20. – 27. feb. 2021

Al tilmelding til FLOW-retreatet på Zanzibar er pt lukket til Covid-19 har lagt sig.

Følg med på mit nyhedsbrev for opdates. Deltagerne der skulle være rejst den 12. marts 2020 får naturligvis muligheden for tilmelding som de første.

Hele siden her beskriver vores fantastiske “Feel Good retreat 2020”, kun små justeringer bliver aktuelle for 2021. Siden her opdateres når Covid-19 har lagt sig…

Når drømme bliver til virkelighed.

Lange kridhvide sandstrande, svajende kokospalmer og azurblå hav fyldt med farverige fisk og delfiner. Tid til at nyde, slappe af og lade op.

WOW – retreatet “Feel Good” er allerede fuldbooket på under 1 måned. Det bliver SÅ nice, glæder mig til at være sammen med en flok skønne kvinder, lytte til bølgerne og få sand mellem tæerne.

Send mig gerne en mail, hvis du evt. har lyst til at komme med næste gang.

Selvforkælelse og selvkærlighed er vigtig når du gerne vil være noget for for dig selv og andre. Med meditation, oplevelser, yogaøvelser, afslapning og solens varme kan du lade din vinterkolde krop op.

Vi skal bo på Waterfront Zanzibar Beach Hotel, lige ned til stranden. Morgenmaden og aftensmaden skal vi nyde på restauranten der ligger lige ud til stranden, det bliver 100% en relaxe uge.

Meditations-retreat den 13. – 20. marts 2020.

Hver morgen starter vi dagen med meditation på stranden, efterfuldt af øvelserne “De fem tibetanere” som er 5 uhyre enkelte kraftfulde yogaøvelser, eller med andre yoga øvelser. Foran os står solen sop over det azurblå hav.

Meditation kombineret med fysiske øvelser hjælper dig med, at balancere hele din krop og alle dine celler på smukkeste vis, så muligheden for en længerevarende virkning er størst.

Kom som du er.
Du behøver ikke have nogen som helst erfaring med hverken meditation, “De fem tibetanere” eller yoga, eller de andre spirituelle indfølingsøvelser jeg fletter ind, du bliver guidet igennem øvelserne, du skal bare have lyst til at give dig selv tiden til selvkærlighed.

Retreatet bliver et kæmpe energiboost, og din vej ind til dit autentiske flow, som du også kan tappe ind i derhjemme hver gang har brug for at lande i en travl hverdag.

Sidst på eftermiddagen mediterer vi igen sammen på stranden inden solnedgang, og gør os mentalt klar til stille aftenhygge. Tiden der imellem handler om afslapning, tid til nærvær, en god bog, udflugter, eftertænksomhed, gåture langs stranden, hygge, solbadning, massage, snorkling, en sejltur, og fx. et besøg i den lokale skole, en cykeltur, kitesurfing eller hvad du nu føler for.

Meditationerne og de forskellige yoga øvelser står jeg for. Jeg har dyrket “De fem Tibetanere” i mange år, men er ret nye i yogaens verden, så tænkt eventuelt som Pippi: “Det har jeg ikke prøvet før, så det klare jeg sikkert også”.

Ønsker du en massage, leje en båd, en cykel eller kitesurfing instruktør er det altsammen lige inden for rækkevidde.

Den daglige meditation vil lærer dig, at være tilstede i nuet, så du får større indre ro, bedre dømmekraft og bliver bedre til at balancere et travlt liv og en krævende karriere.

 

 

Der er så meget godt i vente.

Du kan bl.a. nyde den kilometer lange smukke sandstrand.

Vi spiser morgenmad og aftensmad på øen bedste spisested i første række.

Der er fri wifi på hotellet og i restauranten.

Glæd dig til at lære, eller blive endnu bedre til at meditere og komme ind i dit flow.

Den østafrikansk e ø ligger ud for Tanzania og er også kendt som ’The Spice Island’  med sine utallige krydderier som vanilje, muskatnød, nelliker, ingefær, kardemomme, citrongræs og kanel, og vores guide på udflugten fortæller levende om det hele.

Zanzibar rummer essensen af den farverige swahilikultur, der byder på oplevelser der giver fornemmelsen af at være opdagelsesrejsende i et eksotisk paradis.

Du vil hurtigt mærke ”African time” på egen krop og det er som om, at du kommer ned i en lille tidslomme til stemningen en af 1001 nat’s fortryllelse.

Zanzibar bærer på ufattelig meget historie og en barsk fortid fra slavetiden, sultaner, en mangfoldig befolkning og har en fascinerende og inspirerende kultur, hvor alle hjælper alle – alle deler med alle og alle er perfekte som de ser ud. “Hakuna Mantata”.

I 2018 rejste min mand og jeg til Zanzibar for at tjekket øen ud, og få alle aftaler på plads, og vi blev forelskede i Zanzibar, og forstår godt, hvorfor det er en ø man kommer tilbage til igen og igen. I feb. 2019 havde jeg et skønt hold spirituelt interesserede med til øen, og på næste holde skal du måske med?

Morgenmeditationen og øvelserne er på ca. 90 minutter ialt.

Aftenmeditationen og øvelserne er på ca. 60 minutter.

