Skip to content

Velkommen til dortea.dk

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Det handler om spiritualitet og det jeg ikke skriver om andre steder. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Menu

Ensomhed, fællesskab og 56.

Tusinde tak dig, der allerede har ønsket tillykke, det ene eller andet sted. Både med dagen, hvor regnen beriger “Jordens gaver” og med min ny rank i doTERRA.

I dag vil jeg passe mine skønne klienter i Karmatræhytten, og i aften lade mig middagsinvitationsoverraske af manden, der allerede forkælede fra morgenstunden. Senere vil jeg læse alle de smukke hilsner jeg kan se der tikker ind. De Sociale Medier er fantastiske.

Det er stort at fylde 56.

En helt ny 7 års periode starter idag, det er ret vildt, jeg er SÅ klar. Heldigvis ved jeg ikke helt, hvor min sjæl bringer mig hen, men jeg har selv budt ind med to nye uddannelser til mine klienter, vi starter lige om snart, og et nyt olieeventyr er også lige gået igang. Til efteråret har jeg booket en måtte på et munkekloster i Nepals bjerge, hvor jeg skal sidde i stilhed og meditere.

Stilhed og fælleskab

Vi kan forberede os i ensomhed og stilhed, men det er i fællesskabet vi lærer. Det er i fællesskabet, vi ser om det vi forberedte, og det vi bad om, bevidst eller ubevidst, også er noget vi kan “eje” og lukke ind på vores sjæls rejse. Det er det der er spændende, syntes jeg.

Du skal vide at når nu min upline i doTERRA er blevet Guld, og jeg Premier netop idag på så kort tid, så er det takket være dig, der er med i vores team. Vi løfter i fællesskab, vi signer op, bruger olierne. Du signer op, bruger olierne. Du signer nye op, de bruger olierne. Det er det smukke ved network marketing, det er en langtsigtet plan og fællesskab, og det føles ikke som arbejde, men som en glæde at fortælle andre om noget man selv er begejstret for.

Livet gør mig glad, og i dag er en ganske særlig dag.

Snup en dejlig dag.

Kærligst

underskrift

Efterlad en kommentar