doTERRA

Ro, nydelse og glæde. 

Kan man få det på flaske? Ja, du kan – og det er en olie.

Er du klar til at slippe blokeringer, lytte til det din krop fortæller dig, sætte gang i din personlige udvikling, mærke dit potentiale, støtte din egen og din families sundhed på en naturlig måde?

Vil du have mig som mentor, og kunne du tænke dig, at gå skridtet videre og få en ekstra indtægt? Kunne du tænke dig at komme ud af din komfortzone og inspirere andre, dine veninder, din familie, din arbejdsplads, andre forældre, sportsklubben, eller være synlig på de Sociale Medier?

Når du vælger melder dig ind i doTERRA får du mig som din mentor og jeg tilbyder dig masser af gratis sparring og inspiration online, og træning på gratis workshops og byggemøder. Kommer også gerne hjem til dig og holder en workshop for at hjælpe dig igang.

Olierne er koncentrerede udtræk af planter. De har forskellige terapeutiske egenskaber og dufte. De kan anvendes som aromaterapi i egen behandling eller sammen med klienter, og i dit hjem og til din spirituelle og personlige udvikling. Olierne kan smøres på huden, drikkes (de fleste) og forstøves i en koldluft diffuser.

Klik her for at se kommende olie-workshops og byggemøder.

Jeg holder workshops og gratis foredrag rundt i landet om naturens olier, og du er hermed inviteret.

Du er inviteret med på olieeventyret. 

doTERRAs olier er naturens gaver til os.

Nu skal du hører, hvorfor jeg har valgt at bruge olierne:

Siden 2001 har jeg arbejdet fuldtid med det jeg tilbyder på dortea.dk. Jeg er uddannet antroposofisk heilpraktiker, spirituel business coach, clairvoyant konsulent, foredragsholder og forfatter.

Uddannelsen til antroposofisk heilpraktiker (homøopati efter Rudolf Steiners anvisninger) er en 4 årig uddannelsen, hvor vi ser det hele menneske: Krop, ånd og sind. Personligt hjalp homøopatisk medicin mig ud af et helvede (ja undskyld mig) med allergi og astma. Ja, jeg har personligt følt, hvad dråber i små brune flasker kan.

Desværre gik jeg bare “død” i at bestille medicin, poste, holde øje med fragt, og jeg glemte at få betaling for al den tid administrationen tog. Vi kommer let til at arbejder gratis, når vi er healere i hjertet, fordi vi elsker at hjælpe andre, og får vi et “tak” og et smil er vi glade. Det er bare svært at betale med et smil i Brugsen…

Nu har jeg fundet en ny vej, hvor jeg igen kan vejlede med naturens gaver, nemlig med de essentielle olier fra doTERRA. Det er ikke mig der bestiller olier, det gør du selv, jeg vejleder og hjælper dig på sidelinjen.

Du bestiller selv produkterne hos doTERRA  – og endda til indkøbspris når du er tilmeldt. Mit job er at fortælle, og undervise om olierne på foredrag og workshops, og supportere medlemmerne i netværk. 

Det er spændende, og givende, og teamet vokser så hurtigt, og jeg er dybt taknemmelig over doTERRA fandt vejen til mit hjerte.

Her kan du se en kort af alle olierne. Måske kan du også mærke nogen af dem kalde på dig?

Download en kort beskrivelse af alle olierne

Sidst i januar 2020 udkom jeg med en helt ny bog på dansk om essentielle olier:

“Der er en olie til alt”.

doTERRA er verdensomspændende med godt 7,7 millioner medlemmere. Deres matriale er på engelsk, men jeg er dansk, min sparring etc. er på dansk.

Her kan du downloade:

doTERRAs kvalitetsløfte

Du er velkommen til alle de foredrag og workshops du vil, og ikke to af den er ens – jeg lader mig, som altid, inspirere af den spirituelle energi, der er tilstedet i nuet og i rummet. Når du har deltaget et par workshops føler du, dig måske klar til også selv at holde små workshop.

Er du mere til en privat 1:1 session/konsultation?

Ønsker du en privat 1:1 konsultation med vejledning til, hvilke olier du skal bruge, er du velkommen til at booke en 1:1 session. Vi finder ud af hvilke olier, der kan støtte dig, og jeg hjælper dig med at bestille dem. Find næste ledige tid her.

Vil du gerne have min hjælp til din indmelding, kan vi gøre det sammen over Skype, det tager max 30 minutter, det gør jeg uden beregning.

Du har nu 3 valg:

  1. Du vil prøve olierne på egen krop, og oprettes som kunde uden medlemskab (retail).
  2. Du har lyst til både at bruge olierne selv, oprettes som medlem og købe til engrospris.
  3. Eller, vil du med til et gratis foredrag/workshop først?

Her kan du se, og downloade de 3 enrolement/start- kits jeg anbefaler: Download

Har du lyst til at blive kunde eller vil du mere end det, måske tjene lidt til Det søde liv, skal du klikke her:

http://dortea.dk/doterra-bliv-forhandler/

Vil du arrangere en workshop hjemme hos dig?

Kunne du tænkte dig, jeg kom hjem til dig og holdt en workshop, så samler du 6-20 veninder, så kommer jeg hjem til dig og fortæller om olierne. På en workshop jeg fletter fx meditation, spirituelle indsiger og mine personlige erfaringer ind. Du får tips til, hvordan du selv kan tage bedre ansvar for dit liv.

*

dortea.dk tager forbehold for stavefejl, priser eller andet, der måtte lyde støjende eller være ukorrekte oplysninger.