Velkommen til dortea.dk

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Det handler om spiritualitet og det jeg ikke skriver om andre steder. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Endags workshops

Workshop – Test eller opfrisk dine psykiske evner.

Vil du blive bedre til at lytte til din intuition, afprøve den, støve den af, vække den – eller tage forskud på efterårets uddannelser? Fornemmer du noget, du godt vil vide hvad er?

Eller hvad med en dag, eller to, sammen med nogle af de skønne mennesker du tidligere har været på uddannelse, rejse eller workshop sammen med? I er velkommen til at blive lørdag efter workshoppen til evt. fællesspisning eller bare hænge ud og hygge.

#spiritualityjunki  er det ikke en skøn afhængighed?

Clairvoyancedag – Sjov – Seriøs – Spændende – Hyggeligt 

Til dagen (ene) forbereder jeg bl.a:

Gruppemeditation

Cirkelarbejde med afdødekontakt til mennesker eller dyr*

Kortlæsning af forskellige engle/”tarot”kort

Fotometri (vi “læser” et foto du har medbragt)

Psykometri (vi “læser” en ting du har medbragt)

Silkebåndslæsning

Auralæsning

Aurascanning og læsning

Energiopladningsøvelse

Platformsøvelse (afdøde-kontakt)*

Kanalisering, hvor du kan spørge dine åndelige vejledere (via mig) om et spørgsmål.

Gruppehealing

*I de to øvelser behøver du ikke sige noget, hvis du ikke føler for det, bare du sidder med og giver energi til dem, der gerne vil prøve. I de øvrige øvelser håber jeg, du deltager aktivt. Det vigtigste du kan gøre dagen igennem er bare at gøre dit bedste.

Det er et meget stort program vi skal igennem. Jeg håber, og regner med, vi når at få smagsprøver af alle øvelserne. Og det gør vi, hvis vi holder tungen lige i munden, næsen i sporet, er koncentrerede, kommer med et åbent sind og godt humør.

Nogle af øvelser vil du sikkert syntes bedre om end andre. På denne her “clairvoyancespeedtesting” bliver det en sjov, og berigende måde at finde ud af, hvad du eventuelt vil dykke endnu mere ned i.

Alle øvelserne guider jeg dig igennem, så du får mest mulig ud dagen.

Vi er max. 12 deltagere pr. dag.

Du er meget velkommen til at deltage begge dage. Øvelserne bliver nogenlunde de samme, energien bliver selvfølgelig forskellige fordi enten er det din første – eller anden dag. Når du kender øvelsen, lander du naturligvis lettere i den anden gang du prøver den.

Jeg er helt opmærksom på dette er midt i ferie, men ikke i min… og er der færre end 6 tilmeldte til en af dagene 3 uger før, aflyses den dag. Deltagerne får direkte besked og pengene retur. Derfor trækkes dit tilmeldingsgebyr ikke før den 8/7 2019.

Workshoppen er:

Lørdag den 27. juli 2019 fra 10.00 (færge 09.30) til 16.00 (færge 16.30)

Søndag den 28. juli 2019 fra 10.00 (færge 09.30) til 16.00 (færge 16.30)

Inkl. eftermiddagskaffe/te. Frokost etc. skal du selv medbringe. Der er et køleskab, hvor du kan lægge din frokost. Desuden er der en slagter (åben lørdag) og en bager lige om hjørnet, hvor du også kan købe forsyninger.

Alle kan lære, at lytte til deres intuition -og bruge den.

Når dit sind er i ro, kan du bedre modtage og lytte intuitivt.

Du er meget velkommen uanset om du aldrig nogensinde har mediteret før, eller om du har. Bare du har lyst til en sjov, hyggelig og dejlig dag sammen med andre med samme interesse.

Vil du gerne blive bedre til at fornemme, hvad budskaberne er fra den åndelige verden handler om, og vil du lytte til din klarfølelse, skal du booke din plads på holdet nu.

Jeg har rigtig mange års erfarring, 19 år faktisk, i at undervise i clairvoyance, og jeg ved, at når du er med på holdet er det fordi, vi er et match. Du får min støtte og opmuntring hele dagen igennem, så du får mest mulig ud af øvelserne, og kan lade dig overraske over, hvor meget du faktisk har “adgang” til.

Vi mødes i Helsehuset i Nordby. Kun 3 minutters gang fra færgen.

Pladsen på holdet er din for 700,- pr. dag.

Nyhedsbrevlæsere fik 100,- i en rabat der gælder både den 4+5/6 2019.

Lørdag den 27. juli 2019

Søndag den 28. juli 2019

 

…………………………….

Workshop:

Foto-selfi-dag

P.t. ingen ny dato.

