er Wholesale, være på minimum 50PV (1PV er ca. 1€) hvis du vil optjene bonuspoint. Det er valg, der er ingen binding hos doTERRA som Wholesale.
 • LPRen er et abonnement, hvor du selv vælger, hvilke vare du ønsker den pågældende måned. Vælg mellem olier, difussere, kosttilskud, hud- og hårpleje, rengøringsmidler etc.
 • Med en LRP på 125PV får du månedens gratis produkt.
 • Men en LRP på minimum 50PV får du ekstra 5% i ekstra bonuspoint, som stiger i løbet af 13 måneder op til 30%. Dvs du efter 13 måneder køber dine produkter til halv pris.
 • Du kan nøjes med at have en LRP på mellem 5PV, så optjener du dog ingen bonuspoints, men stiger dog gradvis i % så du om 13 måneder har optjent ekstra 30% i bonuspoint som du kan handle for.
 • 100PV svare ca. til 100€ eller ca. Dkk 750. Det svinger lidt fra produkt til produkt.

LRProgrammet gør, at du over tid kan samle de olier, du har brug for på bedst mulige måde.

Se hvad en LRP her.

Vælger du at blive Wholesale kunde fra starten, kan du altid senere opgradere dig til forretnings Wellness Advocate, når og hvis du ønsker det. Skriv gerne til mig når du vil opgraderes.

Wellness Advokate:

Vælg Wellness Advokate, hvis du ønsker:

 • At handle til engrospris med 25% rabat.
 • Mulighed optjene bonuspoints via den månedlig LPR (Loyalty Rewards Program), som du kan bruge til at købe produkter for.
 • Mulighed for at optjene kommision.

Som Wellness Advokate kan du enten være “deler” eller “bygger”:

”Deler”:

Du deler din viden om doTERRA med dine venner og famile, og har en månedlig LRP på 100PV pr. måned og dermed mulighed for at optjene bonuspoints, som du kan handle for.

 • Din LRP (månedlige abonnement) skal være på minimum 100PV som svare ca. til 100€ eller ca. Dkk 750, for at du optjener bonuspoint. LPRen er et abonnement hvor du selv vælger hvilke vare du ønsker den pågældende måned. Vælg mellem olier, difussere, kosttilskud, hud- og hårpleje, rengøringsmidler etc.
 • Med en LRP på minimum 125PV får du ekstra månedens gratis produkt.
 • Men en LRP får du ekstra 5% i ekstra bonuspoint og stiger i løbet af 13 måneder til 30%. Dvs du efter 13 måneder køber dine produkter til halv pris.
 • Du kan som “deler” også signe andre op og dermed optjene kommision.

Se hvad en LRP her.

”Bygger”:

Der er dig, der har fokus på selv at ville nyde produkterne til engrospris .

Dig der vil have en ekstra indtægt, og med tiden en forretning. Må jeg tilføje: Der er ikke noget loft.

Dig der bruger produkterne på kunder i dine behandlinger og på workshops. Fakturaen fra doTERRA har et dansk momsnummer og kan derfor bruges i dit regnskab.

Du kan som “bygger” signe andre op, via den gratis personlige doTERRA hjemmeside du får, og dermed optjene kommision.

Du starter med at få ekstra 5% i ekstra bonuspoint, og stiger i løbet af 13 måneder til 30%. Dvs du køber dine produkter til halv pris senest efter 13 måneder.

Du forpligter dig, som “Bygger” og medlem i vores danske team “Lavt Gærde” til at holde din LRP på 150PV hver måned.

Med en investering og “forpligtelse” på en månedlig LRP på 150PV, optjener du kommision når du signer andre op, får særlige bonusser og yderlig rabatter via et kompensationsprogram.

Når jeg skriver “forpligter dig” til en LRP på 150PV, er det fordi det er den kultur og gode teamånd, der gør at alle “byggere” kommer til at tjene kommision, bonusser etc. sammen med teamet.

 • Når du er “bygger” bygger du selv, jeg, og andre i teamet under dig.

Du bestemmer ganske enkelt selv, hvor meget du vil tjene. Men en ting er logisk, mere mere tid du bruger på at opbygge dit netværk, jo større er fortjenesten via kompensationsprogram.

Har du lyst til eller planer om, at bygge en selvstændig forretning op på fritid-, deltid-, eller på fuldtid, ved at fortælle om produkterne, og hjælpe andre med at komme i gang, skal du vælge at blive “bygger” fra starten.

Som “bygger” inviteres du til at deltage i særlige bygge-møder, hvor du får tips og sparring. Jeg planlægger byggemøder hver anden måned. Og du er velkommen til alle de foredrag du har lyst til.

Se hvad en LRP her.

Pengebekymring:

Går du med drømmen om at blive selvstændig? Men tænker du, at det mange penge 150PV (ca. Dkk 1300) i måneden, vil jeg foreslå vi evt. tager en snak omkring det.

Hvis du allerede har en virksomhed, måske behandler du i din fritid, så ved du, at en investering på 1300,- i måneden, som du får reelle produkter for, ikke er ret meget.

Kik bare på hvad annoncer, en hjemmeside, konsulenthjælp, pakke omkostninger, lager omkostninger, og dansk kundeservice, der både hjælper dig, OG dine kunder ville koste dig pr. måned.

Når du ser på, hvad du får for 1300,- i måneden, er det pludselig en ret så lille investering set over et år eller to. Når du selv begynder at signe andre op, vil du ret hurtig se at du opnår indtjening som “bygger”.

