Velkommen til dortea.dk

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Det handler om spiritualitet og det jeg ikke skriver om andre steder. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

En hujende fis…

Nu må det stoppe!!!

Som politikerne siger, så trækker jeg nu i arbejdstøjet igen…

Kender du det? Nu skal det være slut.

Efter flere dage i lav vibration med influenza, hoste og svingende meditations disciplin, lange sløve dage på sofaen, rød næse, voksende bunken af Kleenex på gulvet, masser af ingefærte med honning, dårlig mave og alt for nemt mad, det går bare ikke…

Mine klienter forventer jeg yder det bedste, og jeg har det allerbedst når jeg kan mærke jeg leverer.
Jeg har lyttet til min krop og ikke lavet en hujende fis i flere dage, men nu er jeg klar igen!

Morgenmeditation, 1 times ridning eller gåtur, frokostsalat og mine kosttilskud så er jeg kørerende igen…

Det er den skønneste følelse når motivationen igen bobler.
Tak for pausen.

 

Kjole: ONEofONE by Maibritt Kokholm

Sted: Maldiverne 2015

Efterlad en kommentar