Du kan finde Q (spørgsmål) and A (svar) om uddannelserne her. Finder du ikke svar er du velkommen til at sende mig en mail på dortea@fanonet.dk

 

Kommer uddannelserne igen på et senere tidspunkt?

Det kan jeg ikke love. Lige nu er det dét der føles helt rigtig, og det er jo ud fra den tanke jeg lever mit liv og driver in forretning.

 

Hvor mange er vi på uddannelsen?

Jeg lukker for tilmelding, når jeg kan fornemme, at gruppen har den rigtige størrelse. Det er vigtigt at alle får den sparring de har brug for.

 

Kan jeg dele min betaling for uddannelsen?

Ja, det kan man godt til Spirituel rådgiver. Der kommer dog et mindre gebyr på, fordi det kræver mere administration. Være obs på at ved tilmelding før 1. oktober er der en god besparelse til Spirituel rådgiver.

 

Uddannelsen til Spirituel healer kan også deles til betaling ad to omgange, se mere i beskrivelen til Spirituel healer.

 

Hvilke forudsætninger kræver det at deltage?

At du har lyst til at arbejde med dig selv og tilegne dig en lang række spirituelle redskaber. Du kan bruge uddannelserne, som det passer dig bedst. Har du andre uddannelser bag dig, spirituelle, alternative eller andre, så kan så kan Spirituel healer fungere som en god base, og Spirituel rådgiver som en skøn overbygning.

 

Skal man til en eksamen?

Nej. Der er ikke eksamen. Efter endt uddannelse til Spirituel healer modtager du et fint diplom, og efter endt uddannelse til Spirituel rådgiver bliver du certificeret, og du skal ikke have et bestemt antal healinger eller sessioner for at blive godkendt.

 

Formålet er at hjælpe dig med, at få løftet din energi, så du kan flyve ud i livet og realisere alt dét du drømmer om. Og hvis du har lyst, så kan du fungerer som Spirituel healer efter den uddannelse, og som Spirituel rådgiver og mentor for andre efter uddannelsen til Spirituel rådgiver.

 

Tidligere havde vi eksamen til Clairvoyant rådgiver, men kun du ved om du har lyst til det, og har du det, skal jeg gerne arrangere det, du skal bare betale censorudgifter 1.200,-

 

I den “gamle” uddannelse til Clairvoyant rådgiver er en afsluttende censor-sitting obligatorisk for, at du kan modtage dit diplom som giver dig mulighed for at melde dig ind i Clairvoyant Foreningen. Den nye uddannelse til Spirituel rådgiver er langt mere favnende og giver derfor, trods ingen censor-sitting, alligevel mulighed for at du kan blive medlem af Clairvoyant Foreningen.

 

Tror du den ene eller anden uddannelse er noget for mig?

Ja. Hvis du har læst helt hertil, så er det fordi noget siger dig at dét jeg står for og arbejder med taler til dig. Og det er jo i sidste ende dig, der beslutter om du vil investere det i dig selv. Hvis du har lyst til uddannelsen til Spirituel rådgiver, men er i tvivl om den er det rigtige for dig, kan jeg tilbyde at ringe dig op, så tager vi en gratis 15 minutter afklarende samtale. Denne opklarende samtale tilbydes efter du har sendt ansøgningen, (i ansøgningen kan du skrive at du gerne vil ringes op). Den gratis samtale tilbydes kun i forbindelse med uddannelsen til Spirituel rådgiver – ikke til Spirituel Healer. I uddannelsen til Spirituel healer starter din træning nemlig i at kunne mærke og eje, hvad du vil. Lad det begynde med din tilmelding.

 

Hvad nu hvis jeg fortryder?

Det er helt naturligt at du fornemmer splittelse i dig, sådan er det gerne når man er klar til personlig vækst. Og din vækst starter sikkert allerede når du melder dig til, derfor vil du rumsterer rundt i dig, ja, der kan ligefrem komme en form for udrensning – det er helt normalt og alt er som det skal være. Det kan næsten føles som en førstegangsforværring ligesom når man tager homøopatisk medicin. Det bedste du kan gøre er at standse lidt op i din hverdag, og være lidt god ved dig selv. På uddannelserne skal jeg nok lærer dig at nyde processen.

 

Jeg har allerede 5 af dine kurser, hvad gør jeg nu?

Hvis du gerne vil afslutte din uddannelse til Clairvoyant rådgiver, vil jeg med glæde hjælpe dig færdig med uddannelsen i år, og det er der rigelig med tid til. Du skal have endnu 3 moduler. D.v.s. den 25.+26. oktober er der et weekendkursus og der udover vil jeg så arrangerer 3 intensivdage fra kl.12-16.30 á 1.500,- her i 2014. En intensivdag svarer til 1,5 weekendkursus, du skal så bare hjem og øve efterfølgende. På den måde er jeg sikker på du har modtaget den viden, der skal til for af afslutte dit forløb. Hjemmetræningen for at du kan give din censor-sitting, som du jo skal på den “gamle” uddannelse i forhold til at blive medlem af Clairvoyant Foreningen, står du som hidtil selv for.

