Som selvstændig business kvinde skal jeg træffe rigtig mange beslutninger. Hver dag. Hvad skal den nye printer kunne, hvornår er det bedst at holde ferie, kan man skippe meditationen to morgner i træk, hvordan løfter jeg den kunde bedst, hvad skal vi have til aftensmad, hvilke weekender skal den nye uddannelse ligge på, skal jeg bruge mere tid på Youtube, skal jeg tage på et nyt kursus eller skrive endnu en bog og tusinde andre spørgsmål.

Der er hele tiden beslutninger, der kræver svar. Og det er mega svært at blive hjemme i sin egen have og ikke lige tage et par beslutninger på vegne af min mand. Men det går ikke. Hopper jeg ind i min maskuline mands have og bosser rundt derinde, går der rod i polariteten. Jeg har fattet det! Han er manden, jeg er kvinden, og når jeg bare husker det, er vi dælme go`e sammen.

Det er så meget op til os kvinder at være kreative og få det til at virke, og så svært er det heller ikke, men gid nogen havde forklaret mig det for hundrede år siden…

Det er dét min nye bog handler om: ”Den, du elsker”

Efterlad en kommentar