Skip to content

Velkommen til dortea.dk

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Det handler om spiritualitet og det jeg ikke skriver om andre steder. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

doTERRA

Ro, nydelse og glæde. 

Jeg holder workshops og gratis foredrag om naturens olier rundt i landet, og du er hermed inviteret.

Føler du dig også forbundet til naturen, og ekstra fyldt op med ny energi efter en god gåtur langs stranden, eller i skovens healende energi? Så kender du allerede til alt det naturen kan gøre for dig.

Fra nu af kan vi supplerer til en sundere livstil med naturens kræfter på flaske.

Du er hermed inviteret med på olieeventyret. Jeg vil gerne fortælle dig, hvorfor jeg har valgt doTERRAs æteriske olier.

doTERRAs olier er naturens gaver til os.

Olierne er koncentrerede udtræk af planter. De har forskellige terapeutiske egenskaber og dufte. De anvendes i såvel aromaterapi, behandlinger og nu kan du altså også bruge dem i dit hjem og din spirituelle og personlige udvikling.

Siden 2001 har jeg arbejdet fuldtid her på dortea.dk, det betyder jeg er uddannet antroposofisk heilpraktiker, forfatter og pt. skrivende på min 6. bog. Jeg er spirituel coach og clairvoyant, og kan virkelig mærke oliernes støtte i de processer jeg går igennem, det løft vil jeg gerne andre også skal mærke.

Uddannelsen til antroposofisk heilpraktiker (homøopati efter Rudolf Steiners anvisninger) er en 4 årig uddannelsen, hvor vi ser det hele menneske: Krop, ånd og sind. Personligt hjalp homøopatisk medicin mig ud af et helvede (ja undskyld mig) med allergi og astma, så jeg har selv følt, hvad dråber i små brune flasker kan.

Desværre gik jeg bare “død” i at bestille medicin, poste, holde øje med fragt, og jeg glemte at få betaling for al den tid administrationen tog. Vi kommer let til at arbejder gratis, når vi er healere i hjertet fordi vi elsker at hjælpe andre, og får vi et “tak” og et smil er vi glade. Det er bare svært at betale med et smil i Brugsen…

Nu har jeg fundet en ny vej, hvor jeg kan hjælpe med naturens støtte. Du bestiller nemlig selv de små brune flasker – og endda til indkøbspris. Mit nye job er at fortælle, og undervise om olierne på foredrag og workshops, og supportere medlemmerne i netværket. Det er spændende og givende, og teamet vokser så hurtigt, jeg er dybt taknemmelig over doTERRA fandt vejen til mit hjerte.

Her kan du se en kort beskrivelse af alle olierne. Måske kan du også mærke nogen af dem kalde på dig?

doTERRAs kvalitetsløfte

Tre valg:

  1. Du vil prøve olierne på egen krop, og oprettes som kunde uden medlemskab (retail).
  2. Du har lyst til både at bruge olierne selv, oprettes som medlem og købe til engrospris.
  3. Eller vil du med til et gratis foredrag/workshop først?

Bliv kunde eller forhandler:

Lad mig forklare med om fordelene ved at blive medlem:

https://dortea.dk/doterra-bliv-forhandler/

doTERRAs hjemmeside er pt kun på engelsk, firmaet er Amerikansk, men med den hast vores netværk vokser i Danmark, kan det vel ikke vare længe før den også kommer på dansk. Jeg hjælper dig selvfølgelig gerne med til indmeldelse.

Når du først er tilmeldt er der dog masser af dansk support, både fra mig, en fantastisk Facebookgruppe, plus dansk kundeservice.

Her kan du se, og downloade, hvilke 3 enrolement/start- kits jeg anbefaler: Download

Workshops om essentielle olier:

Se kommende olie-workshop

Du er velkommen til alle de foredrag du vil, og ikke to af den er ens – jeg lader mig, som altid, inspirere af den spirituelle energi, der er tilstedet i nuet.

Er du mere til en privat 1:1 session/konsultation?

Ønsker du en privat 1:1 konsultation med vejledning til hvilke olier du skal bruge, er du velkommen til at booke en 1:1 session. Vi finder ud af hvilke olier, der kan støtte dig, og jeg hjælper dig med at bestille dem. Find næste ledige tid her.

________________________________

Vil du arrangere en workshop hjemme hos dig?

Kunne du tænkte dig, jeg kom jeg til dig og holdt et gratis foredrag, og kan du samle 6-20 veninder, så kommer jeg gerne hjem til dig og fortæller om olierne.

*

dortea.dk tager forbehold for stavefejl, priser eller andet, der måtte lyde støjende eller være ukorrekte oplysninger.