 

Tæller Val Williams kurser med?

Ja, det tæller naturligvis med i din personlige træning. Men, når Val Williams er gæstelære på Clairvoyanceskolen, er jeg bare den praktisk gris, som står for alt planlægningen inden kurset. Det er suverænt Val, der med sine åndelige vejledere ved hvad weekendkurset kommer til at indeholde. Jeg kommer med mine ønsker, når jeg bestiller Val og jeg ved hun leverer et super stykke arbejde, men undervisningen er hendes, og derfor har denne weekend aldrig talt med i uddannelsen til Clairvoyant rådgiver.

 

Er undervisningsdagene på hverdage eller weekender?

De fysiske undervisningsdage veksler mellem hverdage og lørdage. Onlineundervisningen ligger på hverdage, men dem kan du genlytte når som helst, du gerne vil. Øvedagen ligger på en hverdagsaften.

 

Jeg har fire kurser, hvad gør jeg?

Tusind tak for din mail omkring den nye uddannelse Spirituel Rådgiver. Jeg har fire kurser i alt på nuværende tidspunkt – og det var min mening at melde mig til det spirituelle kursus du har sidst i oktober i år. Jeg har jo en plan om at jeg ville gå videre med uddannelsen som Clairvoyant Rådgiver, men har ikke nok kurser – eller føler mig klar – til at færdiggøre denne i 2014.

 

Uddannelsen til Spirituel Rådgiver lyder meget spændende men jeg har dog et praktisk spørgsmål. Jeg ved godt, at du skriver at det ikke er ligger helt fast endnu med datoer. Men er det din umiddelbare plan, at uddannelsesdagene kommer til at ligge på hverdage? Det kunne nemlig gå hen at blive en udfordring at få fri til dette. Men hvis det veksler imellem weekender/hverdage ville det nok være nemmere.

 

Svar:

De kurser du har er uddannelsen til Spirituel healer + et spirituelt kursus. Så umiddelbart ser jeg det som du har to muligheder:

 

Tage det spirituelle kursus i oktober + der udover vil jeg så arrangerer 3 intensivdage fra kl.12-16.30 á 1.500,- her i 2014. En intensivdag svarer til 1,5 weekendkursus, og så skal du bare hjem og øve efterfølgende. Men du ville stadig mangle endnu et modul (2x intensivtræningsdag). Men det kunne vi løse ved at du trænede her hos mig i to timer, kun dig og mig og en kanin. (1.500,-) i en af de første uger af januar. På den måde er jeg sikker på du har modtaget den viden, der skal til for af afslutte dit forløb. Hjemmetræningen for at du kan give din censor-sitting, som du jo skal på den “gamle” uddannelse i forhold til at blive medlem af Clairvoyant Foreningen, står du som hidtil selv for.

 

Den anden mulighed er at du fortsætter med at give mennesker og dyr din Spirituelle healing, og lader det være basen til at gå videre med den nye uddannelsen til Spirituel rådgiver.

 

Hvornår holder Husrensningskurset igen?

Energien er ret høj, men jeg skal jo fortsat nyde det hele, det er jo det livet bl.a. handler om, så Husrensnings workshoppen på først på plakaten tidligst i juni 2015. Men, så har du heldigvis min bog “Spøger det? du kan rense ud fra – og der er god brug for dygtige mennesker der kan rense og heale huse. Med energien fra uddannelsen Spirituel healer er du ret godt kørende til at give huse, stalde og andre bygninger en god healing.

 

Hvordan ligger undervisningsdagene?

Til Spirituel Healing på weekender kl.10-16.00, og til Spirituel rådgiver bliver det et veksel mellem hverdage og lørdage kl. 09.30-17.00. Og online undervisningen kan du åbne for når det passer dig. Vi optager de fysiske undervisningsdage, så er du forhindret i at deltage på en af dem, har du muligheden for at kunne lytte til det hele efterfølgende. Lægges tilgængeligt dagen efter, eller senest 5 hverdage efter undervisningsdagen.

 

Hvad er prisen på uddannelsen til Spirituel Rådgiver?

Ja, det arbejder vi ret meget på at finde ud af, uddannelsen er jo den første af sin slags og den inderholder ret meget.

 

Uddannelsen indeholder:

8 fysisk moduler her på Fanø

8 Mp3 lydoptagelser

6 x onlineundervisning, hvor du sidder hjemme hos dig selv.

Lukket onlineforum til spørgsmål og kommentar.

1 øvedage med kaniner (det bliver enten på Fanø eller i Esbjerg)

Forplejning: Hjemmekogt frokostsuppe med brød + salat, og eftermiddags kaffe/te og brød på de fysiske kurser.

1:1 privat sitting til dig mellem modul 7 og 8.

Certificeringsbevis

 

Håber vi kan finde prisen sidst i uge 27.

 

Tak for din tålmodighed.

Efterlad en kommentar