Geo dot doTERRA bro

Mit ønske med doTERRA:

Jeg bruger allerede flere af produkterne selv, og vil løbende fortælle om dem, plus arrangerer doTERRA foredrag/workshop, hvor du kan prøve olierne. Der udover tænker jeg også at flette olierne ind, når det giver mening på mine uddannelser, og gør det allerede nu i mine 1:1 sessioner. Det gør jeg fordi olierne har fantastiske egenskaber til at støtte os. Fx. når vi ønsker at åbne os mere for det intuitive og opnå bedre flow og få mere energi. Olierne hjælper også ganske særligt, når du fx ønsker at slippe angst, gamle mønstre, sorg og modstand.

Mit fokus over de næste par år med doTERRA bliver at hjælpe dig, som ønsker at være Wellness Advokate og “bygger”, uanset om du vil bygge en lille eller stor forretning.

Jeg giver gratis support, fordi jeg selv elsker fornemmelsen af, at være iværksætter og mærke væksten, spændingen og begejstringen – og forvirringen.

Som clairvoyant og spirituel Business coach, hjælper jeg allerede i dag mange med virksomhedsopstart, og sparring i deres virksomhed, og jeg vil meget gerne hjælpe endnu flere med, at få succes med det de brænder for.

Det føles som en ret god ide at behandlere, coaches, rådgivere, massører, mødre, fædre eller hvem som helst, der har lyst, kan have doTERRA som en del af deres indtægt.

Jeg kommer ikke til direkte at sælge olier, men hjælper dig meget gerne igang.

Hvad er dit ønske med doTERRA?

Kunne du tænke dig at være en del af vores danske team, hvor vi vokser og vækster sammen, så vil jeg meget gerne tage en gratis 20-30 min. snak med dig på Skype eller Messenger, hvor jeg hjælper dig med din tilmelding. Du må meget gerne læse nedenstående inden vi tales ved.

Skriv til mig på: kontakt@dortea.dk eller messenger, så finder vi en tid.

Uanset om du vælger vælger Wolesale customer/kunde eller Wellness Advokate hjælper jeg dig selvfølgelig med, at udfylde formularerne til tilmeldingen, og med at få din LRP rigtig sat op.

Når du er tilmeldt bliver du inviteret ind i to skønne danske Facebook grupper, hvor vi deler viden og de oplevelser vi får med doTERRAs produkter, og du kan gøre brug af den dansktalende kundeservice, der har åben 14 – 22.oo på alle hverdage.

Er du allerede lidt overvældet nu, så kan jeg godt forstå det, det var jeg også i starten. Det er helt normalt.

Sådan her gør du når du vil signes op:

Enten aftaler vi en tid, hvor vi gør det sammen via Skype. Installer Skype på forhånd, så kan jeg nemlig let guide dig gennem formularen.

Du er selvfølgelig også velkommen til selv at udfylde tilmeldings formularen. Gør det fra en Pc, og ikke fra en tablet eller mobil. Det kræver lidt tålmodighed, (slå google translate fra, den er bare forvirrende). Tag et billede og skriv til mig på messenger, hvis noget driller. Jeg svare så hurtigt jeg kan.

1. Gå ind på min doTERRA side, klik øverst på Join & Save.

 

 

2. Klik nederst på siden på: 

 

 

 

3. Klik English-Europe, og Europe, og Danmark, og klik Continue

 

 

 

 

4. Vælg:

Wholesale Customer – kunde eller

Wellness Advocate 

Klik på den grønne knap JOIN doTERRA i nederste højre hjørne

 

5. Udfyld med dine informationer:

 • Co-App = hvis I er to, der signer op sammen.
 • Time Zone = vælg Central Time (GMT-6:00)
 • Birth Date = rækkefølgen er måned-dag-år
 • Sponsor ID = er udfyldt på forhånd (det er mig) , fordi du har hørt om doTERRA fra mig.

 

Det næste du kommer nu til er det sjove, selve shoppedelen.

Varerne sendes fra Holland, så der er kort leveringstid 3-8 dage. Porto på ca. 60,- omregnes på efterfølgende bestilling til optjente points.

Jeg vil anbefale dig at starte med et Enrolment-kit (det er ink. medlemskontigent), så får du mest for pengene og bedst mulighed for at afprøve olierne. Du kan dog også vælge bare at melde dig ind og betale Enrolment på 25€ så er du tilmeldt og får et lille hæfte.

Se de forskellige Enrolement-Kits her eller på billederne herunder.

Når du er tilmeldt, og har udfyldt dine kreditkort oplysninger, bliver du spurgt om du vil begynde at optjene kommision og oprette din LRP?

Der skal du vælge den lilla boks “Create a new Template”. Det behøver du ikke gøre med det samme, det kan vi evt. efterfølgende gøre sammen over Skype.

Som du allerede har læst herover er det en god idè at gøre brug af en LRP, så du allerede fra starten begynder at optjene bonuspoint – andet vil være lidt skørt.

Her kan du se en kort beskrivelse af olierne.

Her kan du se doTERRAs danske produkt-guide.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glæder mig til at kunne byde dig velkommen.

https://dortea.dk/doterra-bliv-forhandler/

Klik her for at se kommende olie-workshops og byggemøder.

dortea.dk tager forbehold for stavefejl, priser eller andet, der måtte lyde støjende eller være ukorrekte oplysninger.