“Har du altid en fotograf ved hånden?”
Min skønne gudsøn, Marcus, som selv er model, spurgte mig en dag:

“Hvem er det, der tager alle de skønne og nogen gange lidt skøre billeder du lægger op?”.

Det er faktisk meget ofte selfier, enten med selfistang eller på 10 sekunders timing jeg bruger. De to billeder herunder er selfier.

Er du selvstændig eller drømmer du om at blive det kommer du ikke uden om, at kunne tage nogle af dine markedsførings billederne/videoerne selv, med mindre du har et meget stort budget.

Jeg har en helt række tips til dig, der også gerne selv vil tage billeder/videoer. Det er sjovt, det er lærerigt og du fortryder ikke du bruger nogle timer på at give dig selv et selvtillidsboost.

Selvfølgelig tager vi også billeder af hinanden og her er et lille udklip fra sidste selfi-fotodag.

Vidnesbyrd
Trillee skrev:
“Hvor er det altså magisk at kunne lære at slappe så meget af foran en linse, vi virker naturlige på vores billeder….. Lang hals. Tilt hovedet ha ha ha  og selvfølgelig en masse trekanter.”

Vivi skrev:
“Ja det har været helt fantastisk. Vildt gode billeder vi har fået skudt.”

Det her er den skønneste eftermiddag, der i den grad booster din selvtillid. Vi har det sjovt og fuldstændig uhøjtidelig og samtidig får du skønne fotos og lækre tips med hjem.

Selvtillid, lækkert hår og selfi stang er dagens nøgleord.

Ja, grin du bare, men en foto-dag med en professionel fotograf er ofte rigtig dyr. Har du valgt den rigtige fotograf og kan nyde dagen så er det alle pengene værd, men er du ikke tryg ved situationen kan billederne blive stive og spejler ikke dig.

Jeg har tidligere selv begået den fejl, i dag har jeg en fest på photoshoots.

Dagen bliver sjov, og en god forberedelse så du kan slappe mere af, hvis du en dag skal til en professionel fotograf.

Vi tager billeder af hinanden og jeg har rigtig mange gode tips, og hjælper dig med at finde ind til dit bedste udtryk, så du bliver mest autentisk og har det sjovt. Du får masser af billeder med hjem på din mobil (husk den, en oplader og en selfi stang), som du kan bruge til din hjemmeside, Instagram, visitkort, Facebook, til din kæreste eller til dig selv.

Vi starter altid inde i Helsehuset i Nordby og går derefter udenfor, hvis vejret tillader det.

Sælger max. 12 pladser til denne dag.

Den næste selfi-dag er ikke planlagt endnu.

Følg evt. med på nyhedsbrevet for næste dato.

…………………………

Workshop:

Vi stiller skarpt på dig

P.t. ingen ny dato.

Har du lyst til at lære, hvordan du bliver tryg foran linsen så kan vi hjælpe dig.

Journalist og tidligere tv-vært Dorte Skov Vinter

 og jeg 

har sammen sammensat en kursus dag, der får det bedste frem i dig.

Vi er begge ret introverte af natur, også selvom det måske ikke er det indtryk du har fået af os. Vi har begge trænet, så vi kan få vores budskaber frem, og det vil vi også gerne hjælpe dig med.

Vil du blive bedre til, at fortælle og vise andre, hvem du er og hvad du kan hjælpe dem med?

Vi hjælper dig med tips og forslag så du kommer til at føle dig meget bedre tilpas når du f.eks. skal holde en tale, eller præsentere dig selv til en jobsamtale, eller producerer dine egne små videoer til din hjemmeside eller til de sociale medier (SoMe). SoMe videoer kommer du ikke uden om i din markedsføring, når du er selvstændig.

Du behøver selvfølgelig ikke have egen virksomhed for at være med, du skal bare have lyst til at blive bedre til at vise, hvad du har på hjertet.

Workshoppen er fra 10.15 til 16.00 inkl. eftermiddagskaffe. Der er et køleskab, hvor du kan lægge din frokostmadpakke. Desuden er der en slagter og bager lige om hjørnet, hvor du også kan købe forsyninger.

Vi mødes i Helsehuset i Nordby, 3 minutters gang fra færgen.

Der bliver max. 14 på holdet fordi vi gerne vil give alle plads til personlig træningsmuligheder og gode råd.

Din plads på holdet er: 1.650,-

Du kan naturligvis bruge kvitteringen i dit regnskab.

Det bliver givende, spændende, lærerigt og helt sikkert sjovt.

 P.t. er der ikke planlagt nogen nu dato.

Medbring noget at skrive på og med, evt. din mobil og selfi stang man ved jo aldrig…

PS.

Kurset er på Fanø, men vi kommer selvfølgelig også gerne ud til din virksomhed. Kontakt os gerne.