Flow healer uddannelsen

Bliv certificeret Flow healer inden jul.

Jeg kan godt lide Dorteas undervisning, fordi hun er så meget sin egen. Hendes grænser er tydelige, og hun er en dygtig underviser, der formår at holde balancen knivskarpt.

Og så er hun både sjov og uhøjtidelig – det er ret nice, som hun selv ville sige…

Anette Kjærgaard

www.anettekjaergaard.dk

*

Nyt hold starter i marts 2023.

Læs her, hvad du kan glæde dig til, og send mig en mail, hvis du gerne vil med og samtidig have Early Bird rabat plus en surprice-bonus.

“Jeg har altid nysgerrigt fulgt med i Dorteas nyhedsbreve og har ligeledes fået nogle forskellige behandlinger gennem årene. Samtidig har jeg altid haft en lyst til selv at lære noget mere indenfor det spirituelle. Da jeg læste om FLOW uddannelsen kunne jeg mærke at det var her jeg skulle starte og jeg he ikke fortrudt det er sekund! Det har været en personlig rejse såvel som en brugbar uddannelse.

Tak for dig, Dortea. Kærligst Lone Tøt”

*

Eva Jensen www.sacrum.dk skriver:

“Jeg er vild med den tydelige, grænsesættende og strukturerede måde Dortea underviser på. Hun står i sit eget lys. Opmuntrer og støtter kursisterne til at være den de er.??

Jeg er taknemmelig for at jeg valgte Flow Healing og energi massage hos Dortea.”
*

“Kan FLOW Healing også gives online til klienter?”

Ja, det kan det dét – og det virker fantastisk.

Fx. via Skype, Zoom, Facetime eller sågar over en telefonsamtale.  Du guider ganske enkelt din klient gennem healingen, alt imens du forstiller dig klienten ligger på behandlerbriksen foran dig. Stille og roligt fortæller du, hvordan du går gennem hele kroppen step for step. Vi gennemgår det hele på FLOW healer uddannelsen.

Jeg har også flere gange givet Flow healing til klienter, der lå på hospitalet både via Messenger eller på mobil, med meget fine tilbagemeldinger.

*
Vidnesbyrd:
“Dortea leverer en uddannelse, der på en gang er støttende, udfordrende og tilpasset den enkle kursist, og det hele gøres med en dejlig humor og et glimt i øjet. Med flow healer uddannelsen skaber Dortea et rum, hvor man får mulighed for at udvikle sig fra det stadie, man nu en gang er på. Der lægges op til en personlig udvikling af den anden verden, hvis man ellers griber udfordringen helhjertet. Min konklusion er helt klart, at det har været en fornøjelse at deltage, og jeg tager mange ting med mig på min vej.
Ditte Lolk Laursen”
*

Vil du med på næste hold?

Der er virkelig brug for healing – der er brug for dig!

Lene Moltesen Conradsen siger:

“Tiden var den helt rigtige her i efteråret til at komme i gang med Flow healer uddannelsen, og jeg har ikke fortrudt et sekund … Jeg har fulgt Dortea gennem flere år på sidelinjen – og Flow healer havde jeg kigget på tidligere, så nu var det nu.
Det er vildt, hvad det kan ! Jeg er imponeret over, hvad vi kan med lidt hjælp fra universet – og Dortea ?
Det har været en fantastisk rejse på Flow healingens vej, hvor jeg har lært at mærke endnu mere efter. Jeg har mærket, hvad meditation kan og har stor gavn af det i hverdagen. Det er blevet en af de ting, der bare hører med i hverdagen.
Hos Dortea har vi ikke bare lært én teknik, men vi har fået flere redskaber til at skabe den rigtige behandling til den, der ligger på briksen. Jeg mærker tydeligt det Flow, der er i healingen nu efter at have givet healing til flere forsøgskaniner. Jeg mærker en ro og en grounding i situationen, som for mig er tegn på, at det her er helt rigtigt for mig.
Jeg er glad for, at jeg tog dette skridt ud på den spirituelle vej – det bliver bestemt ikke det sidste. Jeg er fuld af taknemmelighed.”

Spirituel FLOW healing kan meget.

Flow healing kan især hjælpe med at opløse spændinger og blokeringer. Både dem, der ligger gemt i din fysiske krop, og dem der blokerer for det gode flow i din mentale og psykiske krop.

