Lige nu er vi alle påvirkede af det, der sker i verden.

Vi kan alle blive nervøse, bange og urolige, men vi kan også vælge at følelserne ikke skal styrer os. Det har jeg valgt.

Meditation styrker din indre ro, giver overskud, glæde og støtter et godt immunsystem.

Jeg har mediteret bevist i mange, mange år. Faktisk er det præcis 20 år nu. Jeg underviser i meditation på alle mine uddannelser, og kan jo se at det gør en kæmpe forskel for de kursister, der tager det seriøst og gør det mindst 10 minutter om dagen. Vi kan når vi er sensitive simpelhen mærke på mennesker, hvordan de har det.

Meditation er min indre hvile og legeplads. Jeg vil gerne hjælpe dig med, at finde ind til din ro og styrke. Du kan være med på dette mini online alene eller sammen med din familie. Jeg har aldrig holdt et meditations kursus på denne her måde, så det glæder jeg mig vildt meget til.

Kl. 08.00 – 08.30 går jeg LIVE og sender direkte til jer, der tilmelder jeg online kurset. Her kan du se hvor jeg sidder:

Dette online kursus foregår kun i en Facebook gruppe, og jeg ved ikke om det kun bliver denne ene gang. Jeg lader mig guide intuitiv, og modtog først impulsen til dette, og et andet online kursus  i går. Men handler på den allerede nu, fordi det føles så rigtig og jeg kan mærke det er noget jeg har lyst til at hjælpe andre med, at blive bedre til.

Vi ses:

Onsdag den 25/3, torsdag den 26/3 og fredag den 27/3.

Du kan gense optagelsen når du vil inde i Facebookgruppen, men kun frem til søndag den 29/3 kl. 24.00, da lukker jeg gruppen igen. Det er lige som et kursus hvor vi mødes, gør noget sammen, afslutter og så siger vi “farvel og på gensyn”.

På de 3 dage på online kurset, får du:

2 meditationer af ca. 10 + en opgave du kan hygge dig med i løbet af dagen.

Du er velkommen:

De 3 dage kurset kører er du meget velkommen til at kommentere, stille spørgsmål (jeg lover ikke at svare på alt) og lægge dine svar (og familiens, hvis I er flere i husstanden der deltager) på øvelserne i Facebookgruppen mellem LIVE udsendelserne.

Min rolle i Facebookgruppen:

Jeg fungerer blot som inspirator på LIVE optagelser, og som administrator og svarer ikke på personlige beskeder på fb og messenger, da gruppen er ment som et netværk til jer. Jeg kan dog finde på at kommentere på lige fod med jer andre. Tonen i gruppen er lys og let.

Dette online kursus er ikke koblet sammen med personlige svar, supervision og sparring som det er på mine uddannelser.

Når du har betalt for online kurset, invitere jeg dig ind i den lukkede Facebook gruppe. Den hedder:

Famile online meditations kursus

Hvis vi ikke allerede er Facebookvenner skal du bare sende mig en venneanmodning, ellers kan jeg ikke invitere dig ind i gruppen) på: https://www.facebook.com/dortea.uggerhoej/

Tilmeld dig – og din familie her, så vi vi snart.

 

I næste uge finder jeg måske på en nyt online kursus, nu ser vi hvad min intuition foreslår næste gang. Kik med i næste uges nyhedsbrev.

 

Efterlad en kommentar