Er du i flow?

Er du hende, der skiller sig ud fra mængden så man kan få øje på dig?

Er du i flow eller flyder du bare med de andre?

Er du det kulørte Dannebrog eller ensfarvet som alle de andre?

Følger du flokken og gør som de fleste, eller er du hende, der gør det på din egen måde? Det spørgsmål bliver du nødt til at stille dig selv, hvis du vil stråle så andre kan se dig. Vil du gerne gøre en forskel, og skille dig ud så andre kan få øje på dig og det du kan, er det nødvendig at du gør det på din måde. Det du gør kan sagtens ligne de andres, men der findes kun en af dig, derfor skal du gøre det på din måde.

Vær autentisk, vær dig.

4 Comments

 1. Malene den 16. februar 2020 kl. 19:39

  Hørt ?????? Omg hvor er det dog ofte op af bakke nogen gange, og forsøge at få meget af det du skriver “ind” i fx mine kollegaer eller de forældre til børn jeg arbejder med hver dag?? Så ville samarbejdet dælme gå noget nemmere! Dejlig læsning?? Og skøn reminder, om at jeg bare ska “stå ved mit lys”, være åben og autentisk – på trods af andres “mørke” eller lukkede sind ?

  • Dortea Uggerhøj den 16. februar 2020 kl. 20:07

   Så du er på vej, er der lys forude. Nogen skal jo gå forrest, smukke. Knus til dig

 2. Mia den 23. februar 2020 kl. 18:45

  Jeg tror lige det var et tegn fra universet, af ren tilfældighed, at jeg gik ind på din blog. Er selv i gang med at finde ud af hvem jeg er og hvad der skiller mig ud fra mængden.

  • Dortea Uggerhøj den 26. februar 2020 kl. 12:45

   Skønt. Ja, Universet viser os altid tegn. Vær autentisk, vær dig. Kh Dortea

Efterlad en kommentar