Fx:

 • Svigt.
 • Indre uro.
 • Lavt selvværd.
 • Manglende mod.
 • Uoverskuelighed.
 • Manglende overblik.
 • Fysiske spændinger.
 • Lav eller ingen energi.
 • Vægtregulering og rygestop.
 • Manglende tro på at kunne lykkedes.
 • Skyld, skam eller dårlig samvittigheds følelse.

Hvorfor være i modstand, når du kan være i flow?

Flow healer uddannelsen til dig, der vil leve i mere harmoni med dig selv, og bruge dine iboende ressourcer – både til glæde dig selv, til din klienter og dine klienter.

Løft din faglighed, din klinik (eller den klinik du er ved at starte) og giv dine klienter en endnu bedre oplevelse. FLOW healing kan stå alene eller kombineres med andre behandlinger.

På 4. modul dykker vi ned i den helt igennem skønne energimassage. Det kan du også glæde dig til.

Hvem er du?

Du er hende, eller ham, der vil forstå, mærke og arbejde med healing på det spirituelle plan til glæde for dig selv, og lade det smitte smukt af på andre – venner, bekendte, kollegaer og klienter.

 • Du er interesseret i personlig og spirituel vækst.
 • Du har allerede et netværk af klienter.
 • Du kunne tænke dig at hjælpe andre.

Er du allerede massør, coach, terapeut, mentor, akupunktør, sjælshealer, zoneterapeut, kostvejleder, clairvoyant, medie, yogalære, eller arbejder du på en eller anden måde med mennesker. Eller vil du gerne lære dine egne ressourcer bedre at kende, så er Flow Energy healer uddannelsen til dig.

Kan du give Flow healing online?

Ja, da!

Uddannelsen er skruet sådan sammen, at jeg også viser dig, hvordan du giver en Flow healing online på fx Skype, Zoom, Messenger eller over telefonen. Vi er, som tiden ser ud nu, nødt til at kunne hjælpe vores klienter uanset om vi mødes online eller fysisk. Dog er modul 4 Energimassagen ikke så let at give online… 😉

Du skal kun melde dig til uddannelsen, når du virkelig er seriøs med at ville finde ind til en større indre ro, balance, flow og mere energi.

Du forpligter dig ikke til at hjælpe andre end dig selv. Der sker helt naturligt en masser inde i dig, når du arbejder med healing.

Hvor meget du øver mellem modulerne er helt op til dig, jo mere du øver jo stærkere bliver din energi naturligvis.

Sted: TKZ-skolen. Ndr. Boulevard 86C, 6800 Varde hos Tina Tungelund.

Underviser i både Flow healing og Energimassagen: Dortea Uggerhøj

 

FLOW Healing er en fantastisk måde at åbne dine clairvoyante energier på.

Flow healer uddannelsen tilbyder dig:

 • Redskaber og indsigt til at heale dig selv med, så du fx stoppe kampene i dig selv.
 • En fantastisk behandling du kan tilbyde dine klienter unge som ældre.
 • Flow healing og Energimassagen kan enten stå alene eller kombineres på kryds og tværs med med andre behandlinger.
 • Du får redskaber, så du kan balancere og heale alt det du møder i livet. Lige fra alle dine private relationer, til din arbejdsplads.
 • Du bliver i stand til at vende helt hjem til din sjæls kerne, så du kan være den person du ønsker at være, til glæde for dig selv og dine medmennesker.

Hvorfor FLOW healing?

Flow, energi og vibration har optaget mig i mange år. Godt flow og energi er en meget vigtig ingrediens i mine tanker, i mit liv, på alle mine uddannelser og i mine private sessioner. Nu, får du også muligheden for at dykke ned i dét univers og gøre dét til dit.

Flow healing er en kombination af de healings metoder jeg har i bagagen: Therapeutic Touch healing, Spirituel healing og Reiki.

Vi leder ikke efter mirakler, dog ved vi, at dét opstår når vi er i FLOW.

Du vil i takt med du bliver bedre og bedre til at forstå dig selv, og måden du reagere på, opdage at din intuition bliver skærpet. Alt bliver mere meningsfyldt jo dybere du forstår dig selv – og dine klienter. Dét sker, når du vælger at arbejde med Flow healing professionelt og ydmygt.

Du vil opdage, at du kan heale alt og alle aspekter i dit liv, og at du kan leve et liv fyldt med mere flow, energi, overskud, glæde og tillid.

