Hvorfor være i modstand, når du kan gå med flow?

Nu er den her, uddannelsen til dig der vil leve i harmoni med dig selv, og din energi ressource.

Holdet der starter september 2019 er fuldbooket. Sorry, hvis du ikke nåede det.

Næste hold bliver i efteråret 2020.

Du er hende, der vil gerne vil forstå og arbejde med healing på det sjælelige plan til glæde for dig selv, men også lade det smitte smukt af på andre.

Klikker du på billedet kan du se en kort video:

Flow, energi og vibration har optaget mig i mange år, og flow er en meget vigtig ingrediens på alle mine uddannelser og mine sessioner, nu får du muligheden for også at dykke ned i det univers.

Du vil modtage redskaber til at heale dig med, så du stoppe kampene i dig selv. Du vil få redskaber så du kan balancere og heale i alt det du møder i livet lige fra alle dine relationer, til din arbejdsplads. Du bliver i stand til at vende helt hjem til din sjæls kerne, så du kan være den person du ønsker at være til glæde for dig selv og dine medmennesker.

Vi leder ikke efter mirakler, men ved der opstår mange når vi er i flow.

Healing kan så meget, og kan hjælpe med at opløse spændinger i både din fysiske og psykiske krop.

F.eks.:

 • Svigt.
 • Overblik.
 • Indre uro.
 • Lavt selvværd.
 • Manglende mod.
 • Uoverskuelighed.
 • Fysiske spændinger.
 • Vægttab og rygestop.
 • Lav eller ingen energi.
 • Manglende tro på at kunne lykkedes.
 • Skyld, skam eller dårlig samvittigheds følelse.

Du vil i takt med du bliver bedre til at forstå dig selv og måden du reagere på, opdage at din intuition kontinuerligt bliver skærpet. Alt bliver mere meningsfyldt jo dybere du forstår dig selv og dine klienter, hvis du vælger at arbejde med Flow Energy Healing professionelt.

Du vil opdage at du kan heale alt og alle aspekter i dit liv, og at du kan leve et liv fyldt med energi, overskud, glæde og tillid.

Er du allerede massør, coach, terapeut, mentor, akupunktør, sjælshealer, zoneterapeut, kostvejleder, clairvoyant, medie, yogalære, eller arbejder du på en eller anden måde med mennesker, eller vil du gerne lære dine egne ressourcer bedre at kende, så er Flow Energy Healer uddannelsen til dig.

Flow Energy basisuddannelsen er et step op i din nye energi, også selv om du allerede arbejder med healing.

Kan du mærke du vil forstå din healing endnu mere og steppe op, så gør det nu.

Du skal kun melde dig til uddannelsen, når du virkelig er seriøs med, at du ønsker større indre ro, balance, flow og mere energi. Du forpligter dig ikke til at hjælpe andre end dig selv.

Certifikat:

Flow Energy basisuddannelsen er ikke endnu en diplomuddannelse i noget, der kommer til at ligge og samle støv i din skuffe, det er en uddannelse hvor du henter noget frem i dig som allerede er der. Jeg hjælper dig med at vække dine iboende kræfter så du kan gå den vej du er sat på jorden for at gå. Du får et smukt certifikat af mig på, hvad vi har gennemgået i forløbet. Det er dig der certificere dig selv, kun du ved hvor meget du kan, og hvad du vil med det.

Der er ingen eksamen, ingen test, ingen ubehageligt pres. Alle universelle love er i spil, og Karmaloven virker. Du yder det bedste du kan, og modtager det bedste du kan.

Du skal ville arbejde med dig selv og tage ansvar for dig.

3 moduler:

Flow Energi basisuddannelsen tages i et samlet forløb på 3 moduler. Hvor meget du vil have ud af forløbet, er meget op til dig. Når vi mødes på de tre moduler, får du øvelser du gerne må arbejde med til vi ses næste gang. Modulerne optages så de kan genlyttes, også hvis du er forhindret i et fremmøde.

Modul 1

Søndag den 8. sep. 2019 kl.11.00-16.30

Det fysiske legeme.

