Skip to content

Velkommen til dortea.dk

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Det handler om spiritualitet og det jeg ikke skriver om andre steder. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Menu

doTERRA

Ro, nydelse og glæde. 

Kan man få det på flaske? Ja, du kan.

Er du klar til at slippe blokeringer og sætte gang i din personlige udvikling, mærke dit potentiale, holde workshop og inspirere andre? Så er du det helt rigtige sted.

Klik her for at se kommende olie-workshops og byggemøder.

OBS!!!
20% OFF ENROLMENT (start) KITS
20% off Enrolment kits* 1. til 30. november 2019.
 
Der er 20% på udvalgte Enrolment (start) Kits i november til nye Wellness advocater.
Limit 1 enrolment-kits pr. konto.
*Tilbuddet gælder ikke Family Essentials & Beadlets og AromaTouch Diffused kits.

Jeg holder workshops og gratis foredrag rundt i landet om naturens olier, og du er hermed inviteret.

Føler du dig også forbundet til naturen, og ekstra fyldt op med ny energi efter en god gåtur langs stranden eller i skovens healende energi? Så kender du allerede til alt det, naturen kan gøre for dig. For mig er naturen livseliksir.

Fra nu af kan du supplerer til en sundere livstil, og evt. en ekstra indtjening med naturens kræfter på flaske.

Du er inviteret med på olieeventyret. 

doTERRAs olier er naturens gaver til os.

Olierne er koncentrerede udtræk af planter. De har forskellige terapeutiske egenskaber og dufte. De anvendes i såvel aromaterapi, som i behandlinger, og nu kan du altså også bruge dem i dit hjem og din spirituelle og personlige udvikling.

Siden 2001 har jeg arbejdet fuldtid med det jeg tilbyder på dortea.dk. Jeg er uddannet antroposofisk heilpraktiker, spirituel business coach, clairvoyant konsulent, foredragsholder og forfatter.

 

Uddannelsen til antroposofisk heilpraktiker (homøopati efter Rudolf Steiners anvisninger) er en 4 årig uddannelsen, hvor vi ser det hele menneske: Krop, ånd og sind. Personligt hjalp homøopatisk medicin mig ud af et helvede (ja undskyld mig) med allergi og astma, så jeg har personligt følt, hvad dråber i små brune flasker kan.

Desværre gik jeg bare “død” i at bestille medicin, poste, holde øje med fragt, og jeg glemte at få betaling for al den tid administrationen tog. Vi kommer let til at arbejder gratis, når vi er healere i hjertet, fordi vi elsker at hjælpe andre, og får vi et “tak” og et smil er vi glade. Det er bare svært at betale med et smil i Brugsen…

Nu har jeg fundet en ny vej, hvor jeg igen kan vejlede med naturens støtte, nemlig med de essentielle olier fra doTERRA. Det er ikke mig der bestiller olier, det gør du selv, jeg vejleder og hjælper dig på sidelinjen.

Du bestiller selv produkterne hos doTERRA  – og endda til indkøbspris. Mit job er at fortælle, og undervise om olierne på foredrag og workshops, og supportere medlemmerne i vores danske netværk.

Det er spændende, og givende, og teamet vokser så hurtigt, og jeg er dybt taknemmelig over doTERRA fandt vejen til mit hjerte.

Tre valg:

  1. Du vil prøve olierne på egen krop, og oprettes som kunde uden medlemskab (retail).
  2. Du har lyst til både at bruge olierne selv, oprettes som medlem og købe til engrospris.
  3. Eller, vil du med til et gratis foredrag/workshop først?

Se en kort beskrivelse af alle olierne. Måske kan du også mærke nogen af dem kalde på dig?

doTERRAs kvalitetsløfte

Bliv kunde eller forhandler:

Lad mig forklare om fordelene ved at blive medlem:

doTERRAs hjemmeside er pt kun på engelsk, firmaet er Amerikansk, men med den hast vores netværk vokser i Danmark, kan det vel ikke vare længe før den også kommer på dansk. Jeg hjælper dig selvfølgelig ganske gratis med din indmeldelse.

Når du først er tilmeldt er der dog masser af dansk support, både fra mig og en fantastisk Facebookgruppe, plus dansk telefon-kundeservice.

Her kan du se, og downloade, hvilke 3 enrolement/start- kits jeg anbefaler: Download

Er du klar til at gå direkte til:

https://dortea.dk/doterra-bliv-forhandler/

Workshops om essentielle olier:

Klik her for at se kommende olie-workshops og byggemøder.

Du er velkommen til alle de foredrag og workshops du vil, og ikke to af den er ens – jeg lader mig, som altid, inspirere af den spirituelle energi, der er tilstedet i nuet.

Er du mere til en privat 1:1 session/konsultation?

Ønsker du en privat 1:1 konsultation med vejledning til, hvilke olier du skal bruge, er du velkommen til at booke en 1:1 session. Vi finder ud af hvilke olier, der kan støtte dig, og jeg hjælper dig med at bestille dem. Find næste ledige tid her.

________________________________

Vil du arrangere en workshop hjemme hos dig?

Kunne du tænkte dig, jeg kom hjem til dig og holdt en workshop, så samler du 6-20 veninder, så kommer jeg hjem til dig og fortæller om olierne.

*

dortea.dk tager forbehold for stavefejl, priser eller andet, der måtte lyde støjende eller være ukorrekte oplysninger.