Flow healer uddannelsen er et step op i din nye energi, også selvom du allerede arbejder med healing.

Kan du mærke, du vil forstå din healing og det du mærker, samt steppe endnu mere op, så ses vi.

Certifikat:

FLOW healer uddannelsen er ikke endnu en uddannelse i noget, der kommer til at ligge og samle støv i din skuffe. Dét er en uddannelse, hvor du henter noget frem i dig som allerede er derinde.

Jeg hjælper dig med at vække dine iboende kræfter, så du kan gå den vej du er sat på jorden for at gå.

Du får et smukt certifikat på, hvad vi har gennemgået i forløbet. Men det er dig, der certificere dig selv. Kun du ved, hvor meget du kan, og hvad du vil med det.

Der er ingen eksamen, ingen test, ingen ubehageligt pres.

Alle universelle love er i spil og Karmaloven virker: Du yder det bedste du kan, og modtager det bedste du kan.

Du skal ville arbejde med dig selv og tage ansvar for dig. Jeg sætter rummet, du fylder det.

4 moduler:

Flow healer uddannelsen tages i ét samlet forløb på 4 moduler. Hvor meget du vil have ud af forløbet, er meget op til dig.

Når vi mødes på de fire moduler, får du øvelser du gerne (læs; forventes) må arbejde med og øve, til vi ses næste gang.

Modul 1 og 2

Det fysiske legeme og egen healing.

På første modul taler vi om, hvad healing er, og afklarer de spørgsmål, der måtte stå i vejen for et godt flow. Vi arbejder med forskellige meditationer og åndedrætsøvelser. Du behøver ikke at kende til meditation for at deltage, dog anbefales det at du har lyst til at lære det.

Din egen indre healingsrejse starter med en dyb rensning af din egen energi ved bl.a. at sidde i daglig meditation i 10 minutter, hvor healingen kan ske.

Vi ser på det astrale legeme og gennemgang af, hvordan en Flow healing gives fysisk.

Vi bruger TKZ-skolens behandlerbrikse, du behøver derfor ikke selv medbringe en.

Du bedes medbringe: Egen håndsprit. Et lagen, plaid eller tæppe. Drikkedunk og noget at skrive med. Noget at skrive på har du fået af mig.

Dette modul handler om chakra, samspillet mellem De 4 væsensled og selve Flow healer teknikken.

Vi har fokus på astrallegemet, der også kaldes følelseslegemet, og alt det der kommer i spil når du træder ind i en højere vibration og din rolle som healer.

Du arbejder videre med tingene hjemme til vi ses næste gang, og modtager endnu en eksklusiv højtvibrerende fjernhealing af mig, til at støtte dig i processen.

Mellem modulerne anbefales du at have 4 til 8 forskellige fysiske øve-kaniner (familie eller venner) og gerne de samme øve-kaniner et par gange for at mærke forskellen.

Du behøver ikke have en behandlerbriks, et solidt spisebord eller en madras på gulvet kan også bruges.

Modul 3

Det mentale legeme, fjernhealing og “bro” arbejde på briksen.

Vi skal arbejde med fjernhealing, og går i dybden omkring det mentale legeme, der også kaldes det sjælelige legeme. Og bygger “bro” i Flow healingen på det fysiske legeme.

Vi bruger TKZ-skolens behandlerbrikse.

Du bedes medbringe: Egen håndsprit. Lagen, plaid eller tæppe. Drikkedunk, noget at skrive med og din notesbog, du får fra mig.

Modul 4

Kombinationen af Flow healing og Energimassage med essentielle olier.

Vi gennemgår den fantastisk skønne Energimassage, der kan gives alene eller i kombination med Flow healing.

Kender du de essentielle olier fra doTERRA ved du allerede, at de kan hjælpe med at opløse mange former for blokering.

Hvilke olier vi bruger i Energimassagen kommer vi ind på i modul 2, så du enten selv kan nå at bestille dem, eller jeg bestiller dem for dig – hvis du vil arbejde med essentielle olier i din FLOW healing og Energimassage.

Det er ikke et must at du bruger essentielle olier i din Energimassage, bare en ekstra ydelse – med ekstra nydelse på.

Vi bruger igen TKZ-skolens behandlerbrikse.

Du bedes medbringe: Egen håndsprit. Lagen, plaid eller tæppe. Drikkedunk, noget at skrive med og din notesbog, du fik fra mig. Samt et stort håndklæde og en massageolie (+ evt. dine essentielle olier).

