Velkommen til dortea.dk

Gør som godt 2.500 andre! Tilmeld dig mit populære nyhedsbrev, der handler om spiritualitet og din personlige vej i det. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Ingen spam. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

1 dags workshops

Workshop med meditation og intuition.

Vil du gerne blive bedre til at lytte til din intuition, så kan startskuddet være i en dejlig gruppemeditation, hvor energien er høj.

Workshoppen er fredag den 2. november 2018 fra 10.15 til 16.00

inkl. eftermiddagskaffe med lidt sødt til.

Alle kan lære, at lytte til deres intuition.

Når dit sind er i ro, kan du bedre modtage og lytte intuitivt.

Det kræver øvelse at lytte intuitivt, men hvorfor ikke gå efter det du drømmer om? Måske ved du allerede hvilke begrænsninger, der står i vejen for at din drøm bliver til virkelighed. Jeg kan afslører for dig, at når du bliver bedre til at lytte intuitivt, så får du også vejledning til, hvordan du kommer over de forhindringer, der ligger i vejen for din drøm.

Vi er max. 12 deltagere på workshoppen. Jeg guider dig gennem meditationerne og ind i de spirituelle indfølingsøvelser.

Du er meget velkommen uanset om du aldrig nogensinde har mediteret før, eller om du har og bare gerne vil have en dejlig dag sammen med andre med samme interesse.

Vil du gerne blive bedre til at fornemme, hvad budskaberne er fra den åndelige verden, og lytte til din klarfølelse, skal du booke din plads på holdet nu.

Jeg har rigtig mange års erfarring i at undervise i clairvoyance, og ved at når du er med på holdet er det fordi vi er et match. Du får min støtte dagen igennem, så du kan få mest mulig ud af øvelserne og lade dig overraske over, hvor meget du faktisk har adgang til.

Der er et køleskab, hvor du kan lægge din frokostmadpakke. Desuden er der en slagter og bager lige om hjørnet, hvor du også kan købe forsyninger.

Vi mødes i Helsehuset i Nordby. Kun 3 minutters gang fra færgen.

Pladsen på holdet er din for 1.250,-

Early-bird pris til 1.050,- når du booker din plads senest 1.oktober 2018.

……………….

Workshop:

Foto-selfi-dag

“Har du altid en fotograf ved hånden?”
Min skønne gudsøn, Marcus, som selv er model, spurgte den anden dag:

“Hvem er det, der tager alle de skønne og nogen gange lidt skøre billeder du lægger op?”.

Det er faktisk meget ofte selfier, enten med selfistang eller på 10 sekunders timing. De to billeder herunder er selfier.

Er du selvstændig eller drømmer du om at blive det kommer du ikke uden om, at kunne tage nogle af dine markedsførings billederne/videoerne selv, med mindre du har et meget stort budget.

Jeg har en helt række tips til dig, der også gerne selv vil tage billeder/videoer. Det er sjovt, det er lærerigt og du fortryder ikke du bruger nogle timer på at give dig selv et selvtillidsboost.

Selvfølgelig tager vi også billeder af hinanden og her er et lille udklip fra sidste selfi-fotodag.

Vidnesbyrd
Trillee skrev:
“Hvor er det altså magisk at kunne lære at slappe så meget af foran en linse, vi virker naturlige på vores billeder….. Lang hals. Tilt hovedet ha ha ha  og selvfølgelig en masse trekanter.”

Vivi skrev:
“Ja det har været helt fantastisk. Vildt gode billeder vi har fået skudt.”

Det her er den skønneste eftermiddag, der i den grad booster din selvtillid. Vi har det sjovt og fuldstændig uhøjtidelig og samtidig får du skønne fotos og lækre tips med hjem.

Selvtillid, lækkert hår og selfi stang er dagens nøgleord.

Ja, grin du bare, men en foto-dag med en professionel fotograf er ofte rigtig dyr. Har du valgt den rigtige fotograf og kan nyde dagen så er det alle pengene værd, men er du ikke tryg ved situationen kan billederne blive stive og spejler ikke dig.

Jeg har tidligere selv begået den fejl, i dag har jeg en fest på photoshoots.

Dagen bliver sjov, og en god forberedelse så du kan slappe mere af, hvis du en dag skal til en professionel fotograf.

Vi tager billeder af hinanden og jeg har rigtig mange gode tips, og hjælper dig med at finde ind til dit bedste udtryk, så du bliver mest autentisk og har det sjovt. Du får masser af billeder med hjem på din mobil (husk den, en oplader og en selfi stang), som du kan bruge til din hjemmeside, Instagram, visitkort, Facebook, til din kæreste eller til dig selv.

Vi starter altid inde i Helsehuset i Nordby og går derefter udenfor, hvis vejret tillader det.

Sælger max. 10 pladser til denne dag.

Den næste selfi-dag er ikke planlagt endnu.

Følg evt. med på nyhedsbrevet for næste dato.

…………………………

Workshop:

Vi stiller skarpt på dig

Har du lyst til at lære, hvordan du bliver tryg foran linsen så kan vi hjælpe dig.

Journalist og tidligere tv-vært Dorte Skov Vinter

 og jeg 

har sammen sammensat en kursus dag, der får det bedste frem i dig.

Vi er begge ret introverte af natur, også selvom det måske ikke er det indtryk du har fået af os. Vi har begge trænet, så vi kan få vores budskaber frem, og det vil vi også gerne hjælpe dig med.

Vil du blive bedre til, at fortælle og vise andre, hvem du er og hvad du kan hjælpe dem med?

Vi hjælper dig med tips og forslag så du kommer til at føle dig meget bedre tilpas når du f.eks. skal holde en tale, eller præsentere dig selv til en jobsamtale, eller producerer dine egne små videoer til din hjemmeside eller til de sociale medier (SoMe). SoMe videoer kommer du ikke uden om i din markedsføring, når du er selvstændig.

Du behøver selvfølgelig ikke have egen virksomhed for at være med, du skal bare have lyst til at blive bedre til at vise, hvad du har på hjertet.

Workshoppen er fra 10.15 til 16.00 inkl. eftermiddagskaffe. Der er et køleskab, hvor du kan lægge din frokostmadpakke. Desuden er der en slagter og bager lige om hjørnet, hvor du også kan købe forsyninger.

Vi mødes i Helsehuset i Nordby, 3 minutters gang fra færgen.

Der bliver max. 14 på holdet fordi vi gerne vil give alle plads til personlig træningsmuligheder og gode råd.

Din plads på holdet er: 1.650,-

Du kan naturligvis bruge kvitteringen i dit regnskab.

Det bliver givende, spændende, lærerigt og helt sikkert sjovt.

 P.t. er der ikke planlagt nogen nu dato.

Medbring noget at skrive på og med, evt. din mobil og selfi stang man ved jo aldrig…

PS.

Kurset er på Fanø, men vi kommer selvfølgelig også gerne ud til din virksomhed. Kontakt os gerne.