Velkommen til dortea.dk

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Det handler om spiritualitet og det jeg ikke skriver om andre steder. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Endags workshops

“Bygge-dag” – Vi er alle nye og starter et sted.

  • Workshoppen er til dig, der allerede er med i doTERRA som Wholesale Customer eller Wellness Advokate i Team Lavt Gærde.

Søndag den 11.aug. kl. 09.15 – 12.15

Jeg tager mine olier med, tag også gerne dine olier med, hvis du har, så dufter, smager og drikker vi til ny inspiration.

I doTERRA handler det om at dele viden og erfaring med hinanden, den indstilling er jeg fan af.

Min tanke med workshoppen er, at vi kan inspirere hinanden, komme med gode råd og tips.

Det handler ikke så meget om, at sælge æteriske olier, som det handler om at være glad for selv at bruge dem. Når du er det, vil du nærmest føle det som din pligt, at dele din viden og begejstring med resten af verden.

Lad os tale om, hvor din eventuelle usikkerhed ligger i forhold til at fortælle om olierne, og hvad du kan gøre for at slippe den begrænsning. Jeg guider os gennem en gruppe sjælshealing, som i den grad hjælper dig til at slippe det du ikke har brug for. Vi kan også prøve at tappe, det er +ti år siden jeg tog uddannelsen, men nu kan vi puste liv i den teknik igen.

Workshoppen er gratis. Selve huslejen deles vi om, derfor er din tilmelding på 50,- Jeg har kaffe og te, medbring evt. din morgenbolle, og kan du bage, eller medbringe noget andet lækkert, så er vi fælles om det hele.

HUSK – Medbring din bærebare computer eller tablet, og noget at skrive på og med. Der udleveres ikke materiale.

Aflyses ved færre end 5 tilmeldte den 1/8.

Færge fra Esbjerg 08.50. Færge fra Fanø 12.30

Vi mødes i Helsehuset i Nordby. Kun 3 minutters gang fra færgen.

Tilmelding nødvendig. Ved færre en 6 deltagere den 1/8 aflyses arrangementet.

OBS:

Du får ingen yderlig kvittering end den du modtager i din mail efter betaling. Tilmelding er bindende, skulle du blive forhindret må du gerne give besked så pladsen kan gå til en anden.

…………………………………………

Workshop:

Foto-selfi-dag

P.t. ingen ny dato.

“Har du altid en fotograf ved hånden?”
Min skønne gudsøn, Marcus, som selv er model, spurgte mig en dag:

“Hvem er det, der tager alle de skønne og nogen gange lidt skøre billeder du lægger op?”.

Det er faktisk meget ofte selfier, enten med selfistang eller på 10 sekunders timing jeg bruger. De to billeder herunder er selfier.

Er du selvstændig eller drømmer du om at blive det kommer du ikke uden om, at kunne tage nogle af dine markedsførings billederne/videoerne selv, med mindre du har et meget stort budget.

Jeg har en helt række tips til dig, der også gerne selv vil tage billeder/videoer. Det er sjovt, det er lærerigt og du fortryder ikke du bruger nogle timer på at give dig selv et selvtillidsboost.

Selvfølgelig tager vi også billeder af hinanden og her er et lille udklip fra sidste selfi-fotodag.

Vidnesbyrd
Trillee skrev:
“Hvor er det altså magisk at kunne lære at slappe så meget af foran en linse, vi virker naturlige på vores billeder….. Lang hals. Tilt hovedet ha ha ha  og selvfølgelig en masse trekanter.”

Vivi skrev:
“Ja det har været helt fantastisk. Vildt gode billeder vi har fået skudt.”

Det her er den skønneste eftermiddag, der i den grad booster din selvtillid. Vi har det sjovt og fuldstændig uhøjtidelig og samtidig får du skønne fotos og lækre tips med hjem.

Selvtillid, lækkert hår og selfi stang er dagens nøgleord.

Ja, grin du bare, men en foto-dag med en professionel fotograf er ofte rigtig dyr. Har du valgt den rigtige fotograf og kan nyde dagen så er det alle pengene værd, men er du ikke tryg ved situationen kan billederne blive stive og spejler ikke dig.

Jeg har tidligere selv begået den fejl, i dag har jeg en fest på photoshoots.

Dagen bliver sjov, og en god forberedelse så du kan slappe mere af, hvis du en dag skal til en professionel fotograf.

Vi tager billeder af hinanden og jeg har rigtig mange gode tips, og hjælper dig med at finde ind til dit bedste udtryk, så du bliver mest autentisk og har det sjovt. Du får masser af billeder med hjem på din mobil (husk den, en oplader og en selfi stang), som du kan bruge til din hjemmeside, Instagram, visitkort, Facebook, til din kæreste eller til dig selv.

Vi starter altid inde i Helsehuset i Nordby og går derefter udenfor, hvis vejret tillader det.

Sælger max. 12 pladser til denne dag.

Den næste selfi-dag er ikke planlagt endnu.

Følg evt. med på nyhedsbrevet for næste dato.

…………………………

Workshop:

Vi stiller skarpt på dig

P.t. ingen ny dato.

Har du lyst til at lære, hvordan du bliver tryg foran linsen så kan vi hjælpe dig.

Journalist og tidligere tv-vært Dorte Skov Vinter

 og jeg 

har sammen sammensat en kursus dag, der får det bedste frem i dig.

Vi er begge ret introverte af natur, også selvom det måske ikke er det indtryk du har fået af os. Vi har begge trænet, så vi kan få vores budskaber frem, og det vil vi også gerne hjælpe dig med.

Vil du blive bedre til, at fortælle og vise andre, hvem du er og hvad du kan hjælpe dem med?

Vi hjælper dig med tips og forslag så du kommer til at føle dig meget bedre tilpas når du f.eks. skal holde en tale, eller præsentere dig selv til en jobsamtale, eller producerer dine egne små videoer til din hjemmeside eller til de sociale medier (SoMe). SoMe videoer kommer du ikke uden om i din markedsføring, når du er selvstændig.

Du behøver selvfølgelig ikke have egen virksomhed for at være med, du skal bare have lyst til at blive bedre til at vise, hvad du har på hjertet.

Workshoppen er fra 10.15 til 16.00 inkl. eftermiddagskaffe. Der er et køleskab, hvor du kan lægge din frokostmadpakke. Desuden er der en slagter og bager lige om hjørnet, hvor du også kan købe forsyninger.

Vi mødes i Helsehuset i Nordby, 3 minutters gang fra færgen.

Der bliver max. 14 på holdet fordi vi gerne vil give alle plads til personlig træningsmuligheder og gode råd.

Din plads på holdet er: 1.650,-

Du kan naturligvis bruge kvitteringen i dit regnskab.

Det bliver givende, spændende, lærerigt og helt sikkert sjovt.

 P.t. er der ikke planlagt nogen nu dato.

Medbring noget at skrive på og med, evt. din mobil og selfi stang man ved jo aldrig…

PS.

Kurset er på Fanø, men vi kommer selvfølgelig også gerne ud til din virksomhed. Kontakt os gerne.