Vi afslutter med din certifikatoverrækkelse.

Det praktiske:

 • Undervisningen på de fysiske moduldage er fra 10.00 til 16.30.
 • Du inviteres ind i en lukket Facebook gruppe, hvor du er velkommen stille spørgsmål, dele dine oplevelser med Flow healingen og komme med kommentarer mellem modulerne.
 • Du får 2 gruppefjernhealinger mellem modul 2 og 3. De kommer til at ligge online i Facebookgruppen, så du kan tage dem i løbet af dagen som det passer dig bedst.
 • Vi mødes på TKZ-skolen. Ndr. Boulevard 86C, 6800 Varde.
 • Der er parkering udenfor TKZ-skolen.
 • Medbring en madpakke (kan lægges i køleskabet). Vi byder på eftermiddagskaffe/te med lidt til.
 • Medbring indesko og noget at skrive med.
 • Der er 8 – 14 deltagere på holdet.
 • Sørg venligst for at du er personlig ven med mig på Facebook, så jeg kan invitere dig ind i Facebookgruppen, tak.

Hvad kan du forvente?

Det er helt naturligt der kommer bumps og ubehag undervejs, men du vil opdage, at når du tager hånd om det, der dukker op, og vælger at reagere på en nye måde, føles resultaterne meget lettere.

Når du ikke er i flow, vil dit liv føles tungt, besværligt, uoverskueligt, drænende, selvsaboterende, støjende og fattigt på mange måder.

Når du er flow, vil du føle dig roligere og alligevel energifyldt. Du vil mærke tilliden til at livet sker, så du kan samle din nødvendige erfaring op undervejs. Du vil blive bedre til at leve ud fra din sjæls kerne og indre stemme, og opleve rigdom på nye måder du ikke tidligere havde turde tro på.

Flow healer uddannelsen byder på:

 • 4 fysiske moduler i Varde.
 • Lydoptagelser af de fysiske mødedage. Modulerne lydoptages så de kan genlyttes, også hvis du er forhindret i et fremmøde. (Der er ingen garanti for lydoptagelserne.)
 • 3 eksklusive fjernhealinger online. Det anbefales du downloader lydfilerne til din Pc senest 14 dage efter de bliver lagt i Facebookgruppen.
 • På mødedagene er der eftermiddagskaffe med lidt sødt til.
 • Adgang til en lukket Facebookgruppe til bl.a. spørgsmål og kommentarer mellem modulerne.

Alt dette modtager du – og det hele tilbydes med en 100% garanti. 

Hvis du beslutter dig for at denne uddannelse alligevel ikke er noget for dig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra din registreringsdato, hvor du kan få dine penge tilbage, såfremt uddannelsen endnu ikke er startet. Efter 1. modul er startet er der ingen returret.

Hanne Sommer Jensen skriver:

“Jeg havde længe haft lyst til noget læring indenfor det spirituelle. Da jeg læste beskrivelsen af Dorteas uddannelse Flow Energy Healing vendte jeg flere gange tilbage og læste om den, og den kaldte på mig. Da jeg samtidig i et par år har fået fast leverance af de skønne doTTERA essentielle olier, så kunne jeg mærke, at det var for mig. Det har været en spændende rejse, lære at meditere, grounde, sætte intentioner for dagen, som gør, at man er fokuseret og tiltrækker det ønskede. Øvelsen at blive I egen have og “det er ikke mit” var gode at have blik på. Så bruger man ikke krudt på det og unødige bekymringer.
Det har været så fint, at vi på holdet får en makker, og vi så bruger hinanden på de hjemmeøvelser vi får. Dorteas skønne meditationer og fjernhealinger er meget inspirerende, og rart at vide, at gode tanker kan sendes ud og heale.Jeg mærkede hurtigt, hvad meditationer gør. Der kommer den ro på, som er nødvendig, når vi har en klient på briksen og får øvelse i at give healingen med flow og energi – og dejligt at mærke klienters respons. Chakreafbalancering også virksom. Det kan noget, så tøv ikke – verden har så meget brug for det. Jeg har det som en fin overbygning til massøruddannelse og Access Bars behandling, og er der skøn duft af en højtvibrerende olie samt rolig musik – så løfter det hele sig til nye dimensioner. TAK.”