Jeg medbringer naturligvis olierne fra doTERRA og bruger dem i øvelserne, du er meget velkommen til at prøve dem.

Inkluderet i “Feel Good Retreatet”:

Fredag 13. marts

17.00 Incheck på Waterfront og aftensmad kl. 19.00.

Lørdag 14. marts

Vi lander. Meditation og øvelser både morgen og aften.

Søndag 15. marts

Morgenmeditation og øvelser. Blue Safari inkl. frokost og snorkling. Aftenmeditation og øvelser alt efter hvornår vi er hjemme.

Mandag 16. marts

Morgenmeditation og øvelser. Gåtur i landsbyen og besøg på den lokale sæbefabrik. Aftenmeditation og øvelser.

Tirsdag 17. marts

Morgenmeditation og øvelser. Heldagstur til Stone Town og krydderiplantage. Inkl. frokost på plantagen. Aftenmeditation og øvelser alt efter hvornår vi er hjemme.

Onsdag 18. marts

Morgenmeditation og øvelser. Måske arrangere vi sammen en sejltur eller hvad der nu er stemning for. Aftenmeditation og øvelser.

Torsdag 19. marts

Morgenmeditation og øvelser. Besøg på den lokale skole. Aftenmeditation og øvelser.

Fredag 20. marts

Morgenmeditation og øvelser. Værelset forlades ved 10 tiden efter morgenmad. Dagen nydes ind hjemrejsen.

 

Programmet er endnu ikke 100% fastlagt, men både Blue Safari og Stone Town udflugterne er inkluderet i dit retreat.

Vi skal bo på The Waterfront Zanzibar Beach Hotel som ligger i hjertet af Paje. Hotellet har egen swimmingpool og spa tilknyttet. Deluxe værelser med aircondition, badeværelse, balcon eller patio og safety boks. Hotellet har egen swimmingpool og øens bedste spisested i første række.
Der er fri wifi på hotellet og i restauranten. 
 
Det tager en time at køre fra Zanzibars lufthavn og til hotellet. Taxien til og fra lufthaven koster ca. Dkk. 250, den betaler du selv, vi hjælper selvfølgelig med booke den.
 
Inkluderet pr. person: 
 • 7 nætter i delt dobbeltværelse på Waterfront Zanzibar Beach Hotel. 
 • Blue Safari. En heldagstur i en traditionel båd, tid til at snorkle og nyde. Turen er inkl. frokost på ubeboet ø. 
 • Stone Town med guide og besøg i en krydderiplantage. 
 • Halvpension på øens bedste spisested. Det er muligt at købe lunch der eller på en af de andre restauranter langs stranden.  
Ekskluderet 
 • Rejseforsikring (rejse- og afbestillingsforsikring)
 • Visum 50USD
 • Frokost 
 • Drikkevarer 
Flybilletten booker du selv. Flytiden fra Danmark direkte til Zanzibar ligger mellem 15 og 22 timer, alt efter hvornår du booker og prisklasse. P.t. koster en billet tur/retur Dkk. 2.900.
Se evt. flybooking her 
Mit fly går fra Billund den 12/3 kl. 10.40 og lander på Zanzibar kl. 03.45. Og så finder vi en billig overnatning inden vi flytter rigtigt ind på Waterfront den 13/3 2020.
Taxien til og fra lufthaven koster ca. Dkk. 250, den betaler du selv, vi hjælper selvfølgelig med booke den.
Du er velkommen til at rejse sammen med mig. jeg regner med at rejse fra danmark den 11. eller 12. marts og retur den 25. marts. Den første og sidste nat booker jeg bare et meget billigt værelse i et af nabo hoteller.
I kan sagtens tage med som par, det var der også sidst, men ellers er retreatet tænkt til kvinder pga deleværelserne.
Når du har betalt “Feel Good Retreatet” inviterer jeg dig ind i en lukket Facebook gruppe, hvor vi kan hjælpe hinanden med at booke flybiletter og tale om vaccinationer etc. Tal med din læge om, hvilken vaccine du skal have, men husk at gør opmærksom på, at du ikke skal mellemlande i tanzania, du flyver direkte til Zanzibar.

Betalingsmuligheder:

 1. Early Bird. Du kan vælge at betale samlet for hele din rejse nu Dkk. 7.500, så spare du Dkk. 1.000,-
 2. Efter 1. oktober spare du Dkk. 500 på samlet betaling. Retreat = Dkk. 8.000.
 3. Eller du kan betale 500,- i depositum nu så pladsen er din, og Dkk. 8.000,- den 1. oktober 2020.
 4. Ratebetaling kan jeg desværre ikke hjælpe med.

Al tilmelding til FLOW-retreatet er pt lukket til Covid-19 har lagt sig.

Følge med på mit nyhedsbrev for opdates. Deltagerne der skulle være rejst den 12. marts 2020 får naturligvis muligheden for tilmelding som de første.
Vent ikke med din tilmelding, hvis du gerne vil med.
Book dit “Feel Good Retreat” nu, hvis du bare ved, du skal med, eller send mig en mail, hvis du har spørgsmål.
Der tages forbehold for rettelser i programmet. Se venligst også dortea.dks handelsbetingelser.
Kærligst din Spaceholder
underskrift