Et glimt af fremtiden

Spådom eller hvad?

Mange af jer, der kommer hos mig forventer jeg stiller skarpt, tuner ind eller fortæller hvad der skal ske i fremtiden. Det gør jeg også med glæde.

Jeg har bare altid holdt fast i, jeg ikke spår. Alligevel sker det gang på gang, klienter vender tilbage og fortæller, at det vi talte om, og som de på tidspunktet havde svært ved at tro på, nu er blevet til virkelighed…

For at jeg skal kunne være til nogen hjælp for dig, skal jeg være i indre balance og flow. Jeg skal vide, hvad jeg og hele min sjæl har brug for, jeg skal kende min “åbningstid”, “sendetid”, og frekvens jeg skal stille ind på. Og det gør jeg.

Hvad er det så der sker, hvis jeg ikke spår?

Jeg tror jeg må erkende, og indrømme, at det måske alligevel er noget der dufter af spådom. Jeg kan se billeder, fornemme, tappe ind i den sprække, det glimt af en spæd tanke, en drøm, eller den vej din sjæl ved, der bedst, uundgåelig, muligt, nødvendig for dig – eller hvad vi nu skal kalde det. Jeg oplever det intuitivt, der vil gavne din sjæls erfaring bedst mulig.

Når jeg tapper ind i den sprække, og fortæller om det jeg fornemmer, så er det, det kommer til at lyde som spådom. Det er i sprækken jeg ser dine potentialer og dine muligheder – og erkender nu, at jeg godt kan forstå det lyder som spådom.

For 10 år siden, havde jeg så meget ydmyghed for ordet “intuition”, at jeg kun kunne bruge “klarfølelse”. Jeg har altid følt intuition som noget ganske særlig, og ikke bare et ord. Men har accepteret det som et dagligdagsord, som jeg også selv benytter mig flittigt af, fordi vi er nødt til, at have en større fælles sprog i vores spirituelle Univers.

Derfor øver jeg mig på at lande i, hvad spådom er for en størrelse. Og når jeg først har skrevet om det, plejer det at lande ret godt.

Har du oplevet noget?

Har du haft en oplevelse med en slags spådom eller forudsigelse i en session hos mig, er du meget velkommen til at sende den på en mail til mig. Jeg vil læse den med fornøjelse, og skriv gerne også lige om jeg må dele den på nyhedsbrevet.

Der er forskellige frekvenser

Vidnesbyrd:

“Kort tid efter min søns Phillips død, besøgte jeg Dortea. Første gang, gav det mig ro i sjælen, og troen på at der findes noget efter døden. Jeg er overbevist om vi skal mødes igen, min søn og jeg.

Næste gang jeg besøgte Dortea, sagde hun, der ville komme en bog ud af den skrækkelige oplevelse. Det havde jeg svært ved at forestille mig. Men nu her den 11 april 2019 udkom bogen om min søn Phillip.

Det er slet ikke sidste gang jeg har besøgt Dortea. Det hjælper mig rigtig meget, i min sorg, at snakke med min søn gennem Dortea. det føles som hun også kender Phillip.

Kærligst Liselotte Farcinsen Leth Rasmussen”

Afdøde kontakt er en anden frekvens end intuitionen, sprækken, men nogle gange hænger tingene sammen. Det ser jeg især hos kursisterne på mine uddannelser. Når en frekvens, healing eller intuition bliver vækket og vågner hos kursisterne, er der ikke langt til at de kan åbne en ny, og lukke endnu mere ind.

Det er min overbevisning clairvoyance kræver lyst, selvdisciplin, indre balance, flow og gode træningsrammer, ikke et særligt talent.

Jeg kan høre på dem, der allerede nu har meldt sig efterårets spirituelle coach uddannelse, at de ønsker at blive end bedre til at tappe ind, men også træne afdøde-kontakt, så det er det vi skal. Det, glæder jeg mig til at undervise endnu mere i, det er ved at være flere år siden jeg rigtig tilbød det. Nu er det tid.

En måde du selv kan øve dig, er ved at meditere. I meditation stilner du sindet så intuitionen kan få vise dig mulighederne. 10 minutter om dagen vil efter bare 3 uger, gøre en kæmpe forskel for dig. Prøv det og skriv til, hvis det ikke virker – efter 3 ugers vedholden meditation. Måske jeg så kan give dig et andet træningstip. Men prøv først, jeg ved det virker.

Livet er og bliver en lang rejse fyldt med læring.

Sjove vandpytter

For mit eget vedkommende, havde jeg også “set”, at manden i mit liv, var manden (som jeg i dag er gift med) i mit liv, selvom jeg faktisk syntes det lød meget underligt da jeg fornemmede det. Jeg var på min rejse gennem livet, og han på hans, og vores rejser krydsede kun en enkelt gang på 20 år. Og selvom der gik 20 år før vi rigtig mødte hinanden igen, så er vi her nu, og det føles alt andet end planlagt – af os. Men Universet, åndelige vejledere, sjælen eller hvem, der nu står for planen ved, hvad de gjorde. Og ja, vi valgte til, vi valgte at gå med. Alt vi kan gøre nu er, at få det allerbedste ud af rejsen. Og bevares, rejser er sjældent smertefri og uden humpler, det er vores heller ikke, men vi bliver dygtigere, og dygtigere til at hoppe i vandpytterne og grine, i stedet for at gå udenom og grynte.

Spådom eller ej, jeg gør det igen i dag, i morgen, og fremad, jeg tapper ind og stiller ind, for det er en del af den (op)gave jeg har med mig på min rejse. Jeg gør det gerne, og med kærlighed. Jeg gør det også gerne for dig, hjælper dig med at få øje på dine mulighederne. Du skal bare selv gå vejen.

 

Efterlad en kommentar