På første modul taler vi om hvad healing er, og afklarer de spørgsmål, der måtte stå i vejen for et godt flow. Din rejse starter med en dyb rensning af din egen energi. Du modtager dagen efter modul 1 en eksklusiv fjernhealing af mig, så din rensning og opfyldning af ny energi kan begynde at tage form, et indre arbejde du øver til vi ses næste gang.

Modul 2

Søndag den 6. okt. 2019 kl.11.00-16.30

Det astrale legeme.

Dette modul handler om chakas og spillet mellem De 4 væsensled. Vi har fokus på astrallegemet der også kaldes følelseslegemet, og alt det der kommer i spil når du træder ind i en højere vibration. Du arbejder videre med tingene hjemme til vi ses næste gang, og modtager en eksklusiv højvibrerende fjernhealing af mig, til at støtte dig i processen.

Modul 3

Søndag den 3. nov. 2019 kl.11.00-16.30

Det mentale legeme.

Vi skal arbejde med fjernhealing, tale om spiritualitet og går i dybden omkring det mentale legeme, der også kaldes det sjælelige legeme. Du modtager en sidste eksklusiv højtvibrerende fjernhealing, som vil støtte dig at lukke hele universets kærlig ind så du være mest mulig i dit bedste flow.

Øve-kaniner:

Du behøver ingen at øve dig på, men har du lyst så øv dig på 1 eller 2 øve-kaniner mellem modulerne. Basisuddannelsen er primært til at løfte din egen vibration. Efter modul 3 har du sikkert lyst til at heale og støtte andre, og da har du redskaberne til det.

Det praktiske:

 • Undervisningen på de fysiske dage er fra 11.00 til 16.30.
 • Vi mødes i Helsehuset på 1.sal, 6720 Nordby Fanø.
 • Du kan med fordel parkere din bil på Esbjerg-siden, det tager kun 3 minutter at gå til Helsehuset fra færgen.
 • Medbring en madpakke (kan lægges i køleskabet). Jeg byder på eftermiddagskaffe med lidt sødt til og økologisk frugt.
 • Medbring indesko og noget at skrive med.
 • Der er 6-12 deltagere på holdet.
 • Fjernhealingerne sendes i en lukket Facebook gruppe, hvor du også kan stille spørgsmål, eller komme med kommentarer mellem modulerne.

Igennem hele Flow Energy Healer uddannelsen vil du modtage fjernhealinger, så du kan rense og slippe det i dig du har brug for, for derefter at fylde dig med ny energi og bedre flow. Det er helt naturligt at der kommer bumps og ubehag undervejs, men du vil opdage at når du vælger at reagere på en nye måde føles resultaterne meget lettere.

Når du ikke er i flow vil dit liv føles som tungt, besværligt, uoverskueligt, drænende, selvsaboterende, støjende og fattigt på mange måder.

Når du er flow, vil du føle dig roligere og alligevel energifyldt. Du vil mærke tilliden til at livet sker så du kan samle din nødvendige erfaring. Du vil leve ud fra din sjæls kerne og stemme, og opleve rigdom på nye måder du ikke tidligere havde turde tro på.

Flow Energy basisuddannelsen byder på:

 • 3 fysiske moduler på Fanø
 • Lydoptagelser af de fysiske dage
 • 3 eksklusive fjernhealinger efter hvert modul
 • Eftermiddagskaffe med lidt sødt til og økologisk frugt.
 • Adgang til en lukket Facebookgruppe til spørgsmål mellem modulerne.

Alt dette modtager du og det hele tilbydes med en 100% garanti. 

Hvis du beslutter dig for at denne uddannelse alligevel ikke er noget for dig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra din registreringsdato, hvor du kan få dine penge tilbage, såfremt uddannelsen endnu ikke er startet.

Samlet pris:

5.900,-

5.400,- til Early Birds der betaler senest 1. juni 2019

 

 

 

 

Alle priser er inklusiv 25% moms og i danske kroner.

Se venligst dortea.dk`s handelsbetingelser her

Ønsker du ratebetaling kan du dele betalingen over 2 gange à 2.960,- 

 1. rate betales ved tilmelding så pladsen på holdet bliver din.
 2. rate betales 1.juli 2019.

 

 

 

 

Send gerne en mail kontakt@dortea.dk, hvis du har spørgsmål inden din tilmelding.