Samlet pris:

6.400,-

Early Bird er 5.900,- ved betaling senest 2 måneder før første kursusdag. Plus en surprice-bonus

Alle priser er inklusiv 25% moms og i danske kroner.

Se venligst dortea.dk´s handelsbetingelser her

Ønsker du ratebetaling?

Du kan dele betalingen over 3 gange à 2.166,- 

 1. rate betales nu ved tilmelding så pladsen på holdet bliver din.
 2. rate betales 1. april 2022 via den faktura du modtager på mail.
 3. rate betales 1. maj 2022 via den faktura du modtager på mail.

Lissie Korsgaard Rasmussen skriver:

“Jeg tog sidste år den spirituelle coach uddannelse hos Dortea Uggerhøj – og var vildt begejstret!
Flowhealer uddannelsen var en naturlig fortsættelse og har for mig været prikken over i’et på min spirituelle rejse – pludselig er jeg landet helt – og jeg elsker at jeg gennem mine hænder kan være talerør for universet – jeg er i forvejen meget hands on i min klinik som zoneterapeut så det giver bare så meget mening.
Jeg er også vild med kombinationen med de essentielle olier som jeg kender og elsker allerede.
Jeg er fuld af nysgerrighed på fjernhealing og jeg er slet ikke færdig med at lære og lytte, så det bliver med garanti ikke sidste gang jeg er med på Dorteas uddannelser.”

Line Juncher Lysdahlgaard skriver:

“Jeg tilvalgte selv Dortea da hendes beskrivelse af FLOW-healer uddannelsen kaldte på mig. Det har været det helt rigtige valg for mig, og jeg er dybt taknemmelig for at Dortea hjælper spirituelle kvinder som mig, i at udvikle og vækste personligt. Jeg er 34 år, og jeg lander for første gang i sætningen ”Jeg er lige præcis den jeg er, vil være og kan være”. Uddannelsen har rykket mig som menneske, jeg er kommet i balance og FLOW, og jeg står ved hvem jeg er. For mig var uddannelsen en indgangsvinkel til den spirituelle verden, og at blive bekræftet i, at min egen spirituelle opvågning er i gang. Jeg mediterer nu dagligt, hvilket grounder mig, og har været mærkbart på mit velvære og sundhed.
Jeg træffer langt bedre valg nu for mig selv, jeg lytter efter og følger de beskeder jeg får, jeg vælger mig selv til. Jeg er gået fra at have været på autopilot, levet i hovedet, taget valg som gavner andre mere end mig selv, til at være i flow, og vælge mig selv til. Min korte lunte er blevet lang og refleksiv og nuanceret takket været øvelser som min have, din have. Jeg gøder nu min egen have med det som jeg vil tiltrække i mit liv, og med det som det kræver at jeg bliver den jeg er sat i verden for at være. Jeg er her på jorden med et meningsfuldt formål om at hjælpe mennesker, et formål som jeg er kommet tættere på at forstå, og som jeg som FLOW-healer kan gøre gavn med.
Dortea underviser levende og ærligt, og hendes undervisning sætter sig fast helt ind under huden. Jeg vil vælge Dortea til i mit liv hver gang jeg får mulighed for det. Jeg er hende evig taknemmelig for at have givet mig redskaberne til at være den jeg er. Dortea har lært mig om vigtigheden af taknemmelighed, og lige præcis det ord, har gjort at jeg har kunnet smide det der ikke er mit, og jeg er helet op indefra. Tak.”

*

Stina Goldbæk Francis Johannsen skriver:

“Flowhealer uddannelsen har været noget af en øjenåbner for mig. Jeg er blevet klar over, at jeg vil en anden vej i mit arbejdsliv. Hvilken, er endnu ikke helt tydelig, men jeg har lært en masse nye ting om mig selv, fået mere mod til at vise hvem jeg er, og følge mit hjerte. Jeg har fundet ud af at jeg er langt mere spirituel end jeg troede, og har healing i mig.

Jeg glæder mig helt vildt meget til at sætte mit helt eget præg på flowhealingen og energimassagen og flette det sammen i en tantrisk sammenhæng ?? Dortea Uggerhøj er skarp og hjertevarm og får mine varmeste anbefalinger.”

.

Læs venligst handelsbetingelserne.

Send gerne en mail kontakt@dortea.dk, hvis du har spørgsmål inden din tilmelding.

Kærligst

Dortea