Retail betyder prisen uden medlemsskab. Wholesale betyder prisen når du er medlem.

PastTense er en særlig blanding af æteriske olier, som er kendt for at hjælpe med at finde jordforbindelsen og balancere følelser. De æterisk olier i PastTense er kendt for deres beroligende effekt på både krop og sind og fremmer hurtigt følelser af afslapning og ro.

PastTense findes i en praktisk 10 ml roll-on til nem påføring, når du er på arbejde, i skole eller derhjemme.

Påfør den blot i nakken, på skuldrene eller bag ørerne for at hjælpe med at berolige følelser, mens du indånder den kølende, særlige aroma af PastTense.

 

Prisidé: Retail: £25,67. Wholesale: £19,25

*

 

Peppermint kan anvendes som kosttilskud til irritabel tarmsyndrom (IBS), andre fordøjelse problemer, forkølelse, hovedpine og lignende.

Pebermynteolie bruges også topisk (påført huden) til muskelsmerter, kløe og andre problemer.

Gnid en dråbe olie under næsen for at forbedre koncentrationen og årvågenhed.

Diffus pebermynteolie i rummet for at forbedre koncentration.

Påfør på ryggen, nakke og skuldre gentagne gange for at holde energi niveauet oppe om dagen. I morges drak jeg et glas inden rideturen, det er også godt inden sport – og så giver det denne her kølende lækre effekt. Min mor har peppermint på terrassen, den går vi også og nipper til.

Prisidé: Retail: £22,33. Wholesale: £16,75

 

Beginners Trio 3 olier der er gode når du har brug for at åbne dine luftveje, hvis du fx. har allergi.

Uden doTERRA medlemsskab: 70€ (ca. 470,-) + 8,8€ i porto.

Med doTERRA medlemsskab: 52,50€  (ca. 355,-) + 8,8€ i porto. Og nej, der er ingen månedlig binding.

Skulle jeg bestille de 3 tre olier til dig, ville prisen se sådan ud: 70€+8,8€ = 530,- + administrations tid, (tænker jeg bruger minimum 30 min. på bestille + mobilpay-tjek+ få din postdata + udfylde forsendelse + gå til posthuset) 350,- + forsendelse fra mig til dig, ca. 55,- = 935,-

 

Motivate. I dag sidder jeg hele dagen ved skrivebordet, eller rettere, startede ude på terrassen til det blev for varmt.
Jeg opdagede ret hurtigt at skulle jeg få noget som helst fra hånden i dag, måtte der støtte til. En halv teskefuld kokosolie og 2 dråber Motivate under fødderne + 4 dråber i diffuseren (kold vands forstøver) så var jeg kørende.

Olien med motivation, giver opmuntring, også til at få det gjort. Hjælper med at adressere udskydning og modstand mod dine mål. Opmuntrer til fokus, energi og øger din indre Badass og “Jeg har en holdning”.

 

Prisidé: Retail: £24,67. Wholesale: £18,50

 

Yoga Kittet. Jeg praktisere ikke “rigtig” yoga, men er sikker på det kommer, det kan jeg mærke. Jeg snupper meget ofte De 5 Tibetanere og der bruger jeg Yoga Kittet.

Anchor, Aligh og Arise bobler daglig op af min diffuser. Yoga kittet understøtter en effektiv yogapraksis.

•Anchor fremmer følelser af fuldstændighed, ro og mod.

•Align tilskynder til harmoni og rolige fremskridt.

•Arise hjælper med at åbne dig for følelser af lykke, klarhed og mod. Beskrivelse:

Ved at kombinere det bedste fra yoga og aromaterapi er doTERRA Yoga Collection den perfekte tilføjelse til din praksis eller hverdag.

Prisidé: Retail: £70,33 (ca. 572Dkk.) Wholesale: £52,75 (ca. 426Dkk)

Flyskræk

På ferie med olierne… På vej ned til Mallorca kom jeg til at sidde ved siden af en svensk dame, der klamrede sig til sin store datter. Moderen havde den værste flyskræk. Min mand havde fået klapstolen i cockpit så jeg konkluderede hurtigt, at der var en mening med, at jeg skulle sidde der… Først kom mine olier frem og jeg spurgte om hun ville prøve lidt lavendel. Hun var klar til at drikke hele flasken. Men hun fik nu kun en dr i hånden til at indånde. Da hun så var mere “tilgængelig” viste jeg hende en tappeøvelse til hånden. 5 min senere var hun total happy. Hun prøvede også lidt Bergamot som både er beroligende, men samtidig opløftende. Jeg foreslog hun tappede flere gange i løbet af ferien, og da hun så mig i lufthaven på vej hjem idag, kom hun og sagde: “Tak, du har gjort en kæmpe forskel og jeg har allerede været inde på din hjemmeside”. Så, bliver man altså glad. Nå, så kommer vi i luften og en baby skriger for sine lunger fulde styrke… Jeg lister igen lavendel flasken frem, præsenterer mig for de stakkel forældre som tidligere stewardesse, og spørger om de har lyst til at lade baby dufte til lavendel. Moderen får en dr i hånden og er lige ved at lægge den over babys ansigt… “Bare vift lidt med hånden og tør baby i nakken med lavendelhånden”. Jeg viser flasken til personalet og den ene af dem siger han kender det fra Sverige, og at det er godt. Baby bliver ved med at styrke sine moralske kræfter (læs; græder for fuld styrke) i små 5 min, men falder så i søvn og vi hører ikke mere resten af turen <3 Så husk som det mindste en lavendel til din næste flyvetur.