Velkommen til dortea.dk

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Det handler om spiritualitet og det jeg ikke skriver om andre steder. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

doTERRA

Balance, ro, glæde.

Føler du dig også  forbundet til naturen, og ekstra fyldt op med ny energi efter fx. en god gåtur langs stranden? Så kender du allerede til det naturen kan gøre for dig.

Du er inviteret med i mine nye planer, se videoen:

doTERRA video

doTERRA Essentielle olier er naturens gaver til os. Jeg er antroposofisk heilpraktiker, forfatter, spirituel coach og clairvoyant, og kan mærke olierne kalde på os. De kan hjælpe os med såvel følelsesmæssig som fysisk bedre balance.

Jeg er meget begejstret og glæder mig til at dele min viden med dig. Endnu er det hele så nyt for mig, men jeg vil bestræbe mig på at dele den viden jeg selv får med dig, efterhånden som erkendelserne og erfaringen lander hos mig.

Kommende doTERRA workshops:

Den 10/7 2019 på Fanø. Workshoppen er gratis. Tilmeld nødvendig. Tilmeld dig her.

Den 11/7 2019 i Varde. Workshoppen er gratis. Tilmeld nødvendig. Tilmeld dig her.

Hør et kort klip fra en workshop – klik her.

Inspirationsvideoer:

doterra lemon

Høfeber

Lider du af hø feber? Der kan være mange forskellige allergier, og grunde til du reagerer med kløe i svælget, øerne, bag øjnene, og næsen løber og du nyser. I kølevandet kommer trætheden. Bag allergien ligger, der ofte en eller form for traume, større eller mindre. Om du vælger at gå til lægen, hvilket du altid bør gøre, hvis du er i tvivl eller situationen er livstruende, eller om du vil gøre et forsøg med essentielle olier fra doTERRA, er valg du skal gøre med dig selv.

Se videoen om høfeber her:

Hvad andre olier, der ikke er fra doTERRA kan og gør, har jeg ikke nogen mening om. Mit forslag her til lindring af generne, uden i første omgang at gå ind og se på de traumer, der ligger bag, vil være: Lavender, lemon & peppermint som du ser beskrevet kort på videoen.

Blander du i en 5ml roller blandes ca. 15 dråber, og 25-30 dråber til 10ml.

Her kan du evt. købe rolleren.

Og du finder de 3 flasker ved først at registrere dig på min doTERRA side og så søge på: Beginner’s Trio

To valg 1 eller 2:

doTERRA

1. Kunde/Wholesale Customer WC

Ønsker du at købe til din private husstand og evt. invitere andre til at prøve produkterne, og spare 25%, kan du vælge at blive “deler” (den grønne):

2. Selvstændig produkt konsulent/I.P.C. også kaldet Wellness Advocate WA

Har du der imod en tanke om i fremtiden at bygge en selvstændig forretning op – fritid, deltid, fuldtid, hvor du fortæller om produkterne og hjælpe andre med at komme igang, skal du vælge at blive en “bygger” (den lilla). Du spare selvfølgelig stadig 25% på dine køb.

Vælger du at blive WA “bygger” fra starten har du udover at kunne købe produkter til medlemspris, også fordelene fra LRP-programmet (det fortæller jeg dig om når vi Skyper første gang). Du kan kun optjene kompensation/kommission som WA “bygger”, som WC “deler” kan man dog altid vælge at opgradere sig til WA “bygger”, hvis man på et senere tidspunkt ønsker det.

I begge tilfælde hjælper jeg dig med at udfylde formularerne til tilmelding og dine indkøb så du kommer godt i gang. Vi kan ses på Skype eller Messenger og du stille bare alle de spørgsmål du har brug for.

Uanset om du vælger at blive:

  1. Kunde/Wholesale Customer WC “deler”eller
  2. Selvstændig produkt konsulent/Wellnes Advocate WA “bygger”

spare du altså 25% på dine køb. Der er et medlems-årsabonnement på 20€. Som WA “bygger” bliver det modregnet første gang du handler. 

Shop lige nu

Du kan sagtens gå direkte på linket nu og komme til min doTERRA hjemmeside. Der skal du klikke nederst på siden på , og udfylde formularen som kunde/Wholesale Customer shoppe nu.

Mit navn står allerede som din “sponsor”, fordi du har hørt om doTERRA fra mig. Varerne sendes fra Holland, så der er kort leveringstid 1-3 dage.

Driller bestillingen vi kan sagtens tage en snak og udfylde bestillingen sammen over Skype, telefon eller Messenger. Jeg indrømmer jeg bøvlede lidt med det første gang, så det behøver du jo ikke…

Mit plan med doTERRA:

Jeg bruger allerede flere af produkterne selv, og vil løbende fortælle om dem i små Youtube videoer, plus arrangerer doTERRA foredrag/workshop, hvor du kan prøve olierne. Der udover tænker jeg, også flette olierne ind, når det giver mening på mine spirituelle uddannelser, og gør det allerede nu i mine sessioner. Det gør jeg fordi olierne har fantastiske egenskaber til at støtte os, når vi fx. ønsker at åbne os mere for det intuitive, og opnå bedre og mere flow. Olierne hjælper også ganske særligt når man ønsker at slippe f.eks. angst, gamle mønstre og modstand.

Mit fokus kommer over de næste par år, især til at være på at hjælpe dig og andre i gang som enten som kunde/Wholesale Customer WC “deler” eller selvstændig produkt konsulent/Wellnes Advocate WA “bygger”, fordi jeg selv elsker fornemmelsen af at være iværksætter, mærke væksen og hjælpe andre.

Jeg uddannet antroposofisk heilpraktiker og spirituel Business coach, og hjælper allerede i dag mange med virksomhedsopstart og sparring i deres virksomhed, stor eller lille, og vil meget gerne hjælpe endnu flere med, at få succes med det de brænder for. Og det føles som mange behandlere, coaches, rådgivere, massører, mødre eller hvem der nu har lyst, kan have doTERRA som en del af deres indtægt.

Jeg kommer som sådan ikke til direkte at sælge enkelte olier. Jeg vil langt hellere hjælpe dig, så du selv kan spare på dine indkøb.

Kunne du tænke dig enten at blive:

Kunde/Wholesale Customer WC “deler” eller

selvstændig produkt konsulent/Wellnes Advocate WA “bygger” og være en del af mit team, hvor vi vokser og vækster sammen, så vil jeg meget gerne tage en snak med dig på Skype eller Messenger.

Inden vi tales ved må du gerne kopiere dette korte spørgeskema, svare på spørgsmålene og sende det på en mail til mig, tak. Det er vigtig vi bliver et godt team, så vi kan løfte og støtte hinanden.

Som kunde/Wholesale Customer WC “deler” eller selvstændig produkt konsulent/Wellnes Advocate WA “bygger” bliver du inviteret ind i en lukket Facebook gruppe, hvor vi deler spørgsmål, svar, gode ideer og inspirationsvideoer.

Spørgeskemaet:

1) Navn. Adresse. Telefon. Mailadresse.

2) Fortæl KORT (please) om dig selv og hvorfor du gerne vil bruge olier. Hvis du er selvstændig, så vil jeg også gerne høre (kort) om det, hvis du er interesseret i forretningsdelen som selvstændig produkt konsulent.

4) Har du nogen betænkeligheder i forhold til doTERRA?

5) Hvornår er du klar til at jeg hjælper dig i gang?

Send venligst spørgeskemaet til: kontakt@dortea.dk