Velkommen til dortea.dk

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Det handler om spiritualitet og det jeg ikke skriver om andre steder. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

doTERRA

Ro, nydelse og glæde.

Føler du dig også forbundet til naturen, og ekstra fyldt op med ny energi efter en god gåtur langs stranden, eller skovens healende energi? Så kender du allerede til alt det naturen kan gøre for dig.

Fra nu af kan vi supplerer til en sundere livstil med naturens kræfter på flaske.

Du er hermed inviteret med på olieeventyret.

Her kan du se en kort oversigt over alle olierne – med en ultra kort forklaring.

Se kommende olie-foredrag lidt længere nede på siden.

doTERRAs olier er naturens gaver til os.

Æteriske olier (essentielle olier) er koncentrerede udtræk af planter. Olierne har forskellige terapeutiske egenskaber og dufte og anvendes i aromaterapi, og nu kan du altså også bruge dem i dit hjem og daglige praksis.

Jeg er antroposofisk heilpraktiker, forfatter, spirituel coach og clairvoyant, og kan virkelig mærke olierne kan støtte os i de processer vi går igennem. Der er masser af eksempler på at olierne fx. kan hjælpe os med bedre balance følelsesmæssig som fysisk.

Uddannelsen til antroposofisk heilpraktiker (homøopati efter Rudolf Steiners anvisninger) er en 4 årig uddannelsen, som kaldte på mig fordi vi i den ser på, hvordan vi kan hjælpe det hele menneske: Krop, ånd og sind. Personligt hjalp homøopati mig ud af et helvede (ja undskyld mig) med allergi og astma, så jeg har selv følt, hvad dråber i små brune flasker kan.

Desværre gik jeg bare død i at bestille medicin for kunder, poste, holde øje med fragten etc. og jeg glemte at få betaling for al den tid administrationen tog. Lige præcis det er der mange behandlere går ned på. Vi kommer let til at arbejder gratis, fordi vi elsker at hjælpe andre, og når vi får et “tak” og et smil er vi glade. Det er bare svært at betale med et smil i Brugsen…

Jeg har fundet nu fundet en ny vej, hvor jeg kan hjælpe andre og dig. Du bestiller nemlig selv naturens dråber i små brune flasker til indkøbspris. Selvfølgelig hjælper jeg gerne med valget af dråber, når du bestiller via min doTERRA hjemmeside. Så bestillingen står du altså selv for, men jeg skal nok guide dig igennem, hvis det driller .

Hvis du spørger, hvorfor jeg pt rådgiver gratis, er det kort sagt fordi jeg tror på det betaler på den lange bane, og i doTERRA er alt vidensdeling gratis.

Jeg er meget begejstret og glæder mig til at dele min viden med dig. Endnu er det hele stadig nyt for mig, men jeg vil bestræbe mig på, at dele den viden jeg selv får med dig, efterhånden som erkendelserne og erfaringen lander hos mig.

Når du går ind på min hjemmeside hos doTERRA, er den pt desværre kun på engelsk, firmaet er Amerikansk, men med den hast vores netværk vokser i Danmark, kan det vel ikke vare længe før den også kommer på dansk.

Når du først er tilmeldt er der dog masser af dansk support, både fra mig og en fantastisk Facebookgruppe – og dansk kundeservice.

Tre valg:

  1. Du kan mærke, at du vil prøve olierne på egen krop, og vil oprettes som kunde.
  2. Du har lyst til både at bruge olierne selv, og have muligheden for at bygge en selvstændig forretning op som en del af din indtægt.
  3. Eller vil du med til et gratis foredrag/workshop først?

Bliv kunde eller forhandler:

Er du klar til at oprette dig som kunde eller forhandler, kan du se her hvordan:

https://dortea.dk/doterra-bliv-forhandler/

Kommende doTERRA foredrag/workshops:

Tirsdag den 3. september i Jels ved Rødding

Foredrag om de 10 mest anvendelige olier til dit husapotek.

Foredraget er gratis, og holdes hos en kollega privat, derfor tilmelder du med en sms direkte til Susanne på: 28553205. Adressen oplyses når du er tilmeldt. Kun få ledige pladser.

Der kan ikke købes noget til foredraget, men der kan duftes og smages. Du anbefales selv at tage notesblok og pen med.

Søndag den 22. september i Nordby på Fanø

Om olier til at støtte vores forskellige følelser. Klik på billedet for mere info.

Der kan ikke rigtig købes noget til foredraget, men der kan duftes og smages. Du anbefales selv at tage notesblok og pen med.

Mandag den 30. september i Dragør

Om olier til at støtte vores forskellige følelser. Klik på billedet for mere info.

Der kan ikke rigtig købes noget til foredraget, men der kan duftes og smages. Du anbefales selv at tage notesblok og pen med.

Onsdag den 9. oktober i Odense

Om olier til at støtte vores følelser. Klik på billedet for mere info.

Det særlige Yoga-Kit, der understøtte din yogapraksis gennemgår vi naturligvis også.

Alle er velkommen. Tag din ven eller veninde under armen og kom med.

Foredraget er på restaurant Alfred & Kamilla, Sverigesgade 16 på Odense havn. Restauranten er åben for servering inden foredraget. Du finder Alfred & Kamillas hjemmeside side her.

Onsdag den 9. okt. kl. 18.30 til 21.00.

Du anbefales selv at tage notesblok og pen med.

Privat 1:1 session/konsultation

Ønsker du en privat 1:1 konsultation med vejledning til noget helt specifik du står med, er du velkommen til at booke en 1:1 session. Vi finder ud af hvilke olier, der kan støtte dig, og jeg hjælper dig med at bestille dem. Find næste ledige tid her.

 

________________________________

Vil du arrangere et foredrag?

Kunne du tænkte dig, jeg kom jeg til dig og holdt et gratis foredrag, og kan du samle 10-20 veninder, så kommer jeg gerne hjem til dig og fortæller om olierne.

*

Gense foredraget på Fanø den 10/7 med Christine Eilvig:

 

 

dortea.dk tager forbehold for stavefejl, priser eller andet, der måtte lyde støjende eller være ukorrekte oplysninger.

 

doTERRAs kvalitetsløfte

Ancient Secrets of Essential Oils

En smuk video om doTERRA, der forklarer mere om de æteriske olier og deres effekt. Der er så meget, vi kan gøre selv for at sikre os et godt helbred og et liv med vitalitet og glæde.